Bu hafta canım çok sıkıldı kilolardan,ağzım hiç boş duymamaya başladı yeni pantolon aldım resmen düğmesi patladı,karar verdim üzüm,ayva,şekersiz çay,nescafe içiyorum ,ben öğle yiyip akşam yememeye başladımAra öğün yapmiyor musun açık miyor musun
Suyun içine kabuk tarçın atıyorum,içiyorum karnım şişiyor onunla,Bu hafta canım çok sıkıldı kilolardan,ağzım hiç boş duymamaya başladı yeni pantolon aldım resmen düğmesi patladı,karar verdim üzüm,ayva,şekersiz çay,nescafe içiyorum ,ben öğle yiyip akşam yememeye başladım
Anladım ama sonra patlama yaşam eğer yapabiliyorsan en güzeli devam et sabırlar diliyorum. Gerçekten sinir bozucu sinyaller ama güzel gidiyorsun devam etBu hafta canım çok sıkıldı kilolardan,ağzım hiç boş duymamaya başladı yeni pantolon aldım resmen düğmesi patladı,karar verdim üzüm,ayva,şekersiz çay,nescafe içiyorum ,ben öğle yiyip akşam yememeye başladım
Bende çok severim bende suyu tarçınlı içeyim arada bilgisinin teşekkürSuyun içine kabuk tarçın atıyorum,içiyorum karnım şişiyor onunla,
Tabi canim.Bende katılabilir miyim kizlar
Yas 37 kilo 83 boy 162Tabi canim.
Yaş kilo kaç ?
Gün sonunda menülerimiz yazıyoruz canimYas 37 kilo 83 boy 162
Öğlen yemek yememissinizKahvaltı
Bir kaç çatal patates
Kavurma
Cecil peyniri
1 dilim ekmek
Ara
1 havuç
1 küçük hurma
Akşam
2 tavuk but haşlama
1 küçük patates
Salata
Şimdi
Sütlü kahve
2 elmalı kurabiye
2 öğün besleniyorum.Öğlen yemek yememissiniz
Oo ben çok yiyorum ozaman2 öğün besleniyorum.
Kilo verme döneminde ara öğün de yapmıyordum.
Şimdi koruma donemimde olduğu için ara öğün yapıyorum.
Hayır çalışmıyorum evdeyim.Oo ben çok yiyorum ozaman
Öğlen yiyeceğim yada ara öğün yapacağım
Calisiyor musunuz?
Rica ederim inşallah iyi gelir,Bende çok severim bende suyu tarçınlı içeyim arada bilgisinin teşekkür
Çok iyi olmuş darısı başımızaHayır çalışmıyorum evdeyim.
Herkesin beslenme düzeni farklı, benimki böyleydi.
Birde benim kilom.fazla değildi. 62 den, 53 e düştüm.
Ha gayret canım sen yaparsın azimlisin ve şart ehliyet aldım arabamızı eşim kullanıyor sürekli bana fırsat kalmıyor hergün laf ediyorum ehliyeti al araba senin demişti hırs yaptım tek seferde sorunsuz geçtim vermeye niyeti yok, eşim yanımdayken panik oluyorum o yokken direksiyon dersinde eve kadar gelmiştim özledim araba sürmeyiKızlar bugün direksiyon dersim var dua edin şu şöförlük işini halledeyim çok stres oldum ehliyetim var ama arabayı kullanamıyorum geçen hafta eşim eğitime gitti 1 hafta araba kapının önünde yattı yağmur yağdı çocukları okula götüremedim çocuk sınava girecekti otobüs gitmiyor diye başkasından bizi götürmesini istemek zorunda kaldım. Çok fena canımı sıktı ne olursa olsun öğrenip kendi kendime trafiğe çıkmam lazım dedim kocadan hoca olmuyor profesyonel bir derse ihtiyaç duydum bugün başlıyorum inşallah. Yapanların benden neyi eksik dedim hayırlısı inşallah.
Canım burdada 3 km evle okul arası kızımın 1000 tl çok yükseldi otobüsle, bazen babasıyla gidiyor servise vermedik bu sene, geçen sene zırt pırt zam yaptılar midemiz bulandıDediğin gibi tutar çok yüksek canim.
Burda da 350 ama burası küçük yer.