• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar...ben yine acayip şişmişim..Hiç kaçamak yapmamama rağmen +100 gr geçen cumartesiye göre ödem sökücü aldım yarına bakalım..:işsiz::işsiz:
Bugün 88.5 kg..Halbuki 4 gün de yürüdüm...Ama bugün yürümedim sadece spor da ödem yapar dedi diyetisyen tartıdan 1 gün önce yürüme dedi bugüne yansıdı dünki yürüme:KK14:..Yarın normale dönerim sanırım...:olamaz:

Kahvaltım
76f08501-e913-4874-a058-b7415ce4a17f.jpg

Geç oldu son anda aklıma geldi
Başlangıç 92
Tarih 14.05.2022
Hedef haftada en az 1 kg

Yağ kas ölçen tartı gelicekti a101 e 200 liraya yakın bekonun iyimidir

Geç oldu son anda aklıma geldi
Başlangıç 92
Tarih 14.05.2022
Hedef haftada en az 1 kg

Yağ kas ölçen tartı gelicekti a101 e 200 liraya yakın bekonun iyimidir
Canim boşver böyle tartıları.
Diyetisyendeki büyük yağ ölçen tartılar bile bir bardak su içip çıkınca farklı yağ sonuçları veriyor.
Sen tartidaki toplam eksilmeye odaklan.
200 lirayla sağlıklı atıştırmalıklar al, diyete odaklan bence.

Canim boşver böyle tartıları.
Diyetisyendeki büyük yağ ölçen tartılar bile bir bardak su içip çıkınca farklı yağ sonuçları veriyor.
Sen tartidaki toplam eksilmeye odaklan.
200 lirayla sağlıklı atıştırmalıklar al, diyete odaklan bence.
Tamam canım önermiyorsan almayım teşekkür ederim 🌺🌺🌺

Bende geleyim dedim 🙂
Kahvaltı yapmadan daha yapicam spa diyetine basladm tekrar ramazanda iyiydi ama sonrasında bir rahatlama geldi birkaç birşey yedim derken hastalandm hala hastayım sıvı tüketmekten midem karışıyor artık kahvaltıda iki haşlanmış yumurta var peynir zeytin domates salatalık olur okadar çayı sinrasinda icicem apada yemekle beraber sıvı alınmıyor bir süre uymustum mide ağrılarım geçmişti tekrar yapicam. Bu aralar modem rahatsız yine

Rumuz aytenazmi
Başlangıç tarih15.05 .2022
Başlangıç kilo 61
Akşamları yürümeyi hedefliyorum yarım saat hafif tempoda kademe kademe ilerledikçe yumurume hızında değişecek kendimi yormayın baştan

Selammm ben de buradayım, 70ten 62ye dek dustum ama ilerleyemiyorum.
rumuz: naranta
boy:162
kilo:62
hedef:50

hedefe varis: temmuz 15
her gun en az 1 saat yuruyus yapiyorum, protein agirlikli besleniyorum. islenmis sekeri ve tuzu hayatimdan cikarmaya calisiyorum.

Günaydın kızlar vira bismillah deyip başladım az önce kahvaltım bitti çay içiyorum

2 yumurtalı menemen
1 dilim peynir
İnce lavaş bayatlamak üzereydi kırpık kırpık olmuştu yarım dan biraz fazla olabilir tam bilmiyorum
1 kupa çay

Detoks matara hediye geliyor, neli sular yapabilirim fikriniz var mı

Back