Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ara öğün yapmiyor musun açık miyor musun
Bu hafta canım çok sıkıldı kilolardan,ağzım hiç boş duymamaya başladı yeni pantolon aldım resmen düğmesi patladı,karar verdim üzüm,ayva,şekersiz çay,nescafe içiyorum ,ben öğle yiyip akşam yememeye başladım

Bu hafta canım çok sıkıldı kilolardan,ağzım hiç boş duymamaya başladı yeni pantolon aldım resmen düğmesi patladı,karar verdim üzüm,ayva,şekersiz çay,nescafe içiyorum ,ben öğle yiyip akşam yememeye başladım
Suyun içine kabuk tarçın atıyorum,içiyorum karnım şişiyor onunla,

Anladım ama sonra patlama yaşam eğer yapabiliyorsan en güzeli devam et sabırlar diliyorum. Gerçekten sinir bozucu sinyaller ama güzel gidiyorsun devam et

Sabah
1haslama yumurta
2 dilim peynir
2 dilim salam
3 zeytin
Salatalik,domates,biber
1 dilim sucuk

Ara
Kahve
hurma
fistik ezmesi 1 yemek kasigi

Öğle
4 kasik etli sebze yemeği
4 kasik pirinç

Ara
1 kase yoğurt yulaf muz nar bal bowl

Akşam
1 kase tavuk suyu çorbası sehriyeli

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün biraz toparladım menumu çok şükür 🤭
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim peynir 3 zeytin koz biber
Ara yarim cennet hurması
Ogle 2 kaşık türlü 1 kase yoğurt çorbası 2 kaşık kadar makarna tirtikladim
Ara 2 ceviz yarjm avuç leblebi
Akşam 1 tabak kuru fasulye salata
Su 3 lt
😘

Kızlar bugün direksiyon dersim var dua edin şu şöförlük işini halledeyim çok stres oldum ehliyetim var ama arabayı kullanamıyorum geçen hafta eşim eğitime gitti 1 hafta araba kapının önünde yattı yağmur yağdı çocukları okula götüremedim çocuk sınava girecekti otobüs gitmiyor diye başkasından bizi götürmesini istemek zorunda kaldım. Çok fena canımı sıktı ne olursa olsun öğrenip kendi kendime trafiğe çıkmam lazım dedim kocadan hoca olmuyor profesyonel bir derse ihtiyaç duydum bugün başlıyorum inşallah. Yapanların benden neyi eksik dedim hayırlısı inşallah.
Ha gayret canım sen yaparsın azimlisin ve şart ehliyet aldım arabamızı eşim kullanıyor sürekli bana fırsat kalmıyor hergün laf ediyorum ehliyeti al araba senin demişti hırs yaptım tek seferde sorunsuz geçtim vermeye niyeti yok, eşim yanımdayken panik oluyorum o yokken direksiyon dersinde eve kadar gelmiştim özledim araba sürmeyi🤗
Dediğin gibi tutar çok yüksek canim.
Burda da 350 ama burası küçük yer.
Canım burdada 3 km evle okul arası kızımın 1000 tl çok yükseldi otobüsle, bazen babasıyla gidiyor servise vermedik bu sene, geçen sene zırt pırt zam yaptılar midemiz bulandı

Günaydın kızlar .
cuma günü tartılamadığımdan yazamadım kilomu,
bugün ise tartıldım.
koşturmacalı hayatımda diyete yer veremiyorum ama sağlıklı beslenmeye çalışacağım.
regl dönemi içindeyim . kilom 59.9
sanıyorum normali 59 dur.

sabah 2 yumurtalı hindi fümeli omlet yedim
normalde kahvaltı yapmıyordum . koştururken zaman kalmıyordu.
bugün okul açıldı bizimkilere. 10 gündür gitmiyorlardı.
iki küçük gitmedi okula. kızı zaten göndermem bu hafta. ortanca belki yarından itibaren gider. büyük gitti.
o daha temkinlidir . deprem anında ne yapabileceğini bilir diyerek gönderdik
bu hafta uyum haftası ve psikolojik destek haftası dedi valilik . okula gelmeyenler izinli sayılacak dendi. yoklama da yok.
her gün artçılar oluyor . bazen baya korkutuyor artçı bile olsa.

X