Çok harika bir fikir akşam ne yiyecem Rabbim kabul etsin şimdiden inşaallah ben acikmiyorum artık sende öyle olursun diye umut ediyorum gerçekten istiyormusunEn iyisi ben kalkayım şimdi 3 tane yumurta haşlayıp yiyeyim oruca niyetleneyim hem sevap kazanayım hemde irademi terbiye edeyim nasıl fikir zaten kaza borcum çok
Kilo vermeyi evet istiyorum senin işkenceyi hayır istemiyorum mutsuz olmak istemiyorum ben yedikçe mutlu oluyorumÇok harika bir fikir akşam ne yiyecem Rabbim kabul etsin şimdiden inşaallah ben acikmiyorum artık sende öyle olursun diye umut ediyorum gerçekten istiyormusun
Bir haftada en az 3 cm incelmek istemiyirmusun pekiKilo vermeyi evet istiyorum senin işkenceyi hayır istemiyorum mutsuz olmak istemiyorum ben yedikçe mutlu oluyorum
Dur kız senin hatrına deneyecem yumurtaları koydum yanına başka birşey yok muBir haftada en az 3 cm incelmek istemiyirmusun peki
Kız yok dedik ama sen belki unutmuştur diye soruyorsun bellikiDur kız senin hatrına deneyecem yumurtaları koydum yanına başka birşey yok mu
Yok biliyorum ama kendimi ikna etmeye razı etmeye çalışıyorumKız yok dedik ama sen belki unutmuştur diye soruyorsun belliki
Olacak olacak birşey yok hem Ramazan'da da vermeye devam edersin böyleceYok biliyorum ama kendimi ikna etmeye razı etmeye çalışıyorum
Hadi inşallah bakalım 3 yumurta haşlayıp yedim bide üstüne sade Türk kahvemi yaptım içiyorum. lahanamında sarılacak yapraklarını çıkardım sabah sarıcam ama ev halkını iftardan önce yedirip kalan sarmaları buzluğa atacam. Yemeğimi hazırlayıp iftarımı bekleyecemOlacak olacak birşey yok hem Ramazan'da da vermeye devam edersin böylece
Harikasin çok sevindim bu kararlılığın devamını dilerimHadi inşallah bakalım 3 yumurta haşlayıp yedim bide üstüne sade Türk kahvemi yaptım içiyorum. lahanamında sarılacak yapraklarını çıkardım sabah sarıcam ama ev halkını iftardan önce yedirip kalan sarmaları buzluğa atacam. Yemeğimi hazırlayıp iftarımı bekleyecemkendime karşı savaş açtım
Hadi inşallah bende akşamdan sabaha kararsızlıktan korkuyorum vallaHarikasin çok sevindim bu kararlılığın devamını dilerim
Yine sorucam yine kızıcan bana ama 2.günde yine aynı mı yiyecem ve 3. gündeHadi inşallah bende akşamdan sabaha kararsızlıktan korkuyorum valla
Evet takı 4. Güne kadar kızmak ya niye kızayımYine sorucam yine kızıcan bana ama 2.günde yine aynı mı yiyecem ve 3. günde
Bilmiyorum düşünüyorum çiğ olarak lahana yapraklarından salata yapabilirim hani yeşil ya olur diye düşündüm veya tavuk göğsü varsa buzlukta onuda çıkarabilirim yarınki psikolojim beni yanlış yola saptırmaz inşallahEvet takı 4. Güne kadar kızmak ya niye kızayımakşam ne yiyecen merak ettim
Bak kararlı olursan kazanan sen olacaksın beni görüyorsun kaç zamandır burdayım bir geri gitsem 4 ileri gittim hep şimdi tam zamanı dedim başladm demin tartıldım 61,4 geldim bu hafta 60 ı görmek istiyorum ya çok heyecanlıyımBilmiyorum düşünüyorum çiğ olarak lahana yapraklarından salata yapabilirim hani yeşil ya olur diye düşündüm veya tavuk göğsü varsa buzlukta onuda çıkarabilirim yarınki psikolojim beni yanlış yola saptırmaz inşallah
Canim böyle beslenme tarzına birden geçmen mümkün değil. Deneme bence hiç. Önce kendi bildikerini yap, verdikçe vücudu sasirtmak için yap böyle diyetleriBenim bu evde yemek yapmamam lazım bugün kısır ve çorba yaptım yarın akşam lahana sarması yapacağım gel de yeme irademe hakim olamıyorum
Sen söyle yarın ne yiyeyim yoğurt var mı
Başladım sayılır cnm ama dün tartıldım 93 küsürdü 20bine yakın adım attım hep koşturdum akşam erken yedim pazardan sıkılaştırıcı şort aldım motiveyim yani maydanozlu limonlu su hazırladım içtim bugün 95küsür çıktım ben şokkkKaçak nerelerdesin sen
Canim spordan daha çok beslenmeye odaklan. İnan onla sonuca daha çabuk ulaşılıyor. Bak ben kaç aydır spor yapmıyorum, yaptığımda da yürüyüş yapıyordum sadece, çok şükür kilo verebilirim.
Sporda vücudu şekle sokabilmek için önemli ama sen 10 kilo ver öyle spra başla.
Diyet bağışıklığı düşürmez, aksine daha kuvvetlendirir. Benim beslenme tarzik sağlığım açısından o kadar olumlu kısmını gördüm ki, her sene 1 kez saçım belli uzunluğa gelir ve kestiririm yazdan yaza, bu sene kışın aynı uzunluğa geldi, dün gittim kestirdim. Yani saç uzamasına bile faydası oldu.
Karatay sana çok iyi gelen bir beslenme şekli. Bence başla hemen karataya.
Kız maşallah 70 lerden indin dimi hemde keşke nadala anlattığın diyete bende başlasam şuan zor amaBak kararlı olursan kazanan sen olacaksın beni görüyorsun kaç zamandır burdayım bir geri gitsem 4 ileri gittim hep şimdi tam zamanı dedim başladm demin tartıldım 61,4 geldim bu hafta 60 ı görmek istiyorum ya çok heyecanlıyımbir vermeye başladığında gerisi gelecek
Yaklaşık 67 kiloydum yapabilirsin imkansız diye birşey yok ramazana 1 ay var yeter zaman başla sendeBaşladım sayılır cnm ama dün tartıldım 93 küsürdü 20bine yakın adım attım hep koşturdum akşam erken yedim pazardan sıkılaştırıcı şort aldım motiveyim yani maydanozlu limonlu su hazırladım içtim bugün 95küsür çıktım ben şokkkpes yok ama birde ödem değilim benim vücut ödemsiz reglim hemde üzülsemde tam gaz sabah hızlı tempo 1 saat yürüdük arkadaşla eve geldim iş kahvaltı(1 simit, 1 dilim peynir, 2 kare çikolata bol çay su şuan kahve) müge anlı
Kız maşallah 70 lerden indin dimi hemde keşke nadala anlattığın diyete bende başlasam şuan zor ama
Nasıl gidiyor hayatta mısınBilmiyorum düşünüyorum çiğ olarak lahana yapraklarından salata yapabilirim hani yeşil ya olur diye düşündüm veya tavuk göğsü varsa buzlukta onuda çıkarabilirim yarınki psikolojim beni yanlış yola saptırmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?