Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kaçak nerelerdesin sen

Canim spordan daha çok beslenmeye odaklan. İnan onla sonuca daha çabuk ulaşılıyor. Bak ben kaç aydır spor yapmıyorum, yaptığımda da yürüyüş yapıyordum sadece, çok şükür kilo verebilirim.
Sporda vücudu şekle sokabilmek için önemli ama sen 10 kilo ver öyle spra başla.

Diyet bağışıklığı düşürmez, aksine daha kuvvetlendirir. Benim beslenme tarzik sağlığım açısından o kadar olumlu kısmını gördüm ki, her sene 1 kez saçım belli uzunluğa gelir ve kestiririm yazdan yaza, bu sene kışın aynı uzunluğa geldi, dün gittim kestirdim. Yani saç uzamasına bile faydası oldu.

Karatay sana çok iyi gelen bir beslenme şekli. Bence başla hemen karataya.

Kahvaltı
Haşhaşlı omlet
2 dilim kaşar
6 zeytin

Ara
1 portakal
1 elma

Akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Küçük bir lavaş arası arnavut ciğeri

Sütlü kahve
1 kare bitter çikolata

Ama başladım bitiricen yok öyle yasaklara dikkat edersen rahat edersin ilk 3 gün zor olabilir vücut bağımlı olduğu şeyi istiyor ama aşırı istiyor eminmisin
Valla hiç emin değilim kendime güvenemiyorum dün misafir geldi benim diyetten eser kalmadı bugünde sürekli dışarıdayım yine denemeye başlayamadım dur sabah deneyim bari

Canım ilk 3 günde bulgur ve pirinç hiç olmuyor dimi
Nerdeyse tüm sebzelerde yok patates havuç herşey pirinçler sonralarda yumurta istediğin gibi yap 3 tane yiyebilirsin akşamda salata sadece hmarul ve salatalık başka sebze yok içinde dayanabilir misin günler uzatmadan dene istersen

Valla hiç emin değilim kendime güvenemiyorum dün misafir geldi benim diyetten eser kalmadı bugünde sürekli dışarıdayım yine denemeye başlayamadım dur sabah deneyim bari
Emin 9l 4. Günden itibaren artık normal seyrediyor en zoru 2. Gün oluyor ama çokta fazla değil istersen adım adım ben takip edeyim seni

Emin 9l 4. Günden itibaren artık normal seyrediyor en zoru 2. Gün oluyor ama çokta fazla değil istersen adım adım ben takip edeyim seni
Benim bu evde yemek yapmamam lazım bugün kısır ve çorba yaptım yarın akşam lahana sarması yapacağım gel de yeme irademe hakim olamıyorum
Sen söyle yarın ne yiyeyim yoğurt var mı

Benim bu evde yemek yapmamam lazım bugün kısır ve çorba yaptım yarın akşam lahana sarması yapacağım gel de yeme irademe hakim olamıyorum
Sen söyle yarın ne yiyeyim yoğurt var mı
Yoğurtta yok maalesef 4. Gün ekliycen birtane süt ürünü yumurta ye öglende salata akşamda salta bol su arınma gibi düşün başka birşey yap senin sevmediğin evdekilerin sevdiği kendini oruç say

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…