Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende çok severim bende suyu tarçınlı içeyim arada bilgisinin teşekkür
Hoşgeldin başarılar...
Canım okullarda bina güvenliği de korkutur hepinizi..Eltimler Düzceden taşınma kararı aldı.Ankara da evleri vardı buraya taşınacaklar.Oğlu da burada üniversitede zaten..Bağlayan birşey yok bizi dediler..

Canım çok geçmiş olsun, çocuklar için zor bir durum psikolojik olarak yıpranmışlardır, her sese gürültüye ürküyorlardır eminim. Seninde aklın kalıyor tabi Allah'a emanet olsunlar inşallah. Kiloyu diyeti dert etme canım zorlu süreci atlatında gerisi hallolur.
Menülerini görmeyi özlemiyor değilim, yanına taşıdığın mamalar, çekmecedeki atıştırmalıkların, öğlen bimden aldığın ezme ve çubuk krakerin, vanilyalı balkabağın, salçalı suda pişirdiğin karnabaharın aklıma mıh gibi işlendisebzesever arkadaşım

Sabah suuuuu
Ispanak kavurmasına 1 yumurta
3 piliç köfte
Birazdan meyve yerim
Sporu bırakınca bel ağrım başladı leslie ye başlıyorum yine bugün işim çoktu soba kurdum onun döküntülerini silip süpürdüm nasıl belim ağrıyor

biz de kaçmak istiyoruz yani coğrafyanın kaderi belli. az az olsun da buna şükür der olduk artık . sürekli artçı oluyor .
kimi artçılar büyük oluyor .
okullar . çocuklar vs . iş olayı. bizi buraya bağlayan şeyler var . mecburuz .
hani benim başka yerde kadro bulmam da zor . yok gibi bi şey . daha önce başvurdum bulamadım memleket civarında.
yani mecbur olmak da çok içler acısı.
evlere giriyoruz . acabalar da olsa giriyoruz işte. Allah beterinden korusun.

ah canımmmmm. ne güzel hatırlattın yaa. bak yine yapayım bunları. cekmecemdekileri vs paylaşayım.

Canimm
Rabbim beterinden korusun inşallah.
Senin tayin hakkın var mı canım, üniversite çakılı kadro ya

sersum ne güzel mamalar yiyorsun maşallah salata yapmaya üşenmiyormusun hergün çok özeniyorum ama üşeniyorum
Sağol canım benim..Üşeniyorum ama yapıyorum salatasız menüm yok gibi..Bazen toplu yapıp atıyorum dolaba yağsız tuzsuz 2-3 gün dayanıyor kolaylık oluyor...Sen de öyle yap iyi oluyor...
Ahh bel fena oluyor geçmiş olsun dikkat et....Eşine kurdursaydın ya canım zor işler bunlar..
Ah canım tabii bağlayıcı şeyler bunlar..Onun da küçük kızı var 2. sınıfta ama olsun diyor..Karı koca emekli onlar da zaten ..Coğrafyanın kaderi maalesef..Allah hepinizi korusun..

Eşimle birlikte koyduk yerine sobayı kuzine soba ağır oluyor geride kalan işler bana kaldı

Selam arkadaşlar
Sabah:yarım simit,1 haşlanmış yumurta,peynir zeytin
Öğlen:3 tane çiğköfte
Arada 1muz,çok az üzüm
Akşam:2 kaşık pirinç pilavı+6 kaşık tavuk tantuni

Iyi aksamlarr kızlar menumu yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri 5 zeytin yeşillik
Ogle 6 kaşık barbunya yemeği yoğurt
Ara meyveli bar
Aksam yesil mercimekli salata yoğurt
Su 2.5 lt

Allah kabul etsin canım ben de tutmak istiyorum da olmuyor niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…