Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

vaaavvv . süper kilo olmuşsun bacım.

Aramizda tam 10 kilo olmuş ne ara bukadar açıldı fark sevindim senin adına

Ne ara 60noldun sen ya biraz spor yapsan taş gibide olursun ip atla bir kuddet fazla olmasın verme aman

Aramizda tam 10 kilo olmuş ne ara bukadar açıldı fark sevindim senin adına
Canim ben diyeti hiç bırakmadım yaşam tarzı oldu benim için bu beslenme, geçen sene kasimda başladım. 15 aydir kilo verip, sabitleyemedim hala al ver yaşanıyor. Verdiğim de toplamda 8 kilo oldu. İnşallah bundan sonra daha istikrarlı giderim.

Bende öyle olsun istiyorum ama evdekilere olmuyor ya kendim çıkıp istediğimi alamayinca malum kış şartları hiç dışarı çıkamıyorum hareketsizlik yetmedi sınav dertleride var

Bence yeme zararlı en azından azalt sen aslında ani kilo alan biri değilsin çok şanslısın o konuslda gidişata dur demelisin biz diyemedim nekadar olduk bak
haklısın canım.
hala sağlıksız yemekler pek yemiyorum ama çikolata gofret ve kek pasta . bunları çok yemeye başladım.
yani 15 yıldır bu kiloyu hiç görmemiştim. doğumlarım emzirme dönemlerim hariç

Bende öyle olsun istiyorum ama evdekilere olmuyor ya kendim çıkıp istediğimi alamayinca malum kış şartları hiç dışarı çıkamıyorum hareketsizlik yetmedi sınav dertleride var
canım sıkma canını. 101 in cep uygulamasını indir . sipariş ver gelsin
sebze meyve vs getirirler ama tazelik nasıldır bilmem. eşine sipariş et getirsin en azından

sınav stresi bende de var ama sözel çözme imkanın var ve kabul ediliyor puan hesaplamanda . çok şanslısın o açıdan .
bana sözel çözsem etkisiz . 1 net yetecek kadar çözme imkanı veriliyor.

bugün biraz matematik videosu baktım.
aslında bütün videoları izlemiştim . ama sil baştan başka bir hocanın videolarına başlamayı düşünüyorum .
matematik netim yükselir umarım. yoksa olmaz. soru çözmeye tam anlamıyla başlamadım bir de . video izleyerek önden öğrenmeye çalışıyorum konuyu.

Getir diyorum ama unutuyor bizim gibi yapamaz ki neyse getirecek elbet iki haftadır doğru düzgün sebze yemiyorum desem yeridir salta hariç onuda idareten yiyorum bitmesin diye kpss yede başladm ben ondan fazla yoğunum öncesinde ailesl danışmanlığı oyun terapisi yaşam koçluğu eğitimi aldm onu sınavı derken nerdeyse bir senedir evdeyim iyiki ondan yüksek aldm da içim yanmadı 83.5 almışım sınavından

maşallah canım baya iyi almışsın puan olarak .
iyi yaptın kpss ye başlayarak.
hadi inşallah

-100
Çıvdırıcammmmmm
Olsun gider asıl şimdi başlıyoruz
Kilo bildirimi
Rumuz Aytenazmi
Geçen hafta ki kilom 66 küsür
Bu hafta 64.15
Fark _2.0
Dün yine 1000 ip atladm 7 bin adım ek olarak
Süper maşallah
Harikasın valla.Evet kesin hastalık etkilemiştir..Olsun şükür atlatttın ya..

Bende durumlar tırt..
Asıl diyetisyene yarın ki kilomu bildireceğim ..yarın resmi başlıyor ama sizinle yarışmak için cumaları da tartılıp bildiriceğim

Rumuz:sersum
Başlangıç kg:92.3

Regl 5. günüm ödemde var kesin ama haftaya gider hepsi inşallah...

Bunda daha istikrarlı olur canim inşallah.
Benim tatillerde memlekete gitmelerimde hep bozuluyor. Ondan 2 al 2 ver hayat böyle geçiyor. Bunda bayrama kadar memleket havası görünmüyor. İnşallah verdigim kiloyu koruyabilirim.

Kahvaltim
Soğanlı çökelek kavurması 1 yumurtalı
1 dilim ekmek

Ara
1 parmak cevizli sucuk
1 kare bitter çikolata

Akşam
1 tabak yalancı yuvalama çorbası (dün resmini paylaştığım)
4 kaşık köz patlıcan biber salatasi

Kahvaltı
Salçalı yumurta
Peynir
Domates
1 bardak çay

Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Hurma-kuruyemiş

Ara
1 bardak çay
1 tane karamelli bisküvi

Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık taze fasülye
Salata

3 Lt su içtim
spor yapamadım henüz

Harika

İnşallah canım..Başka çarem yok zaten..Eşimle kızım da menülere uyacak nasılsa rahatım o yönden..Onlara ayrı birşey yapmama gerek yok...O tatiller bozuyor zaten...Biz gidersek bile sadece hafta sonu olur o da fazla etkilemez diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…