Tühh çok üzüldüm canım ..Dondurulmuş deniz ürünlerinde oluyor bazen işte..çok geçmiş olsun..Ayy sersum karidesten zehirlendik sanırım.
Gece eşim de ben de mide bulantısıyla uyandık. O çıkardı rahatladı ben cikartamadim.
Şu an vucuzum aşırı halsiz.
İlahii güldürdün beniiOda bayılmış ama zehirlemis ya çok üzüldüm insan yediğinden pişman oluyor böyle inşaallah geçer bugün halsizligi
Detox bitsin sonra öyle yaparm inşallahYavaş yavaş azalt canim. Ne arıyorsan daha daha azını atarak kademeli azalt
Canim zehirlenmeyle ilgili mi bilmiyorum, her yerim ağrıyor 2 kez ilaç aldım.Safransari geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Kız keşke bugün et yemeseydin..Uzamasın iyileşmen...Kahvalti
1 tane nefsit tam tahıllı bar
1 bardak süt
1 pankek 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Ara
1 elma
Aksam
1 sinitzel elim büyüklüğünde
1 kase tarhana çorba
Hala duzelmedim nane limon içiyorum.
Yaaa hiç halim yoktu, pratiklik olsun diye buzluktaki sinitzeli pişirdim.Kız keşke bugün et yemeseydin..Uzamasın iyileşmen...
Aman dokunmasın da..Artmadıysa sorun yoktur..Böyle durumlarda,tavuk et yumurta yememek lazım aklında olsun...daha çok pirinç lapası,haşlama patattes falan iyi gelir...Yaaa hiç halim yoktu, pratiklik olsun diye buzluktaki sinitzeli pişirdim.
Sabahta yumurta yemeyince, akşam pratik bir protein alayım dedim.
Tamam canim bilmiyordum yazdığın iyi oldu.Aman dokunmasın da..Artmadıysa sorun yoktur..Böyle durumlarda,tavuk et yumurta yememek lazım aklında olsun...daha çok pirinç lapası,haşlama patattes falan iyi gelir...
Canim sen yarıyıl tatilindeyken biz geçirdik. Yani 1 ay önce. Sen o sıra mesajları okuyamadin haberin olmadı.Safran cım çok geçmiş olsun bizde covid mide bulantısı ile başladı sonra eşim heryerim ağrıyor demeye başladı sendeki belirtiler aklıma onu getirdi dikkat et inşallah öyle birşey olmasın
Ondan haberim yok ama bu kadar kısa aralıklarla olmaz herhaldeCanim sen yarıyıl tatilindeyken biz geçirdik. Yani 1 ay önce. Sen o sıra mesajları okuyamadin haberin olmadı.
Ama eşim de biraz önce dedi, biz yine pozitif mi olduk 1 ay ara ile dedi
Daha tam geçmemiş canım demekki..Midenizi biraz dinlendirmeniz lazım..Dediklerim az yağlı tarhana muz ev yoğurdu falan yiyebilirsiniz..Yağ da mide bulantısını arttırır..Tabii bol bol su...Tamam canim bilmiyordum yazdığın iyi oldu.
Eşimde de bende de hala hafif bulantı var
Sen bugün full ara öğünlü beslenmişsin cicimBugün yediklerim
Sabah
3 tane Ispanaklı pankek
1 tane cevizli tuzlu kurabiye (ceviz büyüklüğünde)
1 sade nescafe
1sade Türk kahvesi
3 kare bitter
Akşam
1 kase erişte
1 kepçe kuru fasulye
3 kaşık yoğurtlu kereviz
1 tane eti puf
1 sade nesca
Ya evet hani öğün olarak hazırlayınca gözüme az geliyor ya bide onları yemeye canımda istemiyor bu sabahta bir kase yoğurdun içine kalan ıspanaklı keki parçaladım yedim çok hoşuma gittiSen bugün full ara öğünlü beslenmişsin cicim
Canim kahvaltilarini gerekirse 2 yumurta ile yap. Ne kadar sağlam kahvaltı o kadar gün içinde az ara öğün yaparsınYa evet hani öğün olarak hazırlayınca gözüme az geliyor ya bide onları yemeye canımda istemiyor bu sabahta bir kase yoğurdun içine kalan ıspanaklı keki parçaladım yedim çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?