Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok şükür canım hakketen ben burdayken evet sen uzun süre gelmemiştin ama şimdi çoğumuz burdayız
Kilonu gördüm canım ama emeklilik ve yeni diyetisyen inşallah çok iyi gelecek bu kez birleyler değişecek bence😊

Canım hala vejeteryanım hatta yarı veganım yumurta ve süt de kullanmıyorum onun dışında inan ki bir planım yok açsam yiyorum canım isterse cips vs de yiyorum yani yasaklı hiçbirşeyim yok
İnşallah artık değişsin yanii:confused:
Süpersin valla tebrikler..

Günaydınnnnn
Kahvaltım..
478f36fc-fde3-4467-9283-c1a4a0255bee.jpg

kızlar maşallah size. şükür kavuşturana. özledik böyle olsun topik

sabah kahvaltı yapamadım.
derse gittim . saat 11 gibi eve döndüm çünkü telefonu evde unutmuşum. kv kp bende. kurabiye aldım hemen 3 tane . arabada giderken yedim . tıktım ağzıma.
açıkmadım daha ama öğle arası. kv. yoğun tavuk suyu çorbası yapmış . bol pirinçli . onu da yerim .

kilom benim uzun 59 -59,50 civarı.

derse gittim . saat 11 gibi eve döndüm çünkü telefonu evde unutmuşum. kv kp bende. kurabiye aldım hemen 3 tane . arabada giderken yedim . tıktım ağzıma.
açıkmadım daha ama öğle arası. kv. yoğun tavuk suyu çorbası yapmış . bol pirinçli . onu da yerim .

Canım çok özledim senş de gel tamam mı buralara artıkım
Bşraz kilo almak istiyordun sanki canım iyi olmuş seni en son 55 hatırlıyorum ben de
Çocuklar nasıl iş nasıl

Uzakdoğu mutfağına çok merak saldıö canım ben de bu arada sen de baya videolar izliyordun

Kızlar sabah minnak iki dilim ekmek kızarttım bal ve kahve ile
Öğlen labneli iki adet minik poğaça iki buçuk belki
Arada bir parça çikolata
Akşam ise mantarlı makarna yogğurt avokado iki kaşık üç parça çikolata
Yine acıktıö şuanda belki ekmek arası minik bileyler yerim

Tabiki hoşgeldin

Yaaa ne diyorsun harika haber bu😌ben de öğrenciyim bu arada tarih bölğmüne başladım tabii bir mühendislik değil 😂
Ooo sanada kolay gelsin canim.
Bende bu sene çocuk gelişimine başlayacaktım, ama sınavlar merkezde olduğunu duydum, her defasında eşim istem dolayı izin alamaz diye vazgeçtim.
Bir de kafam çok ders doldu, bu sene boş kalsın istedim.
Blue TV, Disney, netfilik üyelikleri var, sırf şu zamanda kafam oyalansin diye, bol dizi seyrediyorum.

Tabiki hoşgeldin

Yaaa ne diyorsun harika haber bu😌ben de öğrenciyim bu arada tarih bölğmüne başladım tabii bir mühendislik değil 😂
Hayırlı olsun canım yeni okulun...Helal size ben de bu yıl gireceğim sınava.. :KK8: :KK8:
Ooo sanada kolay gelsin canim.
Bende bu sene çocuk gelişimine başlayacaktım, ama sınavlar merkezde olduğunu duydum, her defasında eşim istem dolayı izin alamaz diye vazgeçtim.
Bir de kafam çok ders doldu, bu sene boş kalsın istedim.
Blue TV, Disney, netfilik üyelikleri var, sırf şu zamanda kafam oyalansin diye, bol dizi seyrediyorum.
Vur canım dizilerin dibine sonuna kadar hakettin....
Tamamdır canım o zaman yarından itibaren başlıyorum yazmaya ve cuma günü tartilip yazarım guncelimi
Hoşgeldin aramıza başarılar...
A aaadddaaa adilemir adilemir geçmiş olsun. Depremi hissettiniz mi ?
Biz bile çok korktuk canım..Gece yatağın sallanmasına uyandım bayaa da uzun sürdü.1 saat kadar uyuyamadık .Eltimler düzce de onlar sabahlamışlar evleri 3 katlı ama sıva çatlakları varmış çok korkmuşlar...Allahım korusun herpimizi..
adilemir adilemir canım geçmiş olsun....

Hayırlı olsun canım yeni okulun...Helal size ben de bu yıl gireceğim sınava.. :KK8: :KK8:

Vur canım dizilerin dibine sonuna kadar hakettin....

Hoşgeldin aramıza başarılar...

Biz bile çok korktuk canım..Gece yatağın sallanmasına uyandım bayaa da uzun sürdü.1 saat kadar uyuyamadık .Eltimler düzce de onlar sabahlamışlar evleri 3 katlı ama sıva çatlakları varmış çok korkmuşlar...Allahım korusun herpimizi..
adilemir adilemir canım geçmiş olsun....
Cok geçmiş.olsun canım

X