Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende menumu yazayım barii🤭
Sabah peynirli yesil salata
Ogle olan oldu arkadaşlarla etkinlik gunumuzdu okulda 1 pogaca 3 kaşık makarna salatası ve elmalı tart yedim valla 🙄
Akşam 2 kaşık türlü yemeği 2 kaşık bulgur pilavı ve salata
Su 2.5 lt
Ay bide yarın oğlumun okul arkadaşının annesi davet etmiş tüm sınıfı e mecbur gidince yiycem nasıl olacak böyle bilmiyorum kilo verdiğim dönemde evdeydim pandemiden şimdi gezmeler çoğaldı akıl verin napcam böyle

Ogle olan oldu arkadaşlarla etkinlik gunumuzdu okulda 1 pogaca 3 kaşık makarna salatası ve elmalı tart yedim valla 🙄
Su 2.5 lt
Ay bide yarın oğlumun okul arkadaşının annesi davet etmiş tüm sınıfı e mecbur gidince yiycem nasıl olacak böyle bilmiyorum kilo verdiğim dönemde evdeydim pandemiden şimdi gezmeler çoğaldı akıl verin napcam böyle
Canim benim 2 haftada bir arkadas oturmam var.
O günün kahvaltılarını hep yumurta salatası gibi tok tutucu az kalorili yaptım. Saat 3 gibi davet yemeğini yemiş oluyordum, hepsinden abartmadan yiyordum. O gün en geç 4 te yeme faslı bitiyordu.
Ertesi gün kahvaltıya kadar.
Yani davetlerde bu sürede kaçmak imkansız. Davet sonrası günler de dengelemek için detoks yapmak ta fayda sağlamıyor.
O günü dengeli yetip, açlık sureni uzatirsan tartıya çok yansımaz inşallah

Bende sabah: yarım dilim ekmek+Çok az sucuklu yumurta+peynir,1 tane ceviz
Arada ayva,biraz üzüm
Öğle: 7 tane yaprak sarması,yoğurtlu pancar salatası
Şuan çok şişim bir şey yemem Türk kahvesi,soda içerim,çay kahve içtim,şekersiz ,tarçınlı su içiyorum,şeker ihtiyacımı kesiyor

Su 2.5 lt
Bende kendimi tutamam hiç,ama ciddi karar verdim,önünü kesmem lazım,tavsiyem hamurişi ve tatlıyı görmemen,az alırsın belki yada sporla dengelersin yarın

Su 2.5 lt
Tabağa genelde salata tarzı şeyleri al ve tırtıklaya tırtıklaya uzatıp uzatıp yee yiyormuş gibi görünürsen kimse ye diye de ısrar etmez ,ertesi günü de hafif geçir toparlarsın canım sorun olmaz ...

Bende kendimi tutamam hiç,ama ciddi karar verdim,önünü kesmem lazım,tavsiyem hamurişi ve tatlıyı görmemen,az alırsın belki yada sporla dengelersin yarın

Tabağa genelde salata tarzı şeyleri al ve tırtıklaya tırtıklaya uzatıp uzatıp yee yiyormuş gibi görünürsen kimse ye diye de ısrar etmez ,ertesi günü de hafif geçir toparlarsın canım sorun olmaz ..
Canim benim 2 haftada bir arkadas oturmam var.
O günün kahvaltılarını hep yumurta salatası gibi tok tutucu az kalorili yaptım. Saat 3 gibi davet yemeğini yemiş oluyordum, hepsinden abartmadan yiyordum. O gün en geç 4 te yeme faslı bitiyordu.
Ertesi gün kahvaltıya kadar.
Yani davetlerde bu sürede kaçmak imkansız. Davet sonrası günler de dengelemek için detoks yapmak ta fayda sağlamıyor.
O günü dengeli yetip, açlık sureni uzatirsan tartıya çok yansımaz inşallah
Ay sagolun kızlar 🥰

X