Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar...
Bildirim..
sersum
geçen hafta:85.6 kg
bu hafta:85.5 kg
Regl son gün şişlik de var tabii ..Ama moralim bozuk diyetisyenimi değiştireceğim yeni bir kan lazım bana...Yeni motive edici bir diyete girmeliyim..Arkadaşımın bir yakını diyetisyen sanırım ona geçeceğim..Benimki biraz saldı gibi geliyor...Daha disiplinli olmalıyım..Hayırlısı..
Bu gün ara tatil başladığı için annem ve yeğenlerim bana gelliyorlar..Hepimiza değişiklik olsun dedik..Bu hafta çok dikkat edemem..Haftaya tam disiplin başlarım...

Selam kızlar...
Bildirim..
sersum
Regl son gün şişlik de var tabii ..Ama moralim bozuk diyetisyenimi değiştireceğim yeni bir kan lazım bana...Yeni motive edici bir diyete girmeliyim..Arkadaşımın bir yakını diyetisyen sanırım ona geçeceğim..Benimki biraz saldı gibi geliyor...Daha disiplinli olmalıyım..Hayırlısı..
Bu gün ara tatil başladığı için annem ve yeğenlerim bana gelliyorlar..Hepimiza değişiklik olsun dedik..Bu hafta çok dikkat edemem..Haftaya tam disiplin başlarım...
Diyetisyeni dediğin gibi değiştir, sana daha iyi gelecek. .

Benim de yarın ablam ve annem babam geliyor. Ara tatil sonrası yazarız yine

Selam kızlar...
Bildirim..
sersum

Diyetisyeni dediğin gibi değiştir, sana daha iyi gelecek. .

Benim de yarın ablam ve annem babam geliyor. Ara tatil sonrası yazarız yine
İyi tatiller kızlar bende bu hafta çok gelemem

Kızlar selam nasılsınızzz uzun bir ara oldu gelemedim lğtfen beni unutmamış olun çünkü sizi çok özledim hatta rüyama girdiniz bir türlü yazamadım kimler burda
Adaaa hoşgeldin canım çok özledim seni nasılsın neler yapıyorsun kedin nasıl ara sıra etiketliyordum ama hiç gelmeyince umudu kesmiştim hoş geldin canımmmm💐🌸💮
Ama siz hepiniz buralardasınız özledim sizi 😍 uzun zamandır bildirim gelmiyordu kimse yok diye girmiyordum bende
Nadal hoşgeldin canım benim özledim senide, nasılsın çocuklar nasıl, en son temizlik düzeninde hatırlıyorum seni
Hoşgeldin🏵️🏵️🏵️

Tabiki unutmadık canim.
Bir kaç hafta önce yine andık seni.
Sersum ben ve pamuk buralardayiz eskilerden :KK66:
Yaa hep kaçırdım o anmaları desenize çok mutluyum şuamda burda olduğum ve sizi de burada bulduğum için canım
Ama siz hepiniz buralardasınız özledim sizi 😍 uzun zamandır bildirim gelmiyordu kimse yok diye girmiyordum bende
Nadallllll nasılsınn sen de mi yeni geldin

Yaa hep kaçırdım o anmaları desenize çok mutluyum şuamda burda olduğum ve sizi de burada bulduğum için canım

Nadallllll nasılsınn sen de mi yeni geldin
Evet canım uzun zamandır yoktum işin komiği kimse yok sanıyordum ne hikmetse dün senin bildirimin geldi sen vesile oldun valla 😍
O kacakta arada uğradi ama 4-5 aydır yine yoktu.
Ne desen haklısın kuzum hayat yordu beni😘😂😂

X