Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bukadar yesem resmen şuan şişerim desem inanır mısınız
Acıkmıyorsan artık doğru yoldasın şekerimKahvaltı
İki adet haşlanmış yumurta
Bir dilim küçük perynir tuzu alınmış
Çay
Ara yapmadm akşam havuçlu salata iki porsiyona çıkılabilir mis sebze olmazsa bende yaklaşık 1,5 porsiyon gibi yaptm şimdi yiyecem
Havuç nekadar güzelmiş tadıözlemişim yaa ama artık acikmiyorum bu en güzel yanı
Ben de bitiremedim vallaBen bukadar yesem resmen şuan şişerim desem inanır mısınız![]()
Midem minnacık kaldı galibaAcıkmıyorsan artık doğru yoldasın şekerim![]()
Bolbol yeşilçay ve su iç cumaya kadar geçer daha fazlada gider belkiRegl oldum acayip şişim![]()
Ay takvimini ve epilasyonu ben de duymuştum ilginç denemek gerek aslında..Kızlar burda olanları uyguluyormusunuz zayıflama gösteren yerde benim şeker detoxuna başladm günüm dek gelmiş bazı yeme alışkanlıklarını bırakmaya çalışıp bırakamadım biliyorsunuz ama şimdi çok kolay oldu anlamadm birde burdaki temizlik bitki saç kesmeyide takip ediyorum kızımın saçlarını almıştım iki defa baya arttı saçı yazın kökten kesicem bu tarihlerde bakalım nasıl olacakepilasyon da bu tarihe uygun olursa gecikiyor Muş uygulayan burda grulpar vardı ay takvimi olarak geçiyor bu herşey ayın evrelerine göre yapılıyor fikriniz nedir bu konuda merak ediyorum
Çok içiyorum zaten hergün 2 bitki çayı toplam 3 lt su..bakalım görüciizz....Bolbol yeşilçay ve su iç cumaya kadar geçer daha fazlada gider belki
Ben denedim başarılı zayıflıyor da adete dek gelmemiş gerekiyor şartları varAy takvimini ve epilasyonu ben de duymuştum ilginç denemek gerek aslında..
Çok içiyorum zaten hergün 2 bitki çayı toplam 3 lt su..bakalım görüciizz....![]()
BendeeeeeRegl oldum acayip şişim![]()
Sen korumaya geçte o zaman konuşuruzKorumada olanlar yada koruma hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mı diyelim ben istediğim kiloya geldim nasl davranmam gerekiyor kalori mı sayayım yoksa bilemedim
Gayet iyisin sen yeni koruma deneyimi ediniyorsun ondan zorlanıyordu dur benimde regliye birkacgun var herhan olabilirSen korumaya geçte o zaman konuşuruz
Canim ben eskisi gibi devam ediyorum korumada. Yani diyetteyim gibi görüyorsun. Bu şekilde bile ancak koruyorum![]()
Nasıl oldun canım...Yediğine göre düzeldin sanırım...Kahvaltı
1 yumurtalı kaşarlı omlet
1 dilim ekmek
Akşam
3 tane kuru dolma
1 kase tarhana çorbası
2 elmalı kurabiye
1 dilim kek
Orayı görme elmasini yeNasıl oldun canım...Yediğine göre düzeldin sanırım...
Ayy canım elmalı kurabiye istedi beee![]()
Çok tokum aslında tamamen pis boğazlık istemiiiOrayı görme elmasini ye![]()