Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım yürüyüşte üşüttüm evde yapıcam artık spor...Geçmiş olsun sersum cum sıcak içecekler tüket canım kış ayına girdik ayaklarımızı sıcak tutalım
Hoşgeldin canım işte buraya günde 1 kere de olsa gelsen düzen olur sorumluluk olur yazacam diye korkarak yemezsinSelam kızlar uzun zamandır gelemedim vizeler üst üste geliyor bende kendimi kaybediyorum çok yorucu ama güzel enerji veriyor bana sürekli oturmaktan kilo aldm ben üzgünüm nasıl durucam bilmiyorum ağlamak istiyorum
Hareketsizlik ten oluyor birde sürekli ders yapmak bir ay hastalıkla uğraştım su herkesin yakasını bırakmayan titremeli öksürük varya aman ne illet birseydi o halde sinavlardan da birşey anlamadm desem yeridir okuduğumu anlmaz hale gelmiştim geleyim hergun bakalım ne değişecek gerçi varlığınız yeter de belki benimde dank eder ukigune regli olurum sonra düşene girer artıkHoşgeldin canım işte buraya günde 1 kere de olsa gelsen düzen olur sorumluluk olur yazacam diye korkarak yemezsin
Bende sabah tost, akşam çiğköfte yedim. Bugün kacamakli oldu yani
83.4 puan aldım canim.Kpss sonucun nasıl canım inşallah atanirsin bu diğer sınav gekmeden
Maşallah çok sevindim inşallah olacak bu defa çok alım var seçim falan olduğu için hangi alanda basvuracaksin olursa83.4 puan aldım canim.
biraz geç olacak 1-1.5 seneyi bulacak eğer olursa.
İnşallah canim.Maşallah çok sevindim inşallah olacak bu defa çok alım var seçim falan olduğu için hangi alanda basvuracaksin olursa
Hayırlısi olsun inşallah Rabbim elbet sonunda nasib edecek sen elinden geleni yapıyorsun dua edicem senin için bak ezan okunuyor Rabbim hayırlısı ile fazla beklwmede atanmayı nasib etsin isteyen herkeseİnşallah canim.
Seçim öğretmen ve sağlık atamalarıni fazla yapıyorlar sanırım, bizde pek artıs olması beklenmiyor.
Benim bölüm işletme, azar sayıda da olsa çoğu kurumlar büro personeli olarak alıyor.
Bazen çok umutsuz oluyorum yine olmayacak diye. Simav aciklandigindan beri çok stresliyim. Keşke puanım 85 üstü olsaydı. O zaman daha garanti olurdu, daha emin sakin bir bekleyiste olurduk. Ama şu an kritik bir puanım var, olabilir de, olmayabilir de. Olursa da dediğim gibi 1.5 seneyi bulabilir.
İnşallah canim. Allah razı olsunHayırlısi olsun inşallah Rabbim elbet sonunda nasib edecek sen elinden geleni yapıyorsun dua edicem senin için bak ezan okunuyor Rabbim hayırlısı ile fazla beklwmede atanmayı nasib etsin isteyen herkese
Geçmiş olsun canım..Değişir değişir sen gel motivasyon olur ...Hareketsizlik ten oluyor birde sürekli ders yapmak bir ay hastalıkla uğraştım su herkesin yakasını bırakmayan titremeli öksürük varya aman ne illet birseydi o halde sinavlardan da birşey anlamadm desem yeridir okuduğumu anlmaz hale gelmiştim geleyim hergun bakalım ne değişecek gerçi varlığınız yeter de belki benimde dank eder ukigune regli olurum sonra düşene girer artık
Anlıyorum canım seni ,çok zor beklemek ama umudunu yitirme hayırlısıyla olacak inşallah...İnşallah canim.
Seçim öğretmen ve sağlık atamalarıni fazla yapıyorlar sanırım, bizde pek artıs olması beklenmiyor.
Benim bölüm işletme, azar sayıda da olsa çoğu kurumlar büro personeli olarak alıyor.
Bazen çok umutsuz oluyorum yine olmayacak diye. Simav aciklandigindan beri çok stresliyim. Keşke puanım 85 üstü olsaydı. O zaman daha garanti olurdu, daha emin sakin bir bekleyiste olurduk. Ama şu an kritik bir puanım var, olabilir de, olmayabilir de. Olursa da dediğim gibi 1.5 seneyi bulabilir.
Hayırrrr kaybolmayacağım inşallahh canım sizi çok özlüyorum hem ya tlfonu defarlarca elime alıyorum yazmak için hep birşey sürekli çıkıyorTamam canım sakın temelli kaybolma yine
Ben erkek kardeşin olduğunu düşünmemişim canıö nedense kız sandım hatta seni bir ara tek çocuk sanmıştım ne güzel annen heryere yetiyorMaalesef genelde yok..Annem kaynana gerçi ama ..Kişilik meselesi sanırsam..İnsan vericiyse anane de olsa babanne de olsa ayırt etmiyor ben annemde öyle gördüm..Gelinimiz de hep der zaten çok hakkı var diye..Görmesi takdir etmesi de güzel..
İnşallah gider canımSelam kizlarrr dün gelemedim buraya disardaydim akşama kadar 2 gezme gezdim eve girmem geç oldu tabi yiyeceğimi de yedim . Nasi gidecekse bu kilolar . Bugün de sabah kalkıp işe gittim derken anca girebildim .
Bugun menumu yazayım hemen
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri zeytin yeşillik
Ogle tavuklu karnabahar fırında
2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt.
Ara Türk kahvesi ve 1 kare bitter
Akşam 1 kase yoğurt çorbası 2 kaşık kadar patates kavurması
Su 2.5 lt
Pekkkk güzel tam sınır canımcımmgünaydın kızlar
bu sabah aceleyle bi tartıldım.
59.9 geldim . market fiyat etiketi gibi. ama 60 değil
Maşallahj bu güzel günleri de gördükRumuz Safransari
Kilo 53.2
Korumada
Sersumcum çok geçmiş olsun ben burda seni yedilerde görmeden bırakmayacağımmmKızlar selam 2 günden beri boğazım fena ilaç başlamıştım ama arttı antibiyotik başladım kriptike dönecek gibi..İlaçlar mı hafta sonu kaçamakları mı bilmiyorum ama artıdayım..Diyetisyen suyu arttırdı tartı da az deyip duruyordu,İlaçlar da yapar dedi.Bu hafta sonu kaçamak yok sadece bugün yaptım
Rumuz sersum
geçen hafta:85.9
Bu hafta:86.55
Fark:++650 gr
@nnnadal hadi yine iyisin..
Hoşgeldin canıö geçmiş olsun sen de başla biryerdenSelam kızlar uzun zamandır gelemedim vizeler üst üste geliyor bende kendimi kaybediyorum çok yorucu ama güzel enerji veriyor bana sürekli oturmaktan kilo aldm ben üzgünüm nasıl durucam bilmiyorum ağlamak istiyorum
Aynı okuldasın değil mi canım..Biz de özlüyoruz bunu söz olarak alıyorum senden..Hayırrrr kaybolmayacağım inşallahh canım sizi çok özlüyorum hem ya tlfonu defarlarca elime alıyorum yazmak için hep birşey sürekli çıkıyor
Ben erkek kardeşin olduğunu düşünmemişim canıö nedense kız sandım hatta seni bir ara tek çocuk sanmıştım ne güzel annen heryere yetiyor
Sersumcum çok geçmiş olsun ben burda seni yedilerde görmeden bırakmayacağımmm
Olursun tabii ki.Senin de Safransari nın da maşallahınız var...Ben de geç oldu ama yazayım yine de canlar 58 idim umarım 57 olurum yine regl bitti bugün belki bir iki güne gider inşallah
Mıhlamaya bayılırım haftaya ben de yapayım bariiiSelam kodlar,bugünde pek uyum sağlayamadık ama yarın dikkat edeceğim inşallah
Sabah:yumurta salatası,muhlama vardı 2 çatal aldım,1dilşm ekmek
Arada ayva yedim
Öğlen:etli pilav,salata
Akşam:muz yedim
Tamam geoiyrum bekleyin beniHayırrrr kaybolmayacağım inşallahh canım sizi çok özlüyorum hem ya tlfonu defarlarca elime alıyorum yazmak için hep birşey sürekli çıkıyor
Ben erkek kardeşin olduğunu düşünmemişim canıö nedense kız sandım hatta seni bir ara tek çocuk sanmıştım ne güzel annen heryere yetiyor
İnşallah gider canım
Pekkkk güzel tam sınır canımcımm
Maşallahj bu güzel günleri de gördük
Sersumcum çok geçmiş olsun ben burda seni yedilerde görmeden bırakmayacağımmm
Hoşgeldin canıö geçmiş olsun sen de başla biryerden
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah böyle hafif atlatır.Bugün annem de covid pozitif çıktı 2 gün önce kardeşime gittiydi 1 gün kalmıştı hemen bulaştı tabii..Şimdilik iyi geçiriyorlar maşallah hepsi aşılı..Çok arttı yine sizler de dikkat edin diyecem de çocuklar okuldan getiriyor benim de yeğenimden geldi ...