• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öğlen
kabak havuç sote 2 kaşık da haşlanmış mercimek
58db50fd-2131-473b-b4e4-f7f16e5d8f33.jpg

Kahvaltı
İki adet haşlanmış yumurta
Bir dilim küçük perynir tuzu alınmış
Çay

Ara yapmadm akşam havuçlu salata iki porsiyona çıkılabilir mis sebze olmazsa bende yaklaşık 1,5 porsiyon gibi yaptm şimdi yiyecem

Havuç nekadar güzelmiş tadı 😋😋😋özlemişim yaa ama artık acikmiyorum bu en güzel yanı

Kahvaltı
İki adet haşlanmış yumurta
Bir dilim küçük perynir tuzu alınmış
Çay

Ara yapmadm akşam havuçlu salata iki porsiyona çıkılabilir mis sebze olmazsa bende yaklaşık 1,5 porsiyon gibi yaptm şimdi yiyecem

Havuç nekadar güzelmiş tadı 😋😋😋özlemişim yaa ama artık acikmiyorum bu en güzel yanı
Acıkmıyorsan artık doğru yoldasın şekerim:KK24:

Kızlar burda olanları uyguluyormusunuz zayıflama gösteren yerde benim şeker detoxuna başladm günüm dek gelmiş bazı yeme alışkanlıklarını bırakmaya çalışıp bırakamadım biliyorsunuz ama şimdi çok kolay oldu anlamadm birde burdaki temizlik bitki saç kesmeyide takip ediyorum kızımın saçlarını almıştım iki defa baya arttı saçı yazın kökten kesicem bu tarihlerde bakalım nasıl olacak 😂😂😂 epilasyon da bu tarihe uygun olursa gecikiyor Muş uygulayan burda grulpar vardı ay takvimi olarak geçiyor bu herşey ayın evrelerine göre yapılıyor fikriniz nedir bu konuda merak ediyorum

Kızlar burda olanları uyguluyormusunuz zayıflama gösteren yerde benim şeker detoxuna başladm günüm dek gelmiş bazı yeme alışkanlıklarını bırakmaya çalışıp bırakamadım biliyorsunuz ama şimdi çok kolay oldu anlamadm birde burdaki temizlik bitki saç kesmeyide takip ediyorum kızımın saçlarını almıştım iki defa baya arttı saçı yazın kökten kesicem bu tarihlerde bakalım nasıl olacak 😂😂😂 epilasyon da bu tarihe uygun olursa gecikiyor Muş uygulayan burda grulpar vardı ay takvimi olarak geçiyor bu herşey ayın evrelerine göre yapılıyor fikriniz nedir bu konuda merak ediyorum
Ay takvimini ve epilasyonu ben de duymuştum ilginç denemek gerek aslında..
Bolbol yeşilçay ve su iç cumaya kadar geçer daha fazlada gider belki
Çok içiyorum zaten hergün 2 bitki çayı toplam 3 lt su..bakalım görüciizz....:KK51::KK51:

Korumada olanlar yada koruma hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mı diyelim ben istediğim kiloya geldim nasl davranmam gerekiyor kalori mı sayayım yoksa bilemedim
Sen korumaya geçte o zaman konuşuruz 😄
Canim ben eskisi gibi devam ediyorum korumada. Yani diyetteyim gibi görüyorsun. Bu şekilde bile ancak koruyorum 🥺

Sen korumaya geçte o zaman konuşuruz 😄
Canim ben eskisi gibi devam ediyorum korumada. Yani diyetteyim gibi görüyorsun. Bu şekilde bile ancak koruyorum 🥺
Gayet iyisin sen yeni koruma deneyimi ediniyorsun ondan zorlanıyordu dur benimde regliye birkacgun var herhan olabilir 😂😂😂

Back