- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.097
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım inşallah daha da iyi olur anneciğinnnSelam kızlar yoğun ve endişeli bir haftadan sonra aranızdayım. Annem geçen hafta pazartesi ameliyat oldu.4 gece hastanede yattık. Çok şükür herşey güzel gitti .45 gün sonra kontrol.Allah bir daha göstermesin inşallah..
Diyetisyenim 1 hafta liste yazmadı kontrollü git dedi.geçtiğimiz cumartesi regl ile beraber + 600 gr ile atlattım durumu..
Bu hafta biraz zorladı beni.Artık daha iyiyim kafam da rahat çok şükür. Paylaşımlara başlayabilirim.
Sizler de iyisinizdir umarım...
Bu sabah
Sütlü omlet
2 galeta
Yeşillik 2 kaşık Lor
Öğlen
Yulaf ezmesi
Süt
İçine
2 kuru kayısı
2 ceviz
Chia tohumu
Akşam
3 tavuk but
Ispanak yemeği
Annenin iyi olmasına sevindim canım.Selam kızlar yoğun ve endişeli bir haftadan sonra aranızdayım. Annem geçen hafta pazartesi ameliyat oldu.4 gece hastanede yattık. Çok şükür herşey güzel gitti .45 gün sonra kontrol.Allah bir daha göstermesin inşallah..
Diyetisyenim 1 hafta liste yazmadı kontrollü git dedi.geçtiğimiz cumartesi regl ile beraber + 600 gr ile atlattım durumu..
Bu hafta biraz zorladı beni.Artık daha iyiyim kafam da rahat çok şükür. Paylaşımlara başlayabilirim.
Bu sabah
Sütlü omlet
2 galeta
Yeşillik 2 kaşık Lor
Öğlen
Yulaf ezmesi
Süt
İçine
2 kuru kayısı
2 ceviz
Chia tohumu
Akşam
3 tavuk but
Ispanak yemeği
Sen nasılsın canım, neler yapıyorsun ?Çok geçmiş olsun canım inşallah daha da iyi olur anneciğinnn
Çok geçmiş olsun canım inşallah daha da iyi olur anneciğinnn
Çok sağolun kızlarAnnenin iyi olmasına sevindim canım.
Tekrar hosgeldin
Benim bacaklarım çok kalınlaştı. Dediğin gibi yağ oranından sanırım benim de. Olsun biraz yürüyüş bunu çözerAyyy ne güzel
Bende doğum öncesi kilomdayim. Ama o incelikte değilim, yağ oranım fazla sanırım.
Doğum öncesi kumaş pantolonlarimi denemek istiyorum bende, olacağını pek sanmıyorum ama. 7 senedir hurcta bekliyor.
Aynen canım en büyük motivasyonum tartı benimAyy muhteşem ya insan işte böyle motive oluyor bir şekilde gidecekler kalanlar da sabır ,![]()
Çok geçmiş olsunSelam kızlar yoğun ve endişeli bir haftadan sonra aranızdayım. Annem geçen hafta pazartesi ameliyat oldu.4 gece hastanede yattık. Çok şükür herşey güzel gitti .45 gün sonra kontrol.Allah bir daha göstermesin inşallah..
Bu sabah
Sütlü omlet
2 galeta
Yeşillik 2 kaşık Lor
Öğlen
Yulaf ezmesi
Süt
İçine
2 kuru kayısı
2 ceviz
Chia tohumu
Akşam
3 tavuk but
Ispanak yemeği
Beni de komşu davet etti, gitmeyeceğimYarın öğlen komşuya gidicez oturmaya. O yüzden tek öğün yapmayı düşünüyorum . Dayanabilirim umarım![]()
Dayanirsin ya niye dayanamayasin istedimmi herşeyi yapabilirizYarın öğlen komşuya gidicez oturmaya. O yüzden tek öğün yapmayı düşünüyorum . Dayanabilirim umarım![]()
Iyiyim canım bir şey yaptığım yok çocuklar okulları, ev uğraşıp duruyorumSen nasılsın canım, neler yapıyorsun ?
+1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ve filtre kahveTek öğün yaptım bugün komşudaydık
Kısır 1 tabak, turşu
2 tane tuzlu kurabiye
Tatlılara hiç dokunmadım şu an canım aşırı tatlı çekiyor
Kısır midemi rahatsız ediyor![]()