- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
İnşallah ilkinden çok daha iyi bir sonuç alırsın canım..Çok teşekkür ederim canım.
Geçti çok şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ilkinden çok daha iyi bir sonuç alırsın canım..Çok teşekkür ederim canım.
Geçti çok şükür.
İnşallah insallahİnşallah ilkinden çok daha iyi bir sonuç alırsın canım..
Bende yarın sahalara dönüyorum inşallah.Biz de dün döndük tabii hiç dikkat edemedim..Bugün tam tam gaz geri döndüm..
Kahvaltım
Eki Görüntüle 3131976
Kız çocuk gelişiminede kayıt oldum iki üniversite birden okuycam işlerim karıştı ama geleyim hattına kızlarda gelsin beraber tekrar başlayalım çok sevindim beni etiketlerigineGünaydınn...Dün 25. Evlilik yıl dönümümüzdü..Gümüş yılı devirdik Allahım sağlıkla Altın yılları nasip etsin..Dışarda yemek ve kutlama olayını hafta sonuna bıraktık malum diyet iyice elden gitmişti geçen hafta..Eşim dün mastershef yüzünden yağlama istedi 2 üçgen dilim yedim maalesef..O kadar da olur nefis bu
Safransari hani artık geliyordun kıss...
adilemir canım okul başladı mı gözükmüyorsun yine..E mevsim geldi toplaşın artık kızlar..
Aytanesii Z zeze_35 N nnnadal P Pamuk8680 nerelerdesiniz hayal_hatun A aaadddaaa ahh kızlar sizleri de çoook özledik ..
Aşkolsun kız etiketlememe gerek yok burası hepimizin sayfası..İki laklak yapıp stres atıyoruz gelin tabii ki......Off o ne hız maşallah Allah zihin açıklığı versin....Kız çocuk gelişiminede kayıt oldum iki üniversite birden okuycam işlerim karıştı ama geleyim hattına kızlarda gelsin beraber tekrar başlayalım çok sevindim beni etiketlerigine
Ne bileyim öyle iyi geldi dersler arasında demekki yazmanAşkolsun kız etiketlememe gerek yok burası hepimizin sayfası..İki laklak yapıp stres atıyoruz gelin tabii ki......Off o ne hız maşallah Allah zihin açıklığı versin....
Ne bileyim öyle iyi geldi dersler arasında demekki yazman
Canim kolayliklar diliyorum sana.Kız çocuk gelişiminede kayıt oldum iki üniversite birden okuycam işlerim karıştı ama geleyim hattına kızlarda gelsin beraber tekrar başlayalım çok sevindim beni etiketlerigine
Allah razı olsun canım kızım iyi gayet yaramaz bende hep ağzımda yara çıkıyor çaydan galiba çayı burakmam lazımCanim kolayliklar diliyorum sana.
Kızın nasıl bu arada ?
İyiyim canim bende çok şükür.Allah razı olsun canım kızım iyi gayet yaramaz bende hep ağzımda yara çıkıyor çaydan galiba çayı burakmam lazım
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Sağol canım Amiiiiinnn sizlere de nasip etsin inşallah....Canim bugün geliyirum inşallah akşam menü paylaşırım.
25 yıl
Maşallah
Rabbim bizlere de nasip etsin.
Bence altın yılları devirdiniz, elmas yılları başladı.
Canım benim de o ağız yarası sorunum vardı BemixC ile çözdüm yıllardır bana çok iyi geldi hani o ilk başlangıç yaranın çıkmaya başladığını hissettiğin anda içmeye başla kesiyor hemen..Ben regl olmadan kesin başlıyorum içmeye çünkü regl de immün sistem iyice düşüyor ve ağız yaralarım çıkıyordu şimdi 1 hafta önceden başlıyorum hergün 1 adet içiyorum..Yıllardır hiç çıkmıyor..Ama çıktıktan sonra işe yaramıyor..Başlamadan hemen önce almaısın..Çok fenadır ağız yarası çok çektim iyi bilirim..Allah razı olsun canım kızım iyi gayet yaramaz bende hep ağzımda yara çıkıyor çaydan galiba çayı burakmam lazım
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Geçmiş olsun canım..Aman bu haftadan sonra tam üşütme havaları başlıyor...İyiyim canim bende çok şükür.
Temizliğe başladım bu ara.
Geçen komşularla bahvede oturduk, çimen üzerine oturmuştur, soğuk mu kaptım ne oldu bacaklarım belim ağrıyor.
Ondan temizliği yavaş yavaş yapıyorum.