Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben de genel beslenmemi yazayım canlarım menü düzenli paylaşamadığımo farkettim
Sabahları ballı zencefilli limonlu vr karabiberli su içiyorum diyet için değil bağısıklığımı güçlendirdiğini hissediyorum sonra okula gideceksem okulda kahvaltı ya kaşarlı tost ya da peynirli yanına yeşillik yiyorum zeytinyağlı
Okula gitmeyeceksem evde kahve bir dilim ballı veya tahin pekmezli ya da tatlı bir sürmelik nadiren öğleye doğru yapıyorum kahvaltıyı eşimle evdeysem
Okulda arada kahve içerim yanına ya çikolata ya hurma ya kayısı veya bazen kek vardır biraz kek alırım
Öğleneri evde ne piştiyde genellikle sebze olur yanına basmati pirinçten pilav yerim ya da çorba olur bazen bir dilim pizza olur bazen makarna salata
Kahve ve yine minik tatlı birşey yerim
Akşam da benzer sebze pilav salata mutlaka olur avokado olur bazen yoğurtlu bazen başka birşey

Canim gıda teknolojisi bölümü mezunuyum.
Bu bölümden devlet pek alım yapmıyor diye bende 2. Üniversite okudum. İşletme son bitirdiğim bölümde.

İkigundur gelemiyorum regli ağrı bastırdı
Dün midem kötüydü eşim pastırmalı yumurta yapmış biraz ondan yedimde midem almadı
Çok az pekmez yedim bitti
Birde çay

5 gibide menemen yaptım biraz onu yedim çok az ekmekle tam buğday
Çayda içtim

Bu sabah sucuklu yumurta
Minnacık pekmez
Çay
Bir dilim ekmek

İyiler çok şükür..Ama herkes hasta gerçekten..
Harika bir düzen tutturmuşsun canım bravo

İkea dan ne aldınız
Sadece yemek yedik valla..Arabanın kasko işleri vardı o tarafta gidince köfte yiyip gezelim dedik..
Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
Cecil peyniri
1 dilim ekmek

Ara
1 kare bitter
1 mandalina
2 gün kurusu

Akşam
Arnavuc ciğeri 5 kaşık
Sogan salata
1 bardak ayran
Biraz yufka ekmek

1 dilim baklava.
Baklavaaaaa nasıl alabildin dilimi 20 tl ye satılyormuşşş...Şaka gibi halimiz
bugün baya tatlı bir gün olmuş

Kızlar aksm yemeğini ne varsa onlardan yiyin deidm ama yiyemeidm kıdem almadi
İki kaşık makarna yedim
İki kasıkta bamya
3 kaşık yoğurt koydum ama yarısını yiyemedim ben bunlarin bende gittim yeşil elma kestim yarım onu yedim birtane de mini Halley yedim fındık falan yesemmi iştahım gitti birden ya

Selam kızlar,
Sabaheynirli omlet,zeytin,1 dilim ekmek
Arada:muz,kivi
Öğlen:1 kase domates çorbası
Arada:Türk kahvesi ç,1 tane lokum
Akşam:balık,salata

İsveç köfte tammm bir ikea yemeği valla ikeada birşeyşer yemek hem güzel hem de uygun oluyor çok seviyorum
Hadi canım yirmi tl nedirr yas

Sabah peynirli salata bir dilim kalın ekmek
Arada hurma bir tane kayısı iki ceviz
Öğle taze faülye pişav ve bir kayısı
Aksam patlıcan kızartma az ve yarım mercimek hamama gitti bugün eve yeni geldim yarım dilim ekmek bir dilim peynir ve bir tatlı kaşıpı da dındık ezmesi

İsveç köfte tammm bir ikea yemeği valla ikeada birşeyşer yemek hem güzel hem de uygun oluyor çok seviyorum

Hadi canım yirmi tl nedirr yas
Evet diyetisyen de tam onay veriyor..
Valla kız haberlere çıktı dilimi 20 tl diye
Telefonun azizliği sana yeni yeni yemekler oluşturmuş..Faülye pişav ,dındık ezmesi... Güzel olmuş

Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Biraz kavurma
1 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara
1 kare bitter
1 küçük kare bisküvili pasta
2 parça cevizli sucuk

Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık Arnavut ciğeri
Salata, turşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…