vaaavvv . süper kilo olmuşsun bacım.Rumuz : safransari
Geçen hafta: 56.4 (en son 3 hafta önce kilo bildirimi yapmıştık)
Bu hafta : 54.6
Fark:--- 1.8
Allahimmmm şükürler olsun senelerdir görmediğim kilodayım. Buna hastalık sebep oldu, keşke daha sağlıklı bir şekilde olsaydı.
54 kilo gibi görünmüyorum ama. Sporsuz olduğu için. Üst bacak ve kalça yumuşacık kaldı. Hedefim artık siklasmak olacak.
Aramizda tam 10 kilo olmuş ne ara bukadar açıldı fark sevindim senin adınaRumuz : safransari
Allahimmmm şükürler olsun senelerdir görmediğim kilodayım. Buna hastalık sebep oldu, keşke daha sağlıklı bir şekilde olsaydı.
54 kilo gibi görünmüyorum ama. Sporsuz olduğu için. Üst bacak ve kalça yumuşacık kaldı. Hedefim artık siklasmak olacak.
Ne ara 60noldun sen yacanım günaydın . hayırlı olsun arzumm tostçun
benim de makinam o
16 yıldır kullanıyorum . taş gibi hala.
ayvalık tostunu ancak bu makina yapabiliyordu o zaman . o nedenle aldım
yüksek watt olduğundan ızgara kestane vs rahatça pişiriyor.
kilom canım en son 60,02 olmuştum .
inan tartılmadım ama diyet yapmadığımdan da verdiğimi düşünmüyorum.
şöyle ki.
bu kilo hayatımı zorlaştırıyor. sabah erken kalkıp koşturma açısından vucudumu kaldırmak yataktan daha zor. ağırlaştı vucut.
o yüzden kilo vermem lazım.
ama diğer yandan çok dolu dolu güzel bi fucuğdum oldu.
Canim ben diyeti hiç bırakmadım yaşam tarzı oldu benim için bu beslenme, geçen sene kasimda başladım. 15 aydir kilo verip, sabitleyemedim hala al ver yaşanıyor. Verdiğim de toplamda 8 kilo oldu. İnşallah bundan sonra daha istikrarlı giderim.Aramizda tam 10 kilo olmuş ne ara bukadar açıldı fark sevindim senin adına
çikeleta,Ne ara 60noldun sen yabiraz spor yapsan taş gibide olursun ip atla bir kuddet fazla olmasın verme aman
Bence yeme zararlıçikeleta,gofret. nolcak.
Bende öyle olsun istiyorum ama evdekilere olmuyor ya kendim çıkıp istediğimi alamayinca malum kış şartları hiç dışarı çıkamıyorum hareketsizlik yetmedi sınav dertleride varCanim ben diyeti hiç bırakmadım yaşam tarzı oldu benim için bu beslenme, geçen sene kasimda başladım. 15 aydir kilo verip, sabitleyemedim hala al ver yaşanıyor. Verdiğim de toplamda 8 kilo oldu. İnşallah bundan sonra daha istikrarlı giderim.
haklısın canım.Bence yeme zararlıen azından azalt sen aslında ani kilo alan biri değilsin çok şanslısın o konuslda gidişata dur demelisin biz diyemedim nekadar olduk bak
canım sıkma canını. 101 in cep uygulamasını indir . sipariş ver gelsinBende öyle olsun istiyorum ama evdekilere olmuyor ya kendim çıkıp istediğimi alamayinca malum kış şartları hiç dışarı çıkamıyorum hareketsizlik yetmedi sınav dertleride var
Getir diyorum ama unutuyor bizim gibi yapamaz ki neyse getirecek elbet iki haftadır doğru düzgün sebze yemiyorum desem yeridir salta hariç onuda idareten yiyorumcanım sıkma canını. 101 in cep uygulamasını indir . sipariş ver gelsin
sebze meyve vs getirirler ama tazelik nasıldır bilmem. eşine sipariş et getirsin en azından
sınav stresi bende de var ama sözel çözme imkanın var ve kabul ediliyor puan hesaplamanda . çok şanslısın o açıdan .
bana sözel çözsem etkisiz . 1 net yetecek kadar çözme imkanı veriliyor.
maşallah canım baya iyi almışsın puan olarak .Getir diyorum ama unutuyor bizim gibi yapamaz ki neyse getirecek elbet iki haftadır doğru düzgün sebze yemiyorum desem yeridir salta hariç onuda idareten yiyorumbitmesin diye kpss yede başladm ben ondan fazla yoğunum öncesinde ailesl danışmanlığı oyun terapisi yaşam koçluğu eğitimi aldm onu sınavı derken nerdeyse bir senedir evdeyim iyiki ondan yüksek aldm da içim yanmadı 83.5 almışım sınavından
Olsun gider asıl şimdi başlıyoruz-100
Çıvdırıcammmmmm
Süper maşallahKilo bildirimi
Rumuz Aytenazmi
Geçen hafta ki kilom 66 küsür
Bu hafta 64.15
Fark _2.0
Dün yine 1000 ip atladm 7 bin adım ek olarak
Harikasın valla.Evet kesin hastalık etkilemiştir..Olsun şükür atlatttın ya..Rumuz : safransari
İyi yaptm da koşuşturmaca da kendimi kaybediyorummaşallah canım baya iyi almışsın puan olarak .
iyi yaptın kpss ye başlayarak.
hadi inşallah
Bunda daha istikrarlı olur canim inşallah.Bende durumlar tırt..
Asıl diyetisyene yarın ki kilomu bildireceğim ..yarın resmi başlıyor ama sizinle yarışmak için cumaları da tartılıp bildiriceğim
Rumuz:sersum
Başlangıç kg:92.3
Regl 5. günüm ödemde var kesin ama haftaya gider hepsi inşallah...
HarikaKahvaltı
Salçalı yumurta
Peynir
Domates
1 bardak çay
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Hurma-kuruyemiş
Ara
1 bardak çay
1 tane karamelli bisküvi
Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık taze fasülye
Salata
3 Lt su içtim
spor yapamadım henüz
İnşallah canım..Başka çarem yok zaten..Eşimle kızım da menülere uyacak nasılsa rahatım o yönden..Onlara ayrı birşey yapmama gerek yok...O tatiller bozuyor zaten...Biz gidersek bile sadece hafta sonu olur o da fazla etkilemez diyorum...Bunda daha istikrarlı olur canim inşallah.
Benim tatillerde memlekete gitmelerimde hep bozuluyor. Ondan 2 al 2 ver hayat böyle geçiyor. Bunda bayrama kadar memleket havası görünmüyor. İnşallah verdigim kiloyu koruyabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?