Ben Ahmet apa yaşam şeklini yapıyorum kilo aldırmıyor şuan bakalım ne olacak ceviz fındık uzun birşey yerim artıkRamazan geliyor. Aralıklı oruç yapanlar saatleri nasıl ayarlayacağız acabasahurda yiyip yatmak kilo almaya sebep olmaz mı nasıl yapsak
Safransari canım sen nasıl ayarlamıştın saatlerini ?
Tabiki kendinden bahsedebilir sen seni tanıyalımSelam kızlar bende aranıza katılabilir miyim ?
28 yaşındayım canım bekarım çalışıyorum izmirliyim :)Tabiki kendinden bahsedebilir sen seni tanıyalım
Boyun kaç kilon kaç aramıza katilma nedenin kilo vermek28 yaşındayım canım bekarım çalışıyorum izmirliyim :)
Sağol cnm Allah razı olsunİnşallah canım hayirla sonuclanir
Allah razı olsun cnm şuan haber bekliyor umudu kestimBu gece hürmetine Rabbim hayırlı riziklar nasip eder inşallah
Amin cnm inşallahHayırlı kandiller kızlar Rabbim bu gece hürmetine hayırlı kapılar açsin bizlere hayırlı riziklar basın etsin hayırlı eşler hayırlı evlatlar nasip etsin bizleri sevdiklerinizle imtihan etmesin bizleri Ramazan'ı şerife erisenlerden beratini alanlardan eylesin inşaallah
Hoşgeldin kilo dağılımın nasıl acaba ben 80 kilo iken asla 38 40 giyemedim 44 46 giyiyordum belki kilo dağılımın farklıdır ben elma tipim boy 160rumuz:sabahvesen
baş.tarihi:21 mart 2022
baş.kilo:80.4 kg
beden:38-40
Ayyy ne güzelDoğumdan sonra kendime mom jean almıştım 40 beden. Zorla sığmıştım içine. Beli o kadar sıkıyordu ki eğilemiyordum bile.
Bu sabah yine onu giydim ve artık belime bol olduğunu farkettim. Basen kısımları da düdük gibi olurdu şimdi bol duruyor. Beni daha çok motive etti
Defalarca bozmama rağmen kaçamaklara rağmen gitti bi şekilde. Aralıklı oruç bi harika gerçektenhiç kaçamak yapmadan tamamlamak istiyorum bu haftayı ama bakalım
Ayy muhteşem ya insan işte böyle motive oluyor bir şekilde gidecekler kalanlar da sabır ,Doğumdan sonra kendime mom jean almıştım 40 beden. Zorla sığmıştım içine. Beli o kadar sıkıyordu ki eğilemiyordum bile.
Bu sabah yine onu giydim ve artık belime bol olduğunu farkettim. Basen kısımları da düdük gibi olurdu şimdi bol duruyor. Beni daha çok motive etti
Defalarca bozmama rağmen kaçamaklara rağmen gitti bi şekilde. Aralıklı oruç bi harika gerçektenhiç kaçamak yapmadan tamamlamak istiyorum bu haftayı ama bakalım
Hareketsizlik ten dir canım sınav geçsin biraz hareket edersin şeker detoxu bende baya indlcelme sağladı şuan koruyorum galiba bir süre zorlamiycam sonra bir daha atak yaparm ramazana kadar bu rolantide devam edicemDenedim şimdi, olmadı
kendi kendime boşu boşuna yazıyorum resmen. kendimle konuşur gibi. en iyisi gelmeyeceğim bir daha bu topiğe
Bence sen kendini daha iyi hissedeceğin bir topiğe gitmelisin...Selam kızlar bende aranıza katılabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?