- 31 Ağustos 2012
- 21.761
- 35.072
Gel canım.burdan uzaklaşınca kilo alıyoruz.Tamam geoiyrum bekleyin beni
Sağol canım..Canım çok geçmiş olsun. İnşallah böyle hafif atlatır.
Hepsi çok nefisssGünaydın
Dün öğlen
Eki Görüntüle 3175544 Dün akşamEki Görüntüle 3175545
Bu sabah
Eki Görüntüle 3175546
Gezmeler olunca diyet gidiyor..Ben de kaçıyorum her yerden..Iyi aksamlarrr kızlar hafta sonu hiç ugrayamadim kusura bakmayınyine diyet gitti ne olacak böyle bilmem bakalım hayırlısı hiç bu kadar gitmemiştim bi yere bu ara çok arttı misafirliklerim daha da var . Neyse yavaş yavaş ilerleyeceğiz inşallah
Canim kimse ayın 30 günü diyet yapmıyor.Iyi aksamlarrr kızlar hafta sonu hiç ugrayamadim kusura bakmayınyine diyet gitti ne olacak böyle bilmem bakalım hayırlısı hiç bu kadar gitmemiştim bi yere bu ara çok arttı misafirliklerim daha da var . Neyse yavaş yavaş ilerleyeceğiz inşallah
Aynen onun dışında dikkat ediyorum canım ama ben bi bozunca sanki hep gidiyor gibi hissediyorumCanim kimse ayın 30 günü diyet yapmıyor.
Ama ayın 25 günü yapmak gerekiyor.
Sende toparla kendini menülerini artik
Öyle düşünme benim klasik bir deyişim vardır topikte hepimizin mottosudur kaçtı mı,bozuldu mu? Üzülmek yok,vazgeçmek yok önümüzdeki maçlara bakacağız...Aynen onun dışında dikkat ediyorum canım ama ben bi bozunca sanki hep gidiyor gibi hissediyorum
Hoşgeldin canım üzülme topikçe ortak sorunumuz kilo vermek sağlığın, sıhhatin yerinde olsunda başlarsınSelam kızlar uzun zamandır gelemedim vizeler üst üste geliyor bende kendimi kaybediyorum çok yorucu ama güzel enerji veriyor bana sürekli oturmaktan kilo aldm ben üzgünüm nasıl durucam bilmiyorum ağlamak istiyorum
Neeee 3.5 lt mii bende 1 lt 1.5 lt içebiliyorum çay, bitki çayı, kahve çok içiyorum şu aralarGünaydın kızlar...Suyumu 3.5 lt ye çıkardı diyetisyen hem de bitki çayları hariç içiç bitmiyor be 2 gündür...
Kahvaltım
Canım çok geçmiş olsun inşallah kolay atlatırlar covid ismi artık ürkütücü gelmiyor alıştık ya grip gibi geliyor.Bugün annem de covid pozitif çıktı 2 gün önce kardeşime gittiydi 1 gün kalmıştı hemen bulaştı tabii..Şimdilik iyi geçiriyorlar maşallah hepsi aşılı..Çok arttı yine sizler de dikkat edin diyecem de çocuklar okuldan getiriyor benim de yeğenimden geldi ...
Valla içim dışım cılk cılk olduNeeee 3.5 lt mii bende 1 lt 1.5 lt içebiliyorum çay, bitki çayı, kahve çok içiyorum şu aralar
Canım çok geçmiş olsun inşallah kolay atlatırlar covid ismi artık ürkütücü gelmiyor alıştık ya grip gibi geliyor.
Canım çok çok geçmiş olsun müthiş bir salgın var dediğin gibi özellikle okullardaBugün annem de covid pozitif çıktı 2 gün önce kardeşime gittiydi 1 gün kalmıştı hemen bulaştı tabii..Şimdilik iyi geçiriyorlar maşallah hepsi aşılı..Çok arttı yine sizler de dikkat edin diyecem de çocuklar okuldan getiriyor benim de yeğenimden geldi ...
Canım hayatımızın her anımda misafir olacak yeme içme olacak sosyal varlıklarız ama mükemmeliyetçi anlayışı kırmak lazım ya hep ya hiç değil de zararın neresinden dönersek kar gibi mesela haftada iki gün misafir varsa azaltarak alablirsin tabağına yoksa mükemmel diyet diye bir şey yok biz zaten normal yediklerimizden ziyade battı balık yan gider kısmında yaptıklarımızdan kilo alıyoruzBugun menumu yazayım
Sabah haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin
Ogle haşlanmış karnabahar 1 dilim tb ekmeği ezme turşu
Akşam 1 kse tavuk çorbası patlıcan yemeği salata
Su 2.5 lt