Annem kolonoskopi öncesi 3 gün sıvı beslendi 3 kilo verdiGünaydın kızlar bende bu hafta için program yaptım
Sabah bitki çayı su, 2 lokma tost kızımdan kalan
Oğlumu okula bıraktıktan sonra yürüyüş yaptım yokuş çıktım baya terledim yarım saat( eşim uyuyordu yoksa yapamazdım)
2 öğün sıvı (çorba vs) tek öğünde normal beslenme şeklinde cumaya kadar böyle inşallah
baya adım olmuş . bunu 2 ye katlayabilirsin belki. günlük yürüme alanın var mı dışarıda.Çorbamı bitiremedim
Ekstra kocamın sucuk ekmeğinden 2 ısırık aldım
Kahvaltı
Menemen
Peynir
1 Bardak çay
2 dilim ekmek
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Hurma-yarım ceviz-çok az leblebi
Yürüyüş yaptım biraz 4000 adım olmuş
sıvı ile beslendi derken . nasıl sıvılar içmesi gerekti askzor cum.Annem kolonoskopi öncesi 3 gün sıvı beslendi 3 kilo verdi
Dayanabilirsen güzel ama devamlı olarak yapma bence
geçmiş olsun canım annene . inşallah değildir. Allah korktuğunuza uğratmasın .Midesinde bi kitle tespit edildi o alınacak
Kanser olabilir dedi doktor inşallah değildir
bu neeee. çokkk nefissssssKahvaltı
Cemenli kaşarlı 1 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
Ara
1 portakal
1 elma
Akşam
Ev yapımı hamburger yaptım, resmini ekledim. Çift köfteli
1 bardak ayran.
Şimdi Türk kahvesi yapıp, 1 kare bitter yiyecegim
menün harika.Sabah
1 simit
peynir zeytin
Öğlen
yulaflı meyveli süt
Akşam
Eki Görüntüle 3001436
Listem başladı artık hadi hayırlısı
Yok malesef dün hava güzel diye çocuğu parka götürme bahanesiyle dolandık birazbaya adım olmuş . bunu 2 ye katlayabilirsin belki. günlük yürüme alanın var mı dışarıda.
annene geçmiş olsun canım. kardeşin küçük mü onunla kalacaksın .
Çorba gibi yanisıvı ile beslendi derken . nasıl sıvılar içmesi gerekti askzor cum.
Keşke yapsam cnm iradem yoktu bugüne kadar tlcde ağır yaşamları izliyorum sürekli doktor çok sert ilham alıyorum oradanAnnem kolonoskopi öncesi 3 gün sıvı beslendi 3 kilo verdi
Dayanabilirsen güzel ama devamlı olarak yapma bence
Çook çook geçmiş olsun inşallah yoktur kanser illeti rabbim şifalar versin inşallahYarın memlekete gideceğim 2 hafta filan orda kalacağım kilo bildirimi yapamayacağım tartı yok annemlerde çünkü
Annem ameliyatı başka bi yerde olacağı için kardeşimin yanında kalacağım umarım dikkat edebilirim
Ben poğaça yaparken 4 tane de hamburger ekmeği gibi yuvarlak yapıyorum. Onu buzluğa koyuyorum. Hamburger yapacağım zaman da sadece köftesini yapıp patates kizartiyorum. Çok pratik oluyor tavsiye ederimgeçmiş olsun canım annene . inşallah değildir. Allah korktuğunuza uğratmasın .
bu neeee. çokkk nefissssss
bu tarifi deneyeceğim.
menün harika.
çok beğendim fotolarınızı kızlar . afiyet olsun
İnşallah iyi çıkar canım sonucu..Allah şifa versin tekrardanMidesinde bi kitle tespit edildi o alınacak
Kanser olabilir dedi doktor inşallah değildir
Oooo iyi başladın hatun...Günaydın kızlar bende bu hafta için program yaptım
Sabah bitki çayı su, 2 lokma tost kızımdan kalan
Oğlumu okula bıraktıktan sonra yürüyüş yaptım yokuş çıktım baya terledim yarım saat( eşim uyuyordu yoksa yapamazdım)
2 öğün sıvı (çorba vs) tek öğünde normal beslenme şeklinde cumaya kadar böyle inşallah
Afiyet olsun hepsi harika gözüküyorSelam kızlar...
Diyetime süper motive başladım inşallah böyle gider...
Dün Akşam
Eki Görüntüle 3002507
Bu sabah
Eki Görüntüle 3002510
Öğlen
Eki Görüntüle 3002511
1 mil leslie
İnşallah teşekkür ederimKeşke yapsam cnm iradem yoktu bugüne kadar tlcde ağır yaşamları izliyorum sürekli doktor çok sert ilham alıyorum oradan
Çook çook geçmiş olsun inşallah yoktur kanser illeti rabbim şifalar versin inşallah
Teşekkürler..Dualarımız sizinleAfiyet olsun hepsi harika gözüküyor
Çok güzellll afiyet olsunAkşam yemeğim
Eki Görüntüle 3002601
Ben servis kullanıyorum çünkü diyetisyenim küçük tabakta bunlar çok fazla diyorÇok güzellll afiyet olsun
Ben tabağımı pasta tabağına yapıyorum dolu görünüyor
Yağlı ekmek haricinde gayet güzel..Yalnız yarım dilim mi yarım ekmek mi..Kahvaltı
Kaynamış patates-yumurta
Peynir
1 bardak çay
Öğle
Yarım ekmekten daha küçük yağlı ekmek
Ara
1 tane çikolata
Akşam
1.5 kepçe tarhana çorbası
Taze fasülye
3 tane sarma
Yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?