- 31 Ağustos 2012
- 22.145
- 35.319
- 798
Canim hiçbir hastalık benim iştahımı kesemezNasıl oldun canım...Yediğine göre düzeldin sanırım...
Ayy canım elmalı kurabiye istedi beee
Aman öyle olsun...Canim hiçbir hastalık benim iştahımı kesemez
Corona yi ağır gecirdim, o zaman bile ne tat kaybı oldu, ne iştah kapandı
Ben tavsiye etmem diyetteyken hele amaninnnKahveyle beraber 2 çatal San Sebastian Cheesecake..Kızım istedi a101 den aldım özsütün valla beğendim dondurulmuştu anca çözüldü..Tavsiye ederim..
Yarın alıyorum hemen inşallah vardır burda da.Kahveyle beraber 2 çatal San Sebastian Cheesecake..Kızım istedi a101 den aldım özsütün valla beğendim dondurulmuştu anca çözüldü..Tavsiye ederim..
Bak tavsiyeyi üstüne alması gereken hemen almışBen tavsiye etmem diyetteyken hele amaninnn
Vardır vardırYarın alıyorum hemen inşallah vardır burda da.
Regli sizi çarptı belliki
Aynen aynenRegli sizi çarptı belliki
İvittt sanırsam çarpıldıkRegli sizi çarptı belliki
Kızzz sen hani beni taklit ediyordun makarnalar kekler noluyosssAkşam gelemedim hatırladığım kadarıyla dün yediklerimi yazayım
Sabah
2 dilim tuzlu ıspanaklı kek ile 1 kase yoğurt
Öğle
2 kaşık makarna
1 dilim ekmek
1 ince dilim kaşar
2 ince dilim salam
Akşam
3 kaşık yoğurtlu kereviz
4 kaşık pırasa
1 kaşık pirinç pilavı
Gün içinde şekersiz çay kahve su içtim
Nekadar çok yemişsin hep makarna kek pilav nasl sidniricen onları canımAkşam gelemedim hatırladığım kadarıyla dün yediklerimi yazayım
Sabah
Öğle
2 kaşık makarna
1 dilim ekmek
1 ince dilim kaşar
2 ince dilim salam
Akşam
3 kaşık yoğurtlu kereviz
4 kaşık pırasa
1 kaşık pirinç pilavı
Canim karantina bitti mi vocuklar okula başladı mı ?Akşam gelemedim hatırladığım kadarıyla dün yediklerimi yazayım
Sabah
Öğle
2 kaşık makarna
1 dilim ekmek
1 ince dilim kaşar
2 ince dilim salam
Akşam
3 kaşık yoğurtlu kereviz
4 kaşık pırasa
1 kaşık pirinç pilavı
Canım karantina bitti pazartesi akşamı çocuklara test yaptırdım büyük oğlumun ki negatif küçük oğlumun ki pozitif çıktı ama hastalığı 3üde geçirdi negatife dönmediği için onu okula göndermiyorum karantinası devam ediyor büyük olan okula başladı. Eşimde işe başladı.Canim karantina bitti mi vocuklar okula başladı mı ?
Şimdi şöyle oluyor canım çocuklar evde olunca evden kek kurabiye pasta eksik olmuyor haftasonunda ıspanaklı börek yaptım içini fazla yapmışım yoğurt peynir yumurta falanda karışık olunca içine biraz süt ve bir yumurta daha ekledim blender dan geçirdim içine un kabartma tozu ekledim kek kalıbına döktüm böreğin ardına pişirdim yani tuzlu kek yaptım ama kafalarında kek tanımına uymadığı için beğenmediler yemediler eşimde o gece yedi gerisi başıma kaldı bende yoğurdun içine ufalıyarak onu bitirdim bidaha yapmıycam yemiycem sözİvittt sanırsam çarpıldık
Kızzz sen hani beni taklit ediyordun makarnalar kekler noluyosss
Ama hepsi azar azardı hani o bir kaşık pilav dediğim gerçekten ısınmışmı diye baktığım bir kaşık pilavdı, 2 kaşık makarna kızın yemeyip tabakta bıraktığı makarnaydı, kekin hikayesinide sersum yazdım. Ama haklısınız daha dikkatli olacağım ağzıma ne götüreceksem aklıma siz gelince geri bırakacağımNekadar çok yemişsin hep makarna kek pilav nasl sidniricen onları canım
Nasıl yani miden o kadar mı küçüldü? Sırrı ne peki bana söyleyin çabukkkkKahvaltı
İki yumurtalı dere otlu omlet
Bir dilim peynir
Çay
Omleti yiyemiyorumzorliycam kendimi
Ben şeker detoxunda herşeyi yiyemiyorum oruç gibiyim yememem gerekenler dışında orucum sende kendini şartlar o ufak ayrıntılar bizi kurtaracak hadi bakalımAma hepsi azar azardı hani o bir kaşık pilav dediğim gerçekten ısınmışmı diye baktığım bir kaşık pilavdı, 2 kaşık makarna kızın yemeyip tabakta bıraktığı makarnaydı, kekin hikayesinide sersum yazdım. Ama haklısınız daha dikkatli olacağım ağzıma ne götüreceksem aklıma siz gelince geri bırakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?