Ben irademi kaybettim yoksa kızlar biliyor her doğumdan sonra dünya kadar kilo verdim geçmişte ama bu defa olmuyor kız 2 ay sonra 3 yaşına girecek ben hala katana gibiyim motivasyonu tam olarak yakalasam hızlı verecem ama bir türlü yapamıyorumBen şeker detoxunda herşeyi yiyemiyorum oruç gibiyim yememem gerekenler dışında orucum sende kendini şartlar o ufak ayrıntılar bizi kurtaracak hadi bakalım
Şeker toxundayim bunlar daha iyi 3 gün sadece yumurta ve salata havuç yasak patates yasak meyve yasak bir şoka giriyor vücut ama şuan şeker istemiyorum ayrıca yiyemiyorum da nekadar yediğimi biliyorsunuz akşam ikigundur havuç ekledim salataya peynir yeni eklendi daha 6. Gunumdeyim 31 gün yapıcam sonra aynı beslenme otomatik devam eder diye umuyorum ama tabiki biraz artacak beslenmede yiyecekler şuan unuttu şeker 2 ve 3. Günü artık şeker ver diye yalvarmaya başladı sanki vücut havuç ve süt ürünü ekleyince acıkma durdu istek durdu herşey normalde de güzelNasıl yani miden o kadar mı küçüldü? Sırrı ne peki bana söyleyin çabukkkk
Calisiyormuydun evdemiydin unuttum evdeysen detoxu denemek istersen sende farkı goreceksin birden bırakmayın a bu meletten kurtulmuyor malesefBen irademi kaybettim yoksa kızlar biliyor her doğumdan sonra dünya kadar kilo verdim geçmişte ama bu defa olmuyor kız 2 ay sonra 3 yaşına girecek ben hala katana gibiyim motivasyonu tam olarak yakalasam hızlı verecem ama bir türlü yapamıyorum
Evdeyim canım ama ben detoxa ancak başlıyorum sonra devam edemiyorum diyorum ya o irade yokCalisiyormuydun evdemiydin unuttum evdeysen detoxu denemek istersen sende farkı goreceksin birden bırakmayın a bu meletten kurtulmuyor malesef
Kiz 3 e girecek bendede yoktu kilo vermek için diyet günlerin başına dek geldim onun etkisida var galiba şuan enerjide tavam yerimde duramıyorum çok iyiyim midem rahatsızdı düzeldiEvdeyim canım ama ben detoxa ancak başlıyorum sonra devam edemiyorum diyorum ya o irade yok
Canım çocuklarla da zorlandın bu dönem sen..Onların istekleri bitmiyor sen dayanamıyorsun..Ama olacak bak bu sefer hepberaberiz yine ..Salma sakın..Yavaş da olsa gider..Ben irademi kaybettim yoksa kızlar biliyor her doğumdan sonra dünya kadar kilo verdim geçmişte ama bu defa olmuyor kız 2 ay sonra 3 yaşına girecek ben hala katana gibiyim motivasyonu tam olarak yakalasam hızlı verecem ama bir türlü yapamıyorum
Canim sen 3 çocukla basediyorsun. Buna odaklamaman çok çok normal. İnşallah yavaş yavaş gidecek bu kilolar. Ayda 1 kilo bile olsa pes etme.Ben irademi kaybettim yoksa kızlar biliyor her doğumdan sonra dünya kadar kilo verdim geçmişte ama bu defa olmuyor kız 2 ay sonra 3 yaşına girecek ben hala katana gibiyim motivasyonu tam olarak yakalasam hızlı verecem ama bir türlü yapamıyorum
Sersum meyve yok mu diyette ?
aralarda var canım ben yazmıyorum...Ya kuru ya da yaş bana bırktı..Sersum meyve yok mu diyette ?
Yoğun heralde uğramıyor hatun...adilemir nerelerdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?