Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım spor da şişiriyor yalnız ondan fazla gelmiş olabilirsin..Benim diyetisyen spor yapıyorsan tartıdan 2 gün önce yapma diyor...Başladım sayılır cnm ama dün tartıldım 93 küsürdü 20bine yakın adım attım hep koşturdum akşam erken yedim pazardan sıkılaştırıcı şort aldım motiveyim yani maydanozlu limonlu su hazırladım içtim bugün 95küsür çıktım ben şokkkpes yok ama birde ödem değilim benim vücut ödemsiz reglim hemde üzülsemde tam gaz sabah hızlı tempo 1 saat yürüdük arkadaşla eve geldim iş kahvaltı(1 simit, 1 dilim peynir, 2 kare çikolata bol çay su şuan kahve) müge anlı
Kız maşallah 70 lerden indin dimi hemde keşke nadala anlattığın diyete bende başlasam şuan zor ama
Annen nasıl canim ?Merhaba kızlar
Artık evime geldim
Kilo alarak döndüm galiba
Ama tam gaz devam![]()
Hoşgeldin annen iyidir inşallah...Merhaba kızlar
Artık evime geldim
Kilo alarak döndüm galiba
Ama tam gaz devam![]()
İnşallah değildir canim.Yarın benim de annem geliyor..Annem tansiyon hastası kontrol için beyin mr çekilmişti şüpheli bir anevrizma görüntüsü var diyor raporda..Salı beyin cerrahıyla görüşüp ek tetkik isteyecekler..Umarım anevrizma değildir..Yoksa operasyon gerekecek![]()
Hoşgeldin annen iyidir inşallah...
Annem iyi şükür ağrıları oluyor illaki o da ilaç kullanamadığı içinAnnen nasıl canim ?
Hayırlı haberler duyarsınız inşallahYarın benim de annem geliyor..Annem tansiyon hastası kontrol için beyin mr çekilmişti şüpheli bir anevrizma görüntüsü var diyor raporda..Salı beyin cerrahıyla görüşüp ek tetkik isteyecekler..Umarım anevrizma değildir..Yoksa operasyon gerekecek![]()
Bir yerden başlamak gerekBen hazır değilim![]()
Evde misafir olunca haklısınGünaydınnnn canlarım
Kilo bildirimim
Rumuz:sersum
Baş tarih;5 Şubat
Baş.kg:92.3kg
Geçen hafta:90.4kg
Bu hafta:89.2kg
Fark:1.2 kg![]()
Yarın daha iyi olurdu aslında ama annem,kardeşim geldi. Misafir olunca güvenemiyorum diyetisyenime de bu kiloyu bildiricem mecbur..Yoksa yarın 88 i görürdüm kesin![]()
![]()