Canım 8 sene önce ehliyet aldım sürekli ardından hamilelik doğum ve sonrası çocuklar küçüktü hiç araba kullanmadım. Bide eşim yanımda olduğu için heryere o götürdü ihtiyaç duymadım. İşin kötüsü hiç hevesli olmadım şuan bile kendimi mecbur hissettiğim için öğreneceğim. Geçen hafta bunu çok hissettim.Yaparsın tabi canım yapanlar nasi yapıyor ben 10 senelik şoförüm kullanıyorum yapılmayacak birsey değil güveniyorum sana ben
Canım heves olayı bende de yok ama ihtiyacım olduğunu hissediyorum şimdi sadece büyük oğlan uzakta okula gidiyor servisle gidiyor ama önümüzdeki yıllarda Küçüklere de gerekecek 3 çocuk servis ücreti 2000 i geçecek kendim götürüp alırsam çok daha hesaplıya gelecek.Canim kolayliklar diliyorum.
O heves ve cesaret bana da gerek.
Hadi başarılar canım..İstemek başarmanın yarısıdır,Yürüü kim tutar seniiiKızlar bugün direksiyon dersim var dua edin şu şöförlük işini halledeyim çok stres oldum ehliyetim var ama arabayı kullanamıyorum geçen hafta eşim eğitime gitti 1 hafta araba kapının önünde yattı yağmur yağdı çocukları okula götüremedim çocuk sınava girecekti otobüs gitmiyor diye başkasından bizi götürmesini istemek zorunda kaldım. Çok fena canımı sıktı ne olursa olsun öğrenip kendi kendime trafiğe çıkmam lazım dedim kocadan hoca olmuyor profesyonel bir derse ihtiyaç duydum bugün başlıyorum inşallah. Yapanların benden neyi eksik dedim hayırlısı inşallah.
Dimi ama ver gazı ver gazıHadi başarılar canım..İstemek başarmanın yarısıdır,Yürüü kim tutar seniii
Tabiki canim, her türlü aktif kullanıcı olmak gerekiyor.Canım 8 sene önce ehliyet aldım sürekli ardından hamilelik doğum ve sonrası çocuklar küçüktü hiç araba kullanmadım. Bide eşim yanımda olduğu için heryere o götürdü ihtiyaç duymadım. İşin kötüsü hiç hevesli olmadım şuan bile kendimi mecbur hissettiğim için öğreneceğim. Geçen hafta bunu çok hissettim.
Canım heves olayı bende de yok ama ihtiyacım olduğunu hissediyorum şimdi sadece büyük oğlan uzakta okula gidiyor servisle gidiyor ama önümüzdeki yıllarda Küçüklere de gerekecek 3 çocuk servis ücreti 2000 i geçecek kendim götürüp alırsam çok daha hesaplıya gelecek.
Artık zorunluluk oldu malesef canım eşler olmayınca bize kalıyor bazı şeyler ama dediğin gibi eş yada baba öğretemiyor sürmeyi buda bir gerçek. Esim yanımda yokken daha kolay sürüyorum meselaCanım 8 sene önce ehliyet aldım sürekli ardından hamilelik doğum ve sonrası çocuklar küçüktü hiç araba kullanmadım. Bide eşim yanımda olduğu için heryere o götürdü ihtiyaç duymadım. İşin kötüsü hiç hevesli olmadım şuan bile kendimi mecbur hissettiğim için öğreneceğim. Geçen hafta bunu çok hissettim.
Canım heves olayı bende de yok ama ihtiyacım olduğunu hissediyorum şimdi sadece büyük oğlan uzakta okula gidiyor servisle gidiyor ama önümüzdeki yıllarda Küçüklere de gerekecek 3 çocuk servis ücreti 2000 i geçecek kendim götürüp alırsam çok daha hesaplıya gelecek.
Katılıyorum.Artık zorunluluk oldu malesef canım eşler olmayınca bize kalıyor bazı şeyler ama dediğin gibi eş yada baba öğretemiyor sürmeyi buda bir gerçek. Esim yanımda yokken daha kolay sürüyorum mesela
Şuan 650 veriyoruz 2.dönem 700 diyecekler muhtemelen ama biz 2.dönem servisten alıcaz sabah eşim götürecek öğlenden sonra ben alıcam küçükler o saatte okulda olacak. İşim artacakTabiki canim, her türlü aktif kullanıcı olmak gerekiyor.
Orada servis parası ne kadar ?
Dediğin gibi tutar çok yüksek canim.Şuan 650 veriyoruz 2.dönem 700 diyecekler muhtemelen ama biz 2.dönem servisten alıcaz sabah eşim götürecek öğlenden sonra ben alıcam küçükler o saatte okulda olacak. İşim artacak
Bide 3 çocuk olunca fena olacak o yüzden şimdiden çaresini aramaya başladımDediğin gibi tutar çok yüksek canim.
Burda da 350 ama burası küçük yer.
Önümüzdeki maçlara bakalımBugun de gitti diyet
Aynen ama üzgünüm neyse artık toparlariz inşallahÖnümüzdeki maçlara bakalım
C.tesi pazar pek dikkat edilemiyor,heleki bir yerlere gidiyorsak,üzülme yarın yine devamAynen ama üzgünüm neyse artık toparlariz inşallah
Ara öğün yapmiyor musun açık miyor musunSelam kızlar,
Sabah:1 yumurta salatası,peynir,ceviz,yarım dilim kaşarlı tost
Akşam:fırında balık,patates salata
Üzüm
Nescafe ,çay Türk kahvesi