Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

En iyisi ben kalkayım şimdi 3 tane yumurta haşlayıp yiyeyim oruca niyetleneyim hem sevap kazanayım hemde irademi terbiye edeyim nasıl fikir zaten kaza borcum çok
Çok harika bir fikir akşam ne yiyecem Rabbim kabul etsin şimdiden inşaallah ben acikmiyorum artık sende öyle olursun diye umut ediyorum gerçekten istiyormusun

Olacak olacak birşey yok hem Ramazan'da da vermeye devam edersin böylece
Hadi inşallah bakalım 3 yumurta haşlayıp yedim bide üstüne sade Türk kahvemi yaptım içiyorum. lahanamında sarılacak yapraklarını çıkardım sabah sarıcam ama ev halkını iftardan önce yedirip kalan sarmaları buzluğa atacam. Yemeğimi hazırlayıp iftarımı bekleyecem kendime karşı savaş açtım

Harikasin çok sevindim bu kararlılığın devamını dilerim

Evet takı 4. Güne kadar kızmak ya niye kızayım akşam ne yiyecen merak ettim
Bilmiyorum düşünüyorum çiğ olarak lahana yapraklarından salata yapabilirim hani yeşil ya olur diye düşündüm veya tavuk göğsü varsa buzlukta onuda çıkarabilirim yarınki psikolojim beni yanlış yola saptırmaz inşallah

Bak kararlı olursan kazanan sen olacaksın beni görüyorsun kaç zamandır burdayım bir geri gitsem 4 ileri gittim hep şimdi tam zamanı dedim başladm demin tartıldım 61,4 geldim bu hafta 60 ı görmek istiyorum ya çok heyecanlıyım bir vermeye başladığında gerisi gelecek

Benim bu evde yemek yapmamam lazım bugün kısır ve çorba yaptım yarın akşam lahana sarması yapacağım gel de yeme irademe hakim olamıyorum
Sen söyle yarın ne yiyeyim yoğurt var mı
Canim böyle beslenme tarzına birden geçmen mümkün değil. Deneme bence hiç. Önce kendi bildikerini yap, verdikçe vücudu sasirtmak için yap böyle diyetleri

Başladım sayılır cnm ama dün tartıldım 93 küsürdü 20bine yakın adım attım hep koşturdum akşam erken yedim pazardan sıkılaştırıcı şort aldım motiveyim yani maydanozlu limonlu su hazırladım içtim bugün 95küsür çıktım ben şokkkpes yok ama birde ödem değilim benim vücut ödemsiz reglim hemde üzülsemde tam gaz sabah hızlı tempo 1 saat yürüdük arkadaşla eve geldim iş kahvaltı(1 simit, 1 dilim peynir, 2 kare çikolata bol çay su şuan kahve) müge anlı
Kız maşallah 70 lerden indin dimi hemde keşke nadala anlattığın diyete bende başlasam şuan zor ama

Yaklaşık 67 kiloydum yapabilirsin imkansız diye birşey yok ramazana 1 ay var yeter zaman başla sende

Nasıl gidiyor hayatta mısın

Kahvaltı
1 yumurta ile omlet
1.5 dilim ekmek
6 zeytin
1 kk peynir, kaymak

Ara
1 elma
2 ceviz
Sütlü kahve
Biraz çubuk kraker

Akşam
Yarım ev yapımı tavuk döner
1 bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…