Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aytenazmi
Başlangıç 66.8
Geçen hafta 64,8
Bu hafta 62,3
Fark 2,500
Dün 61 falandim hemen regli şişliği belli etti kendini ama çok değil iyiki ama yinede durum fena değil
Vayyyy sonuç muhteşem ayrıntıları bana da yazar mısın nasıl yapacağız genel yazma lütfen ayrıntı istiyorum

Vayyyy sonuç muhteşem ayrıntıları bana da yazar mısın nasıl yapacağız genel yazma lütfen ayrıntı istiyorum
Yazayım da ayrıntı 3 ungul falaz değil ama linki atayım onun üzerinden anlatayım orda eksik anlatım var

Dünkü menüm
İki adet haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Çay

Saat 3 gibi bir küçük elma tatlı tatlı geldi
Akşam karnabahar haşlaması
Yarım porsiyon salata
Akşam da çay yemeyi 6 olmadan yiyorum

Bugün ki kahvaltı yılda şimdi yapabiliyorum iki adet yumurta dere otu ve biraz peynirli çılbır
Yanına biraz peynir
Ve çay

Rumuz :nnnadal
Başlangıç tarihi :11 şubat
Başlangıç kilom :87
Geçen hafta :86,3
Güncel kilom :86,1
Fark :-200 g

Bu hafta çok yoğundu inşallah önümüzdeki hafta daha iyi sonuç alırım,. Artık spora da başlamak istiyorum, malesef günlük koşturmacam spor sayılmıyor. O benim günlük düzenim oldu. Vücudum bile günlük 10000 adımımı saymıyor onu zaten hergün yapıyorsun bana yeni aktivitelerle gel diyor

Aynen ama olsun yinede vermişsin bravo sana sende denesen detoxu daha fazla verirsin ben 70 ,80 civarında olsaydım daha vfazla giderdi ama yinede gidiyor bir ayı doldurucam bakalım neler olacak ipsiz atlama yap süper oluyor ipten yorulunca ipsize geçtim ben ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…