- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
Teşekkürler..Cok geçmiş.olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler..Cok geçmiş.olsun canım
Afiyet olsun beni harika.Iyi aksamlarrr kızlar nasılsınız ben bugün yediğim içtiğim şeyleri yazayım
Sabah kahvaltıda menemen 1 dilim ekmek peynir zeytin 1 cay kaşığı bal
Ogle 1 kase yoğurt çorbası 2 3 kaşık nohut yemeği salata yedim bol bol
Akşam 1 tabak yesil fasulye salata bolca . Yoğurt bide ufak bi tadına baktım turta yapmıştım
Su 2.5 litre içtim
Bugun evdeydim okulda olduğum günler if yapmak istiyorum kahvaltıyı atlayip ama evde olunca uyamiyorum buna yarın if e devam inşallah. Optum sizi
Bende bir sene önce çok iyi gidiyordum aralıklı oruç ile 120 kilo dan 79 a düşmüştüm sonra geri aldım malesef 93 e çıktım geriAfiyet olsun beni harika.
Bende aralıklı oruç yapıyorum, 2 yıldır yaşam şeklim oldu. Çok şükür 1 senedir korumadayim 1 alıp 1 veriyorum bu süreç içinde.
Boyunuz kaç hocam ?Bende bir sene önce çok iyi gidiyordum aralıklı oruç ile 120 kilo dan 79 a düşmüştüm sonra geri aldım malesef 93 e çıktım geri
Valla canımcım çok çok iyi yapıyorsun bence bol bol takıl yeteri kadsr ders çalıştınOoo sanada kolay gelsin canim.
Bende bu sene çocuk gelişimine başlayacaktım, ama sınavlar merkezde olduğunu duydum, her defasında eşim istem dolayı izin alamaz diye vazgeçtim.
Bir de kafam çok ders doldu, bu sene boş kalsın istedim.
Blue TV, Disney, netfilik üyelikleri var, sırf şu zamanda kafam oyalansin diye, bol dizi seyrediyorum.
Oooo mamalara bakın ne güzellll
170 boyumBoyunuz kaç hocam ?
Boyunuz uzunmuş170 boyum
Ne olursa olsun yine gelsersum muhtarım menüler çok güzel maşallah bir türlü Beslenme düzeni oturtamayan benmiyim yavv
Maşallah canım ne kadar dirayetlisin,hepimiz beraberce veririz yineBende bir sene önce çok iyi gidiyordum aralıklı oruç ile 120 kilo dan 79 a düşmüştüm sonra geri aldım malesef 93 e çıktım geri
Oy oy oyyy o nasıl tatlı depolaması öyleeeeBen de sabah yeşiilik yedim zeytinyağlı bir buçuk dilim ekmek iki dilim oeynir
Ara iki oarça organik çikolta ve kahve
Ölen çorba salata bir buçuk dilim ekmek birkaç fıstık
İkindi bir tane profiterol
Somra akşam e minik poğaçalar olur ya dişarıdaydım iki çayal veya üç tatlı
Akşam iki kaşık avokadolu yogurt ve çerez ve iki parça çikolata ayy için kıyışdı tatlıdan bugün
Oturtursuuuunnnn sen gel yeterki ....sersum muhtarım menüler çok güzel maşallah bir türlü Beslenme düzeni oturtamayan benmiyim yavv
Onların tatili bize yaramıyor haklısın ama bak ben 1 yıldır alıştım eşim hep evde bozma sen düzenini..Zor ama başarabilirsinİyi akşamlar kızlar, bizim tatil uzadı ufaklığın öğretmen ameliyat oldu bu hafta yok ufaklık ve eşim çok yoruyorlar sağolsunlar o yüzden gelemedim