Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ayy sersum karidesten zehirlendik sanırım.
Gece eşim de ben de mide bulantısıyla uyandık. O çıkardı rahatladı ben cikartamadim.
Şu an vucuzum aşırı halsiz.
Tühh çok üzüldüm canım ..Dondurulmuş deniz ürünlerinde oluyor bazen işte..çok geçmiş olsun..
Oda bayılmış ama zehirlemis ya çok üzüldüm insan yediğinden pişman oluyor böyle inşaallah geçer bugün halsizligi
İlahii güldürdün benii

Kahvalti
1 tane nefsit tam tahıllı bar
1 bardak süt
1 pankek 1 çay kaşığı fıstık ezmesi

Ara
1 elma

Aksam
1 sinitzel elim büyüklüğünde
1 kase tarhana çorba

Hala duzelmedim nane limon içiyorum.

Yaaa hiç halim yoktu, pratiklik olsun diye buzluktaki sinitzeli pişirdim.
Sabahta yumurta yemeyince, akşam pratik bir protein alayım dedim.
Aman dokunmasın da..Artmadıysa sorun yoktur..Böyle durumlarda,tavuk et yumurta yememek lazım aklında olsun...daha çok pirinç lapası,haşlama patattes falan iyi gelir...

Safran cım çok geçmiş olsun bizde covid mide bulantısı ile başladı sonra eşim heryerim ağrıyor demeye başladı sendeki belirtiler aklıma onu getirdi dikkat et inşallah öyle birşey olmasın

Safran cım çok geçmiş olsun bizde covid mide bulantısı ile başladı sonra eşim heryerim ağrıyor demeye başladı sendeki belirtiler aklıma onu getirdi dikkat et inşallah öyle birşey olmasın
Canim sen yarıyıl tatilindeyken biz geçirdik. Yani 1 ay önce. Sen o sıra mesajları okuyamadin haberin olmadı.

Ama eşim de biraz önce dedi, biz yine pozitif mi olduk 1 ay ara ile dedi

Bugün yediklerim
Sabah
3 tane Ispanaklı pankek

1 tane cevizli tuzlu kurabiye (ceviz büyüklüğünde)
1 sade nescafe

1sade Türk kahvesi
3 kare bitter

Akşam
1 kase erişte
1 kepçe kuru fasulye
3 kaşık yoğurtlu kereviz

1 tane eti puf
1 sade nescafe

Tamam canim bilmiyordum yazdığın iyi oldu.
Eşimde de bende de hala hafif bulantı var
Daha tam geçmemiş canım demekki..Midenizi biraz dinlendirmeniz lazım..Dediklerim az yağlı tarhana muz ev yoğurdu falan yiyebilirsiniz..Yağ da mide bulantısını arttırır..Tabii bol bol su...
Sen bugün full ara öğünlü beslenmişsin cicim

N nnnadal eti puflara başlamışsın yineee

Ya evet hani öğün olarak hazırlayınca gözüme az geliyor ya bide onları yemeye canımda istemiyor bu sabahta bir kase yoğurdun içine kalan ıspanaklı keki parçaladım yedim çok hoşuma gitti
Canim kahvaltilarini gerekirse 2 yumurta ile yap. Ne kadar sağlam kahvaltı o kadar gün içinde az ara öğün yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…