Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Allahımmm sana geliyorum hatun koptu gidiyor tutabilene aşkolsun listeyi bile yaptı

Liste çok güzel olmuş.

Tebrikleriniz için şimdiden tesekkurler

İyiyim canım ben de hasta oldum ama iyiyim çok şükür sen de iyisin nadal hala öyle tatlı mısın çok öerak ediyorum doğrusu
Evet canım değmeyecek birine veya kendi hakkını savunmayan birinin hakkını savununca sıkıntı oluyor
Dikkat et turşuya sersumcum baya tuzlu anneciğim de çok sever baya turşu yerdi artık sur demek lazım geldi tabii ben de severim çok
Ohh ne güzel canıö hiç sorun çıkmadan sana da en faydalı şekilde atlatmışsınız senin kız büyüdü mü
Evet hem takdir esiliyorsun hem de güveniliyorsun ancak bazen değmeyecek insanlara yapınca sıkıntıyı sen çekiyorsun
Canımcım annen nasıl bu arada
Günaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese int çekmiyor okulda malesef hemen kilomu yazayım aksama kalır çünkü
Gecen hafta 93.5
Bu hafta 92.1
Haftaya hedef 91 inşallah
Optum herkesi
Tebrik ederim
Günayyydııınnn genççlerrrr...
Rumuz :sersum
geçen hafta:86.7 kg
bu hafta:85.9 kg
Fark:--800 gr

Regl 2. günde bu sonuç benim için harika bence..Gitsin kilocuklar...
Oyuy oyyy tebrik ederimm mm
Rumuz Safransari
Geçen hafta 54.2
Bu hafta 53.3
Fark -900 Gr

Ailem geldiğinde aldıklarım gitti şükür. Şimdi sadık kilom benimle.
Sadrancım elli üç müüüüü harikaaaa
Eki Görüntüle 3170197

Rumuz :nnnadal
Başlangıç kilom 88,8
Başlangıç tarihi 26 Kasım 2022
Geçen hafta kilom :88,8
Güncel kilom 87,6
Fark:1200 g
Ohh maşallah grupça herkes vermişşşş

Canımcım turşu severim ama çok yemem o diyetisyen de yasaklıyor malum..Ogün istisna olarak yedim ve kaçırdım anlaşılan bir daha daha dikkatli tüketeceğim korkuyorum tansiyondan Allah korusun
Annem iyi çok şükür canım.Geçen yıl anevrizma operasyonu geçirdi ve çok şükür atlattı erken teşhis hayat kurtarır diye boşuna demiyorlar.Başdönmesiyle gitmişti dr a MR da çıktı anevrizma hemen Ankaraya getirdim çok iyi de bir dr u vardı,çok şükür yıllık kontrolü de iyi..Allahım sağlıklı ömür versin.Şimdi evinde arada kardeşime gidip çocuklara bakıyor1-2 gün sonra evine gidiyor yine..

Kızlar bugün direksiyon dersim var dua edin şu şöförlük işini halledeyim çok stres oldum ehliyetim var ama arabayı kullanamıyorum geçen hafta eşim eğitime gitti 1 hafta araba kapının önünde yattı yağmur yağdı çocukları okula götüremedim çocuk sınava girecekti otobüs gitmiyor diye başkasından bizi götürmesini istemek zorunda kaldım. Çok fena canımı sıktı ne olursa olsun öğrenip kendi kendime trafiğe çıkmam lazım dedim kocadan hoca olmuyor profesyonel bir derse ihtiyaç duydum bugün başlıyorum inşallah. Yapanların benden neyi eksik dedim hayırlısı inşallah.

Yaparsın tabi canım yapanlar nasi yapıyor ben 10 senelik şoförüm kullanıyorum yapılmayacak birsey değil güveniyorum sana ben

Canim kolayliklar diliyorum.

O heves ve cesaret bana da gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…