Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar bugün daha da kötü son gün diye sabrediyorum çoook acıktım çokkk
Öğlen

Akşam bakliyatlı salata ayran

Hoş buldum canım ben de özledim hepinizi başlayalım bakalım tekrar
Canim nasılsin iyimisin, neler yaaptin yokken ?

Teşekkür ederim iyiyim canım koşturma devam sen nasılsın kızın nasıl kaçıncı sınıf oldu
fincaaannn

hoş geldin.
nerelerdesin kuzum . yıllar oldu. neler yaptın nasılsın . iyi misin ?
çok sevindim gelmene.
bir kaç kişi daha var öyle beklediğim . umarım gelirler onlar da.

Merhaba canım hoşbuldum teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın okula mı başladın hangi bölüm,çocuklar nasıl

Hoşbuldum adacım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın canım

İşte benim kedicik

bu nasıl bir güzellik maşallah

Kızlar bugün daha da kötü son gün diye sabrediyorum çoook acıktım çokkk
Öğlen
Eki Görüntüle 3180865
Akşam bakliyatlı salata ayran

Ne detoksu sersumcum diyetisyene devam ediyor musun

İyiyim canim sukur.
Kızım 2. Sınıf teyzesi
Bana buralardan kopmak yaramıyor, ondan topikte yanlız da kalsam yazıyorum. Yediklerimi bir yere yazıp görmek, frene basmama sebep oluyor, iyi oluyor.
Sende gel artık düzenli, frenlere gazlara birlikte basalim

Günaydın arkadaşlar
Sabah tartıldım ilk bildirimimi yaparak başlayım

Rumuz ficans
Başlangıç kilo 78,2

En son eylül 2021 de gelmişim,2021 de buradaymışım,bırakınca tekrar alıyorum kiloları
Bu sene kızım da üniversiteli oldu şükür,başladı,oğlum da son sınıfta,Allahım tüm yavrularımıza zihin açıklığı versin
Ben de 2 aydan fazladır grip öksürük onlarla boğuşuyorum,geçer gibi oluyor tekrar başlıyor
Eylülden beri etüt merkezinde öğretmenlik yapıyorum 3 ten sonra,sürekli çocuklar da hasta,onlardan geçiyor galiba
Yürüyüş de epeydir yapamıyorum bel fıtığım da arttı bakalım burada düzene girerim bi parça inşallah

Hayırlı olsun yeni işin
Çok geçmiş olsun. Salgın zamanı tam, çevremde hasta çok fazla.

Evet canım diyetisyenle yapıyorum online..Disiplin için ..Bu hafta dienç kırmak için detox yaptık da açlıktan inim inim inledim
Kesinlikle katılıyorum...

Maşallah safrancım büyümüş Allah zihin açıklığı versin
Çok iyi yapıyorsun canım otokontrolüne hayranım yediklerini yazmak fark ettiriyor gerçekten
Düzenli gelmek istiyorum ben de frene basmak zorundayım inş

Hayırlı olsun bakalım başlangıcın..Geçmiş olsun canım çok fena salgın ben de bugün yine doktora gideceğim hem rutin kan tahlillerimi yaptırıcam birde iğnem var yılda 1-2 kere yaptırdığım onu isteyeceğim deposilin yine immün sistemim düştü her regl de boğazım acıyor..1-2 güne regl olucam acıyor boğazım yine geçen ayda aynıydı...

Selam kızlar...
Rumuz :sersum
Geçen hafta:86.1 kg
Bu hafta:85.5
Fark:--600 gr

Regl yaklaşınca sanırım şiştim yine..Bu kadar açlığa bari 1 kilo gideydi..Neyse haftaya 84 lü rakamları görürüm herelde....

Selam kızlar...
Rumuz :sersum
Geçen hafta:86.1 kg
Bu hafta:85.5
Fark:--600 gr

Regl yaklaşınca sanırım şiştim yine..Bu kadar açlığa bari 1 kilo gideydi..Neyse haftaya 84 lü rakamları görürüm herelde....
Canim ödem için birşey aldirmisti diyetisyen, kullanıyor musun ?

Dünkü menümü yazayım buraya gelicem diye dikkat ettim
Sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta zeytin badem ceviz 1 çay kaşığı reçel
Öğlen sahlep içtim evde pişirdik boğazıma da iyi geliyor yumuşatıyor
Arada 2 susamlı kraker
Akşam biraz kavurma az actifry patates bol salata yoğurt 1 minik çilekli tartolet

Ya daha bir dk once ablama hangi actifry alayım sana diye mesaj attım

Sen hangi marka model kullanıyorsun, memnun musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…