Çok kızdım bak şimdiHedefi koydum geçemesemde yılbaşına kadar sana yetişecem
Hadi bakalım ver gazı ver gazııı
Bencede kızmalı ve gaza gelmelisin ben sayende geliyorumÇok kızdım bak şimdi
Allahımmm sana geliyorum hatun koptu gidiyor tutabilene aşkolsun listeyi bile yaptı
Artık gerisini sen düşün üşenmedim tek tek % hesapladımAllahımmm sana geliyorum hatun koptu gidiyor tutana aşkolsun listeyi bile yaptı
Eline sağlık bebeemmmmArtık gerisini sen düşün üşenmedim tek tek % hesapladım
Bende 1.olsam bende güzel derim tabiListe çok güzel olmuş.
Tebrikleriniz için şimdiden tesekkurler
İyiyim canım ben de hasta oldum ama iyiyim çok şükür sen de iyisin nadal hala öyle tatlı mısın çok öerak ediyorum doğrusuSağol canım benim hastalıkların uzun sürme lüksü yok 3 çocuğun derdi hiç bitmiyor sağolsunlar 2 günde hastalığı atlattırdılar bana Hamdolsun iyiyim sabahları uyanınca boğazda çatallanma oluyor çabuk geçiyor sen nasılsın
Evet canım değmeyecek birine veya kendi hakkını savunmayan birinin hakkını savununca sıkıntı oluyorAhh adacım ahh ne çektim iş yerimde yıllarca ama akıllanmadım, yine olsa yine yapar mıydım bilemiyorum ama görmezden gelemiyorum, çünkü benim adalet anlayışım vicdanım bu.. Değmeyen insanlar için yaptıklarıma pişmanım sadece,kırılıyor insan..Sen de bundan sonra çok hırpalama kendini üzüldüğünle kalıyorsun, yaşadığın gibi..
Anneciğine de geçmiş olsun ..Tansiyornla yaşamak zor..Dün sonradan aklıma geldi hamam sonrası çorbacıya gittik ve ben çorbanın yanında çokça turşu yedim o yükseltti hamamla birleşince tansiyonumu..Çözdüm olayı
Ohh ne güzel canıö hiç sorun çıkmadan sana da en faydalı şekilde atlatmışsınız senin kız büyüdü müevet canımcım. babaannesi deprem öncesi gelmişlerdi.
çok iyi oldu burada olmaları. bize de yalnızlık hissi geliyor böyle zamanlarda kalabalık olmak iyi oluyor
gideceğiz diyor kayınpeder pazar günü . umarım gitmezler bi 15 gün daha kalsalar keşke.
kahvaltı bile hazırlamadan evden çıkıyorum . sağ olsun yapıyor . çocuklara bakıyor . akşam yemek hazır oluyor .
ev derli toplu kalıyor.daha ne olsun . çok şükür . iyi ki gelmişler.
arada hiç sıkıntılı bi durum da yaşanmadı . bu deprem biraz sakinleştirdi ortalığı, kişileri.
Evet hem takdir esiliyorsun hem de güveniliyorsun ancak bazen değmeyecek insanlara yapınca sıkıntıyı sen çekiyorsunkoç burcu olunca ben de aynı. dayanamam ben de . illa söylemem lazım. susmak da bazen çıkarcı olmak gibi geliyor. kendi çıkarı için susan insanlara da dayanamıyorum.
beni böyle tanısınlar umurum değil diyorum. ama inan ki böyle olunca daha çok takdir ediliyorsun. objektif olduğunu herkes biliyor çünkü. objektif olabilmek . adaletli olabilmek önemli bi erdem .
Canımcım annen nasıl bu aradaSorun çıkmıyorsa şanslısın canım..Çocuklara iyi gelmiştir tabii dolaylı olarak sana da..Bizim kahrımızı yıllarca benim annem ve babam çekti ..Annem kızım küçükken 1 yıl kaldı bizde babacığım da yalnız gitti geldi garibim..Kaynanam 3 gün bile dayanamadı denedik gördük aslında eşim açısından görmesi de iyi oldu hep der bizim kahrımızı hep sizinkiler çekti derman oldu diye..Öldüler gittiler Allahın bildiğini kuldan niye saklayayım ...Bir annecim kaldı o da hala çeker bizi..
Tebrik ederimGünaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese int çekmiyor okulda malesef hemen kilomu yazayım aksama kalır çünkü
Gecen hafta 93.5
Bu hafta 92.1
Haftaya hedef 91 inşallah
Optum herkesi
Oyuy oyyy tebrik ederimm mmGünayyydııınnn genççlerrrr...
Rumuz :sersum
geçen hafta:86.7 kg
bu hafta:85.9 kg
Fark:--800 gr
Regl 2. günde bu sonuç benim için harika bence..Gitsin kilocuklar...
Sadrancım elli üç müüüüü harikaaaaRumuz Safransari
Geçen hafta 54.2
Bu hafta 53.3
Fark -900 Gr
Ailem geldiğinde aldıklarım gitti şükür. Şimdi sadık kilom benimle.
Ohh maşallah grupça herkes vermişşşşEki Görüntüle 3170197
Rumuz :nnnadal
Başlangıç kilom 88,8
Başlangıç tarihi 26 Kasım 2022
Geçen hafta kilom :88,8
Güncel kilom 87,6
Fark:1200 g
Canımcım turşu severim ama çok yemem o diyetisyen de yasaklıyor malum..Ogün istisna olarak yedim ve kaçırdım anlaşılan bir daha daha dikkatli tüketeceğim korkuyorum tansiyondan Allah korusunEvet canım değmeyecek birine veya kendi hakkını savunmayan birinin hakkını savununca sıkıntı oluyor
Dikkat et turşuya sersumcum baya tuzlu anneciğim de çok sever baya turşu yerdi artık sur demek lazım geldi tabii ben de severim çok
Canımcım annen nasıl bu arada
Oyuy oyyy tebrik ederimm mm
Ohh maşallah grupça herkes vermişşşş
Bende anlamadım valla yarışı biz yapıyoruz cukkayı sen topluyonEllerine sağlık canım 2.mi olmuşum vayy beee
Yaparsın tabi canım yapanlar nasi yapıyor ben 10 senelik şoförüm kullanıyorum yapılmayacak birsey değil güveniyorum sana benKızlar bugün direksiyon dersim var dua edin şu şöförlük işini halledeyim çok stres oldum ehliyetim var ama arabayı kullanamıyorum geçen hafta eşim eğitime gitti 1 hafta araba kapının önünde yattı yağmur yağdı çocukları okula götüremedim çocuk sınava girecekti otobüs gitmiyor diye başkasından bizi götürmesini istemek zorunda kaldım. Çok fena canımı sıktı ne olursa olsun öğrenip kendi kendime trafiğe çıkmam lazım dedim kocadan hoca olmuyor profesyonel bir derse ihtiyaç duydum bugün başlıyorum inşallah. Yapanların benden neyi eksik dedim hayırlısı inşallah.
Canim kolayliklar diliyorum.Kızlar bugün direksiyon dersim var dua edin şu şöförlük işini halledeyim çok stres oldum ehliyetim var ama arabayı kullanamıyorum geçen hafta eşim eğitime gitti 1 hafta araba kapının önünde yattı yağmur yağdı çocukları okula götüremedim çocuk sınava girecekti otobüs gitmiyor diye başkasından bizi götürmesini istemek zorunda kaldım. Çok fena canımı sıktı ne olursa olsun öğrenip kendi kendime trafiğe çıkmam lazım dedim kocadan hoca olmuyor profesyonel bir derse ihtiyaç duydum bugün başlıyorum inşallah. Yapanların benden neyi eksik dedim hayırlısı inşallah.