- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.770
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amanııınnn amanııınn kimler gelmiş kimler...Kızzz kaç kere etiketledik senii..Çok özledik çok merak ettik..Biz Safransari ile hep buradayız sizleri özledik....Çok sevindim çookkkkk.Hiç unutur muyuz bebeeemmmmKızlar selam nasılsınızzz uzun bir ara oldu gelemedim lğtfen beni unutmamış olun çünkü sizi çok özledim hatta rüyama girdiniz bir türlü yazamadım kimler burda
Ayyy ayyy ayyy sen de mi geldin kaçaaakkk...Çok özlemişiz valla gelin artık ayrılmayın..maksat muhabbet dostluk biliyorsunuz....Ama siz hepiniz buralardasınız özledim sizi uzun zamandır bildirim gelmiyordu kimse yok diye girmiyordum bende
Emeklilik süpeerrrr....Allah herkese istediğinde nasip etsin canım...Ayrıntıları yazacağım...sersum canım en son bıraktığımda sen yoktun buralarda emeklilik nasıl kızın nasıl cnm
Oyyy kuzuuu kocaman oldu o da aramızda....Çok şükür hepsi iyi canım Melike de okula başladı seneler sonra gün içinde 3 saatim yalnız geçiyor ama hayat hep koşturmacalı yoğun devam ediyor
Kıss sen de geçen gelmişin çaktırmadan beğenip gitmişin gözümden kaçmadı sanmaaagünayydınnn.
herkesler gelsin inşallah .
bana da bildirim glmiyor. etiketleyen olursa .
bir de takip edilen konulardan görüyorum ama yazışmalarda yoğunluk olmadığından sanıyorum girmek aklıma gelmiyor.
haftada bir giriyor olabilir kk ya. emin değilim ama. öyle bi şeyler.
Artık buralardayım inşallah canım diyet işlerinede girmem lazım canım sizsiz olmuyorAmanııınnn amanııınn kimler gelmiş kimler...Kızzz kaç kere etiketledik senii..Çok özledik çok merak ettik..Biz Safransari ile hep buradayız sizleri özledik....Çok sevindim çookkkkk.Hiç unutur muyuz bebeeemmmm
Ayyy ayyy ayyy sen de mi geldin kaçaaakkk...Çok özlemişiz valla gelin artık ayrılmayın..maksat muhabbet dostluk biliyorsunuz....
Emeklilik süpeerrrr....Allah herkese istediğinde nasip etsin canım...Ayrıntıları yazacağım...
Oyyy kuzuuu kocaman oldu o da aramızda....
Kıss sen de geçen gelmişin çaktırmadan beğenip gitmişin gözümden kaçmadı sanmaaa
Eferim gel tabiiiArtık buralardayım inşallah canım diyet işlerinede girmem lazım canım sizsiz olmuyor
Yeni diyetisyen hayırlı olsun.Eveettt gelelim gerçeklere...Diyetisyenimi değiştirdim yeni kannn ama geçen hafta ful misafirim vardı yeğenlerim ve annem bana 2.5 kiloya maloldu kalıcı olmadığı için çabuk gider bunlar biliyorum asıl şu 85 barajını bir kırabilsem iyi olacak...Baklım yeni bir kan bana neler getirecek...Hemn gelsin menüler..
Dün sabah
Eki Görüntüle 3164366
Öğlen kahvaltılık sürülmüş ekmek ayran
Eki Görüntüle 3164367
Dün akşam sarıkanat
Eki Görüntüle 3164368
Bu sabah yumurtalı peynirli ekmek
Eki Görüntüle 3164369
Sağol canım...Ben de relaks bir hafta geçirdim diyet düşünmeden iyi oldu rahatladım...Yeni diyetisyen hayırlı olsun.
Bol ekşi getirir sana inşallah.
Bende sabah tartıldım + 1 kilo benim de cezam.
Ama anne babam ablam yegenlerimle güzel 6 gün geçirdim çok şükür.
hahah.Amanııınnn amanııınn kimler gelmiş kimler...Kızzz kaç kere etiketledik senii..Çok özledik çok merak ettik..Biz Safransari ile hep buradayız sizleri özledik....Çok sevindim çookkkkk.Hiç unutur muyuz bebeeemmmm
Ayyy ayyy ayyy sen de mi geldin kaçaaakkk...Çok özlemişiz valla gelin artık ayrılmayın..maksat muhabbet dostluk biliyorsunuz....
Emeklilik süpeerrrr....Allah herkese istediğinde nasip etsin canım...Ayrıntıları yazacağım...
Oyyy kuzuuu kocaman oldu o da aramızda....
Kıss sen de geçen gelmişin çaktırmadan beğenip gitmişin gözümden kaçmadı sanmaaa
Ayy çok çok sevindim o kadar mutluyum ki şuandaEvet canım uzun zamandır yoktum işin komiği kimse yok sanıyordum ne hikmetse dün senin bildirimin geldi sen vesile oldun valla
Ne desen haklısın kuzum hayat yordu beni
Ahh kıyamam sana...Kavuştuk ya önemli olan bu..Ben de bi ara koptum taşınma emeklilik falan .Gelememiştim geldiğimde de sen yoktun.. Safransari adilemir N nnnadal P Pamuk8680 buradalardı sonra onlar da kayboldu..Şükür hepimizi kavuşturana..sersum canımcım bana bildirim gelmiyordu ama sizi merak ettirdiğimin farkındaydım anlattım uzun uzun inan geçen gün rüyama girdin sersumcum sizi yenşden bulamayacağım için öyle çok korktum ki anlatamamşuanda burda olduğum çin çok mutluyum
Maşallah sana canım.. Safransari da senin gibi maşallah..Ben bildiğin gibi veremedim gitti..Oturdu kilo işte..Bu hafta yeni diyetisyenime başladım ,yeni kan bana iyi gelecek umarım..Maksat burada olalım buluşalım,destek olalım değil mi zaten...Ben 56 ve 57 kilo arasında gidip geliyorum kızlar hiç almadım diyet de yapmıyorum bu şekilde gidiyor ama sohbete vs ye geleceğim
Bende tam kilonu soracaktım :)Ben 56 ve 57 kilo arasında gidip geliyorum kızlar hiç almadım diyet de yapmıyorum bu şekilde gidiyor ama sohbete vs ye geleceğim
Çok şükür canım hakketen ben burdayken evet sen uzun süre gelmemiştin ama şimdi çoğumuz burdayızAhh kıyamam sana...Kavuştuk ya önemli olan bu..Ben de bi ara koptum taşınma emeklilik falan .Gelememiştim geldiğimde de sen yoktun.. Safransari adilemir N nnnadal P Pamuk8680 buradalardı sonra onlar da kayboldu..Şükür hepimizi kavuşturana..
Maşallah sana canım.. Safransari da senin gibi maşallah..Ben bildiğin gibi veremedim gitti..Oturdu kilo işte..Bu hafta yeni diyetisyenime başladım ,yeni kan bana iyi gelecek umarım..Maksat burada olalım buluşalım,destek olalım değil mi zaten...
Canım hala vejeteryanım hatta yarı veganım yumurta ve süt de kullanmıyorum onun dışında inan ki bir planım yok açsam yiyorum canım isterse cips vs de yiyorum yani yasaklı hiçbirşeyim yokBende tam kilonu soracaktım :)
Beslenme tarzin nasıl Canim ?
Olur canimKızlar bu arada Tartıyı ben yine cumaya alıyorum izninizle..Kalabalıklaştık nasılsa hafta sonu gelinmiyor genelde...
Cuma bildirelim ne dersiniz klasik bizim usul..
Tebrik ediyorum bu istikrarınıÇok şükür canım hakketen ben burdayken evet sen uzun süre gelmemiştin ama şimdi çoğumuz burdayız
Kilonu gördüm canım ama emeklilik ve yeni diyetisyen inşallah çok iyi gelecek bu kez birleyler değişecek bence
Canım hala vejeteryanım hatta yarı veganım yumurta ve süt de kullanmıyorum onun dışında inan ki bir planım yok açsam yiyorum canım isterse cips vs de yiyorum yani yasaklı hiçbirşeyim yok
Teşekkür ederim canımTebrik ediyorum bu istikrarını