Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yaparsın tabi canım yapanlar nasi yapıyor ben 10 senelik şoförüm kullanıyorum yapılmayacak birsey değil güveniyorum sana ben 😘
Canım 8 sene önce ehliyet aldım sürekli ardından hamilelik doğum ve sonrası çocuklar küçüktü hiç araba kullanmadım. Bide eşim yanımda olduğu için heryere o götürdü ihtiyaç duymadım. İşin kötüsü hiç hevesli olmadım şuan bile kendimi mecbur hissettiğim için öğreneceğim. Geçen hafta bunu çok hissettim.
Canim kolayliklar diliyorum.

O heves ve cesaret bana da gerek.
Canım heves olayı bende de yok ama ihtiyacım olduğunu hissediyorum şimdi sadece büyük oğlan uzakta okula gidiyor servisle gidiyor ama önümüzdeki yıllarda Küçüklere de gerekecek 3 çocuk servis ücreti 2000 i geçecek kendim götürüp alırsam çok daha hesaplıya gelecek.

Kızlar bugün direksiyon dersim var dua edin şu şöförlük işini halledeyim çok stres oldum ehliyetim var ama arabayı kullanamıyorum geçen hafta eşim eğitime gitti 1 hafta araba kapının önünde yattı yağmur yağdı çocukları okula götüremedim çocuk sınava girecekti otobüs gitmiyor diye başkasından bizi götürmesini istemek zorunda kaldım. Çok fena canımı sıktı ne olursa olsun öğrenip kendi kendime trafiğe çıkmam lazım dedim kocadan hoca olmuyor profesyonel bir derse ihtiyaç duydum bugün başlıyorum inşallah. Yapanların benden neyi eksik dedim hayırlısı inşallah.
Hadi başarılar canım..İstemek başarmanın yarısıdır,Yürüü kim tutar seniii :KK9: :KK9:

Canım 8 sene önce ehliyet aldım sürekli ardından hamilelik doğum ve sonrası çocuklar küçüktü hiç araba kullanmadım. Bide eşim yanımda olduğu için heryere o götürdü ihtiyaç duymadım. İşin kötüsü hiç hevesli olmadım şuan bile kendimi mecbur hissettiğim için öğreneceğim. Geçen hafta bunu çok hissettim.

Canım heves olayı bende de yok ama ihtiyacım olduğunu hissediyorum şimdi sadece büyük oğlan uzakta okula gidiyor servisle gidiyor ama önümüzdeki yıllarda Küçüklere de gerekecek 3 çocuk servis ücreti 2000 i geçecek kendim götürüp alırsam çok daha hesaplıya gelecek.
Tabiki canim, her türlü aktif kullanıcı olmak gerekiyor.
Orada servis parası ne kadar ?

Artık zorunluluk oldu malesef canım eşler olmayınca bize kalıyor bazı şeyler ama dediğin gibi eş yada baba öğretemiyor sürmeyi buda bir gerçek. Esim yanımda yokken daha kolay sürüyorum mesela 🤭

Kahvaltım
1 Haşlanmış yumurta
1 yeşil zeytin
Çeyrek simit
Birkaç dilim salatalık
Çay çay çay

Saat 17:00
Yarım simit
1 Dilim kaşar

Çok şükür ders güzel geçti ama eve gelince çok yorulmuştum hızlıca gördüğüm ilk simit oldu hızlıca yedim sonra açlık hissi gidince birdaha birşey yemedim çocuklara yemek hazırladım uyudum uyanınca yine çocuklarla ilgilendim onlar yine birşeyler yedi ama canım istemedi şimdi 1 kahve yapmayı düşünüyorum

X