- 31 Ağustos 2012
- 21.762
- 35.074
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İradene hayranımm ..Masterchef izlemeBana bir açlık bastırdı.
Akşam sağlam yemedim sanırım, yani protein yoktu.
Şimdi sütlü kahve yaptım içiyorum.
Bakıyoruz şu andaİradene hayranımm ..Masterchef izleme
Ben de açım su içip duruyorum..Şu anamlar geldiğinde aldıklarımı vermezsem olmaz diye sabrediyorum...Biz de seyrediyoruz ..Neyse ki çok can çekecek yemekler yokBakıyoruz şu anda
Neyse sütlü kahve biraz kesti sanki
AynenBen de açım su içip duruyorum..Şu anamlar geldiğinde aldıklarımı vermezsem olmaz diye sabrediyorum...Biz de seyrediyoruz ..Neyse ki çok can çekecek yemekler yok
Harikasın maşallahGünaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese int çekmiyor okulda malesef hemen kilomu yazayım aksama kalır çünkü
Gecen hafta 93.5
Bu hafta 92.1
Haftaya hedef 91 inşallah
Optum herkesi
Ah analarımız ahh, en samimi en merhametli, en içten Allah başımızdan eksik etmesin inşallah annecimde kızım küçükken 5 6 ay bakmıştı sağolsun kreş yaşı dolana kadar, çalışmıştım bir dönem.Sorun çıkmıyorsa şanslısın canım..Çocuklara iyi gelmiştir tabii dolaylı olarak sana da..Bizim kahrımızı yıllarca benim annem ve babam çekti ..Annem kızım küçükken 1 yıl kaldı bizde babacığım da yalnız gitti geldi garibim..Kaynanam 3 gün bile dayanamadı denedik gördük aslında eşim açısından görmesi de iyi oldu hep der bizim kahrımızı hep sizinkiler çekti derman oldu diye..Öldüler gittiler Allahın bildiğini kuldan niye saklayayım ...Bir annecim kaldı o da hala çeker bizi..
Kız harikasın güzel fikir hiç su içmiyorum neredeyse bende yapıyım bundanEki Görüntüle 3168826 termosa kahvemi yapıyorum ara ara akşama kadar soğumadan içiyorum yanındaki de suluğum günde 3 defa dolduruyorum 2250 ml oluyor, termosta kahvem bitincede yeşil çay yapıyorum onuda yatana kadar içiyorum böylece ağzım boş kalmıyor kendime savaş açtım
Nadal da eskiden telefonum adımlarımı bu kadar gösteriyor derdi bende aynı senin gibi akşama kadar telefon üstündemi geziyor diye düşünürdümEvde telefonun üstünde mi hep ben de evde saydırsam ooooo...Yarın ben de deneyeyim bariii
Bendede var gerçekten çok faydalı uykum bile düzene girdiYok akıllı bilekliğim var canım
Maşallah çok güzel kilo vermişsin tebriklerGünaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese int çekmiyor okulda malesef hemen kilomu yazayım aksama kalır çünkü
Gecen hafta 93.5
Bu hafta 92.1
Haftaya hedef 91 inşallah
Optum herkesi
Harikasın mıhtar kırıldı senin direnç çok şükürGünayyydııınnn genççlerrrr...
Rumuz :sersum
geçen hafta:86.7 kg
bu hafta:85.9 kg
Fark:--800 gr
Regl 2. günde bu sonuç benim için harika bence..Gitsin kilocuklar...
Aminn canım...Ah analarımız ahh, en samimi en merhametli, en içten Allah başımızdan eksik etmesin inşallah annecimde kızım küçükken 5 6 ay bakmıştı sağolsun kreş yaşı dolana kadar, çalışmıştım bir dönem.
Nadal da eskiden telefonum adımlarımı bu kadar gösteriyor derdi bende aynı senin gibi akşama kadar telefon üstündemi geziyor diye düşünürdüm
Harikasın mıhtar kırıldı senin direnç çok şükür
150 gr dan bişey olmaz saatte bile değişiyor o kadar..Korudum bu hafta dikkat etmediğim için diye düşün bence..Günaydınlar, hayırlı cumalar
kilomu yazayım
Pamuk8680
Geçen hafta 89.85
Güncel kilo 90
Fark +150gr
Diyetlik yemedim içmedim kilo vermiyeceğimi biliyordum utanç tablom
İkimizin de gitti anacuk kiloları benim 200 gramcık daha var ama o da regl olsun..Rumuz Safransari
Geçen hafta 54.2
Bu hafta 53.3
Fark -900 Gr
Ailem geldiğinde aldıklarım gitti şükür. Şimdi sadık kilom benimle.
Regl 200 Gr dan fazladır canim.İkimizin de gitti anacuk kiloları benim 200 gramcık daha var ama o da regl olsun..
Hoşgeldin canım.Selam kızlar,beni de alırmısınız aranıza son sayfaya baktım direk,kilo vermek istiyorum bende
Hoş buldum canımHoşgeldin canım.
Yaş boy kilo kaç ?
Gün sonunda o gün neler yediğimizi yazıyoruz. Cuma günleri de kilo bildirimi.
Hoşgeldin ,arkadaşım açıklamış olayı hep motivasyon tam motivasyon gidecek kilolar başarılar...Selam kızlar,beni de alırmısınız aranıza son sayfaya baktım direk,kilo vermek istiyorum bende
vayyy yine başladı terminatör geçecek beniiiEki Görüntüle 3170197
Rumuz :nnnadal
Başlangıç kilom 88,8
Başlangıç tarihi 26 Kasım 2022
Geçen hafta kilom :88,8
Güncel kilom 87,6
Fark:1200 g