Hoşgeldin başarılar...Bende çok severim bende suyu tarçınlı içeyim arada bilgisinin teşekkür
Canım okullarda bina güvenliği de korkutur hepinizi..Eltimler Düzceden taşınma kararı aldı.Ankara da evleri vardı buraya taşınacaklar.Oğlu da burada üniversitede zaten..Bağlayan birşey yok bizi dediler..Günaydın kızlar .
cuma günü tartılamadığımdan yazamadım kilomu,
bugün ise tartıldım.
koşturmacalı hayatımda diyete yer veremiyorum ama sağlıklı beslenmeye çalışacağım.
regl dönemi içindeyim . kilom 59.9
sanıyorum normali 59 dur.
sabah 2 yumurtalı hindi fümeli omlet yedim
normalde kahvaltı yapmıyordum . koştururken zaman kalmıyordu.
bugün okul açıldı bizimkilere. 10 gündür gitmiyorlardı.
iki küçük gitmedi okula. kızı zaten göndermem bu hafta. ortanca belki yarından itibaren gider. büyük gitti.
o daha temkinlidir . deprem anında ne yapabileceğini bilir diyerek gönderdik
bu hafta uyum haftası ve psikolojik destek haftası dedi valilik . okula gelmeyenler izinli sayılacak dendi. yoklama da yok.
her gün artçılar oluyor . bazen baya korkutuyor artçı bile olsa.
Canım çok geçmiş olsun, çocuklar için zor bir durum psikolojik olarak yıpranmışlardır, her sese gürültüye ürküyorlardır eminim. Seninde aklın kalıyor tabi Allah'a emanet olsunlar inşallah. Kiloyu diyeti dert etme canım zorlu süreci atlatında gerisi hallolur.Günaydın kızlar .
cuma günü tartılamadığımdan yazamadım kilomu,
bugün ise tartıldım.
koşturmacalı hayatımda diyete yer veremiyorum ama sağlıklı beslenmeye çalışacağım.
regl dönemi içindeyim . kilom 59.9
sanıyorum normali 59 dur.
sabah 2 yumurtalı hindi fümeli omlet yedim
normalde kahvaltı yapmıyordum . koştururken zaman kalmıyordu.
bugün okul açıldı bizimkilere. 10 gündür gitmiyorlardı.
iki küçük gitmedi okula. kızı zaten göndermem bu hafta. ortanca belki yarından itibaren gider. büyük gitti.
o daha temkinlidir . deprem anında ne yapabileceğini bilir diyerek gönderdik
bu hafta uyum haftası ve psikolojik destek haftası dedi valilik . okula gelmeyenler izinli sayılacak dendi. yoklama da yok.
her gün artçılar oluyor . bazen baya korkutuyor artçı bile olsa.
biz de kaçmak istiyoruz yani coğrafyanın kaderi belli. az az olsun da buna şükür der olduk artık . sürekli artçı oluyor .Hoşgeldin başarılar...
Canım okullarda bina güvenliği de korkutur hepinizi..Eltimler Düzceden taşınma kararı aldı.Ankara da evleri vardı buraya taşınacaklar.Oğlu da burada üniversitede zaten..Bağlayan birşey yok bizi dediler..
ah canımmmmm. ne güzel hatırlattın yaa. bak yine yapayım bunları. cekmecemdekileri vs paylaşayım.Canım çok geçmiş olsun, çocuklar için zor bir durum psikolojik olarak yıpranmışlardır, her sese gürültüye ürküyorlardır eminim. Seninde aklın kalıyor tabi Allah'a emanet olsunlar inşallah. Kiloyu diyeti dert etme canım zorlu süreci atlatında gerisi hallolur.
Menülerini görmeyi özlemiyor değilim, yanına taşıdığın mamalar, çekmecedeki atıştırmalıkların, öğlen bimden aldığın ezme ve çubuk krakerin, vanilyalı balkabağın, salçalı suda pişirdiğin karnabaharın aklıma mıh gibi işlendisebzesever arkadaşım
Canimmbiz de kaçmak istiyoruz yani coğrafyanın kaderi belli. az az olsun da buna şükür der olduk artık . sürekli artçı oluyor .
kimi artçılar büyük oluyor .
okullar . çocuklar vs . iş olayı. bizi buraya bağlayan şeyler var . mecburuz .
hani benim başka yerde kadro bulmam da zor . yok gibi bi şey . daha önce başvurdum bulamadım memleket civarında.
yani mecbur olmak da çok içler acısı.
evlere giriyoruz . acabalar da olsa giriyoruz işte. Allah beterinden korusun.
Sağol canım benim..Üşeniyorum ama yapıyorum salatasız menüm yok gibi..Bazen toplu yapıp atıyorum dolaba yağsız tuzsuz 2-3 gün dayanıyor kolaylık oluyor...Sen de öyle yap iyi oluyor...sersum ne güzel mamalar yiyorsun maşallah salata yapmaya üşenmiyormusun hergün çok özeniyorum ama üşeniyorum
Ahh bel fena oluyor geçmiş olsun dikkat et....Eşine kurdursaydın ya canım zor işler bunlar..Sabah suuuuu
Ispanak kavurmasına 1 yumurta
3 piliç köfte
Birazdan meyve yerim
Sporu bırakınca bel ağrım başladı leslie ye başlıyorum yine bugün işim çoktu soba kurdum onun döküntülerini silip süpürdüm nasıl belim ağrıyor
Ah canım tabii bağlayıcı şeyler bunlar..Onun da küçük kızı var 2. sınıfta ama olsun diyor..Karı koca emekli onlar da zaten ..Coğrafyanın kaderi maalesef..Allah hepinizi korusun..biz de kaçmak istiyoruz yani coğrafyanın kaderi belli. az az olsun da buna şükür der olduk artık . sürekli artçı oluyor .
kimi artçılar büyük oluyor .
okullar . çocuklar vs . iş olayı. bizi buraya bağlayan şeyler var . mecburuz .
hani benim başka yerde kadro bulmam da zor . yok gibi bi şey . daha önce başvurdum bulamadım memleket civarında.
yani mecbur olmak da çok içler acısı.
evlere giriyoruz . acabalar da olsa giriyoruz işte. Allah beterinden korusun.
Eşimle birlikte koyduk yerine sobayı kuzine soba ağır oluyor geride kalan işler bana kaldıSağol canım benim..Üşeniyorum ama yapıyorum salatasız menüm yok gibi..Bazen toplu yapıp atıyorum dolaba yağsız tuzsuz 2-3 gün dayanıyor kolaylık oluyor...Sen de öyle yap iyi oluyor...
Ahh bel fena oluyor geçmiş olsun dikkat et....Eşine kurdursaydın ya canım zor işler bunlar..
Ah canım tabii bağlayıcı şeyler bunlar..Onun da küçük kızı var 2. sınıfta ama olsun diyor..Karı koca emekli onlar da zaten ..Coğrafyanın kaderi maalesef..Allah hepinizi korusun..
Bayılırm kuzineye...Eşimle birlikte koyduk yerine sobayı kuzine soba ağır oluyor geride kalan işler bana kaldı
Aramıza hoş geldinBende katılabilir miyim kizlar
Allah kabul etsin canım ben de tutmak istiyorum da olmuyor niyeyseBugün oruçluydum sahur yapmadım
İftar
2 kase soğuk ayran çorbası
1 parça nuget
2 kaşık pirinç pilavı
Sade nescafe ve Türk kahvesi
Muhtemelen yarında niyet edebilirim günler çok kısa hiç anlamadan bitiyor