Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sorun çıkmıyorsa şanslısın canım..Çocuklara iyi gelmiştir tabii dolaylı olarak sana da..Bizim kahrımızı yıllarca benim annem ve babam çekti ..Annem kızım küçükken 1 yıl kaldı bizde babacığım da yalnız gitti geldi garibim..Kaynanam 3 gün bile dayanamadı denedik gördük aslında eşim açısından görmesi de iyi oldu hep der bizim kahrımızı hep sizinkiler çekti derman oldu diye..Öldüler gittiler Allahın bildiğini kuldan niye saklayayım ...Bir annecim kaldı o da hala çeker bizi..
Ah analarımız ahh, en samimi en merhametli, en içten Allah başımızdan eksik etmesin inşallah annecimde kızım küçükken 5 6 ay bakmıştı sağolsun kreş yaşı dolana kadar, çalışmıştım bir dönem.
Eki Görüntüle 3168826 termosa kahvemi yapıyorum ara ara akşama kadar soğumadan içiyorum yanındaki de suluğum günde 3 defa dolduruyorum 2250 ml oluyor, termosta kahvem bitincede yeşil çay yapıyorum onuda yatana kadar içiyorum böylece ağzım boş kalmıyor kendime savaş açtım:KK53::KK53::KK53:
Kız harikasın güzel fikir hiç su içmiyorum neredeyse bende yapıyım bundan
Evde telefonun üstünde mi hep:KK53: ben de evde saydırsam ooooo...:confused::confused:Yarın ben de deneyeyim bariii :KK70:
Nadal da eskiden telefonum adımlarımı bu kadar gösteriyor derdi bende aynı senin gibi akşama kadar telefon üstündemi geziyor diye düşünürdüm😅😅😅
Yok akıllı bilekliğim var canım
Bendede var gerçekten çok faydalı uykum bile düzene girdi 😁😁😁
Günaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese int çekmiyor okulda malesef hemen kilomu yazayım aksama kalır çünkü
Gecen hafta 93.5
Bu hafta 92.1
Haftaya hedef 91 inşallah
Optum herkesi 😘
Maşallah çok güzel kilo vermişsin tebrikler
Günayyydııınnn genççlerrrr...:rolleyes::rolleyes:
Rumuz :sersum
geçen hafta:86.7 kg
bu hafta:85.9 kg
Fark:--800 gr :nazar::nazar:

Regl 2. günde bu sonuç benim için harika bence..:KK31:Gitsin kilocuklar...:KK73::KK73::KK73:
Harikasın mıhtar kırıldı senin direnç çok şükür👏💐

Ah analarımız ahh, en samimi en merhametli, en içten Allah başımızdan eksik etmesin inşallah annecimde kızım küçükken 5 6 ay bakmıştı sağolsun kreş yaşı dolana kadar, çalışmıştım bir dönem.

Nadal da eskiden telefonum adımlarımı bu kadar gösteriyor derdi bende aynı senin gibi akşama kadar telefon üstündemi geziyor diye düşünürdüm😅😅😅

Harikasın mıhtar kırıldı senin direnç çok şükür👏💐
Aminn canım...:dua:
Teknoloji özürlüler bizi:confused::confused:
Sağol canım .Asıl direnç noktam 84 bi 83 ü göremedim aylardır...:KK200::KK68:

Günaydınlar, hayırlı cumalar 🌹
kilomu yazayım
Pamuk8680
Geçen hafta 89.85
Güncel kilo 90
Fark +150gr

Diyetlik yemedim içmedim kilo vermiyeceğimi biliyordum utanç tablom 😔😩
150 gr dan bişey olmaz saatte bile değişiyor o kadar..Korudum bu hafta dikkat etmediğim için diye düşün bence..:KK9::KK9:

Hoşgeldin canım.
Yaş boy kilo kaç ?
Gün sonunda o gün neler yediğimizi yazıyoruz. Cuma günleri de kilo bildirimi.
Hoş buldum canım
Yaş 35
Kilom 73.4
Motive olacağıma eminim,birlikte başarıcaz bu ay gitsin şu yapışan kilolar

Screenshot_20221202_134326.jpg

💃💃💃💃

Rumuz :nnnadal
Başlangıç kilom 88,8
Başlangıç tarihi 26 Kasım 2022
Geçen hafta kilom :88,8
Güncel kilom 87,6
Fark:1200 g

Selam kızlar,beni de alırmısınız aranıza son sayfaya baktım direk,kilo vermek istiyorum bende
Hoşgeldin ,arkadaşım açıklamış olayı hep motivasyon tam motivasyon gidecek kilolar başarılar...
Eki Görüntüle 3170197

💃💃💃💃

Rumuz :nnnadal
Başlangıç kilom 88,8
Başlangıç tarihi 26 Kasım 2022
Geçen hafta kilom :88,8
Güncel kilom 87,6
Fark:1200 g
vayyy yine başladı terminatör geçecek beniii:KK53::KK53::KK53:

X