Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahveyle beraber 2 çatal San Sebastian Cheesecake..Kızım istedi a101 den aldım özsütün valla beğendim dondurulmuştu anca çözüldü..Tavsiye ederim..

Akşam gelemedim hatırladığım kadarıyla dün yediklerimi yazayım
Sabah
2 dilim tuzlu ıspanaklı kek ile 1 kase yoğurt

Öğle
2 kaşık makarna
1 dilim ekmek
1 ince dilim kaşar
2 ince dilim salam

Akşam
3 kaşık yoğurtlu kereviz
4 kaşık pırasa
1 kaşık pirinç pilavı

Gün içinde şekersiz çay kahve su içtim

Regli sizi çarptı belliki
İvittt sanırsam çarpıldık
Kızzz sen hani beni taklit ediyordun makarnalar kekler noluyosss

Nekadar çok yemişsin hep makarna kek pilav nasl sidniricen onları canım

Canim karantina bitti mi vocuklar okula başladı mı ?

Canim karantina bitti mi vocuklar okula başladı mı ?
Canım karantina bitti pazartesi akşamı çocuklara test yaptırdım büyük oğlumun ki negatif küçük oğlumun ki pozitif çıktı ama hastalığı 3üde geçirdi negatife dönmediği için onu okula göndermiyorum karantinası devam ediyor büyük olan okula başladı. Eşimde işe başladı.

İvittt sanırsam çarpıldık

Kızzz sen hani beni taklit ediyordun makarnalar kekler noluyosss
Şimdi şöyle oluyor canım çocuklar evde olunca evden kek kurabiye pasta eksik olmuyor haftasonunda ıspanaklı börek yaptım içini fazla yapmışım yoğurt peynir yumurta falanda karışık olunca içine biraz süt ve bir yumurta daha ekledim blender dan geçirdim içine un kabartma tozu ekledim kek kalıbına döktüm böreğin ardına pişirdim yani tuzlu kek yaptım ama kafalarında kek tanımına uymadığı için beğenmediler yemediler eşimde o gece yedi gerisi başıma kaldı bende yoğurdun içine ufalıyarak onu bitirdim bidaha yapmıycam yemiycem söz

Nekadar çok yemişsin hep makarna kek pilav nasl sidniricen onları canım
Ama hepsi azar azardı hani o bir kaşık pilav dediğim gerçekten ısınmışmı diye baktığım bir kaşık pilavdı, 2 kaşık makarna kızın yemeyip tabakta bıraktığı makarnaydı, kekin hikayesinide sersum yazdım. Ama haklısınız daha dikkatli olacağım ağzıma ne götüreceksem aklıma siz gelince geri bırakacağım

Sersum bak bugün seni örnek aldım bu fotoğrafı yemeğe başlamadan önce çektim ama tam olarak böyle yemedim Kızımla ikimize 3 yumurta haşlayım 1,5 olarak paylaştık ben bir yarım yedikten sonra kızım tabağındaki yumurta beyazlarını aldı kendi sarılarını bana verdi yani yarım yumurta beyazı 3 yumurta sarısı yemiş oldum Matematik problemi gibi oldu

Ben şeker detoxunda herşeyi yiyemiyorum oruç gibiyim yememem gerekenler dışında orucum sende kendini şartlar o ufak ayrıntılar bizi kurtaracak hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…