• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ramazan geliyor. Aralıklı oruç yapanlar saatleri nasıl ayarlayacağız acaba 🙄 sahurda yiyip yatmak kilo almaya sebep olmaz mı 🙄 nasıl yapsak 🤒
Safransari Safransari canım sen nasıl ayarlamıştın saatlerini ?
Ben Ahmet apa yaşam şeklini yapıyorum kilo aldırmıyor şuan bakalım ne olacak ceviz fındık uzun birşey yerim artık

Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Yarım sosis
2 dilim sucuk
4 zeytin
1 Minik küp peynir
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Ara
1 fincan çay
Yarım meyve bar
Akşam
1 kase bakla yemeği
Yarım kase yoğurtlu kuru biber
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam yemeği
Yarım porsiyon bulgur pilavı
3 adet küçük patlıcan kebabı
2 kaşık yoğurt
Bir porsiyon salata

3 mill Leslie
6000 adım da yürüyüş

İnşallah canım hayirla sonuclanir
Sağol cnm Allah razı olsun
Bu gece hürmetine Rabbim hayırlı riziklar nasip eder inşallah
Allah razı olsun cnm şuan haber bekliyor umudu kestim 🤲dua ediyorum sürekli rabbim kabul etsin inşallah
Hayırlı kandiller kızlar Rabbim bu gece hürmetine hayırlı kapılar açsin bizlere hayırlı riziklar basın etsin hayırlı eşler hayırlı evlatlar nasip etsin bizleri sevdiklerinizle imtihan etmesin bizleri Ramazan'ı şerife erisenlerden beratini alanlardan eylesin inşaallah
Amin cnm inşallah
rumuz:sabahvesen
baş.tarihi:21 mart 2022
baş.kilo:80.4 kg
beden:38-40
Hoşgeldin kilo dağılımın nasıl acaba ben 80 kilo iken asla 38 40 giyemedim 44 46 giyiyordum belki kilo dağılımın farklıdır ben elma tipim boy 160

Menüm
Kahvaltı
2dilim tam buğday ekmeği arasına 2 dilim hindi füme ve peynirle sandviç yaptım.
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Ara
Yarım meyve bar
Akşam
2 kepçe ezo gelin çorbası
Hamsi tava
Küçük küp tahin helvası

Kahvaltı
Sucuklu yumurta
İki adet çubuk peynir
İnce kadar peyniri
7 adet zeytin
5 adet fındık

Akşam
Mantar sote
Salata
Yoğurt

Kahvaltı
Kıyma kavurma
Yufka ekmek
3 zeytin
1 kaşık tulum peyniri

Ara
1 zuber bar

Akşam
4 kaşık bulgur pilavı
Tavuklu bezelye yemeği 1 tabak
1 bardak ayran, turşu

Doğumdan sonra kendime mom jean almıştım 40 beden. Zorla sığmıştım içine. Beli o kadar sıkıyordu ki eğilemiyordum bile.
Bu sabah yine onu giydim ve artık belime bol olduğunu farkettim. Basen kısımları da düdük gibi olurdu şimdi bol duruyor. Beni daha çok motive etti 🤩
Defalarca bozmama rağmen kaçamaklara rağmen gitti bi şekilde. Aralıklı oruç bi harika gerçekten 🥳 hiç kaçamak yapmadan tamamlamak istiyorum bu haftayı ama bakalım🤓

Son düzenleme:
Doğumdan sonra kendime mom jean almıştım 40 beden. Zorla sığmıştım içine. Beli o kadar sıkıyordu ki eğilemiyordum bile.
Bu sabah yine onu giydim ve artık belime bol olduğunu farkettim. Basen kısımları da düdük gibi olurdu şimdi bol duruyor. Beni daha çok motive etti 🤩
Defalarca bozmama rağmen kaçamaklara rağmen gitti bi şekilde. Aralıklı oruç bi harika gerçekten 🥳 hiç kaçamak yapmadan tamamlamak istiyorum bu haftayı ama bakalım🤓
Ayyy ne güzel
Bende doğum öncesi kilomdayim. Ama o incelikte değilim, yağ oranım fazla sanırım.
Doğum öncesi kumaş pantolonlarimi denemek istiyorum bende, olacağını pek sanmıyorum ama. 7 senedir hurcta bekliyor.

Ayy muhteşem ya insan işte böyle motive oluyor bir şekilde gidecekler kalanlar da sabır ,🤗🤩🤩

Back