- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.319
- 798
Ben veremiyorum yaa veremedikçe moralim çok bozuluyor yemek istiyorum devamlıMerhaba
Kahvaltı : kepek ekmekli kaşarlı tost
Öğle : az makarna köri soslu tavuk şehriye çorbası
Akşam : az çorba, maalesef pilav . tavuk but ve salata bir bardak kola
Çayın yanında da bir avuç kuruyemiş az pişmaniye
Dikkat edemedim çünkü misafirliğe gitmiştim.
15 dk Leslie + 100 ip atlama + 10 dk zumba yaptım.
Yarın tartılacağım. 3 günde bir tartılmayın kararlaştırmıştım. Bakalım aldık mı verdik mi yoksa yerimizde mi sayıyoruz
zamanla geçecektir . ilk başta çok olur kas ağrın vs yorgunluğunBoğazımı asla tutamayan biriyim. Ona da yavaş yavaş çekidüzen vermeye başladım.
Çok teşekkür ederim.
İki gündür ip atlıyorum öyle bir hamlık var ki inanın yürüyemiyorum
aslında o da olur bence. bi yerde o da hareketli bi aktivite. bi dönem denemiştim de çok yorucu gelmişti o bile.Ben hayali bir iple zıplıyorum yerimde
misafirlikler öyle yemeden olmuyor . ben de dayanamam . lesli ip atlama vs . çok iyi devam . maşallahMerhaba
Kahvaltı : kepek ekmekli kaşarlı tost
Öğle : az makarna köri soslu tavuk şehriye çorbası
Akşam : az çorba, maalesef pilav . tavuk but ve salata bir bardak kola
Çayın yanında da bir avuç kuruyemiş az pişmaniye
Dikkat edemedim çünkü misafirliğe gitmiştim.
15 dk Leslie + 100 ip atlama + 10 dk zumba yaptım.
Yarın tartılacağım. 3 günde bir tartılmayın kararlaştırmıştım. Bakalım aldık mı verdik mi yoksa yerimizde mi sayıyoruz
beğendin mi canım makineni. nasıl.Kahvaltı
Menemen
1 dilim ekmek
2 çatal peynir
Ara
2 ısırık sucuklu tost (tost makinesi aldikta, kargosu geldi bugün, denemek istedim hemen)
Akşam
1 dilim somon
5 halka patates
Salata
2 lokma tahin pekmez
safran bi şey denedim ve çokkk sevdim.Kahvaltı
Menemen
1 dilim ekmek
2 çatal peynir
Ara
2 ısırık sucuklu tost (tost makinesi aldikta, kargosu geldi bugün, denemek istedim hemen)
Akşam
1 dilim somon
5 halka patates
Salata
2 lokma tahin pekmez
afiyet olsun .Kahvaltı
Biberli yumurta
Çok az peynir domates
1 bardak çay
1 dilim çavdar ekmeği
2 çatal tahin helvası
Ara
2 portakal
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Hurma-ceviz
Akşam
1 kase şehriye çorbası
Salata
Çok az da pilav yedim
Yaklaşık 1 dilim su böreği
1.5 lt su şimdilik
3 günde giden 500 gr. Boğazımı tutsam belki daha da verebilirdimBen veremiyorum yaa veremedikçe moralim çok bozuluyor yemek istiyorum devamlı
Ben onu da veremiyorum3 günde giden 500 gr. Boğazımı tutsam belki daha da verebilirdim
Su böreği 1 tane kalmıştı canım da çok istiyordu yiverdimben de saldım kendimi.
askzor arkadaşıma dedim ama ben sanki akşam öğünümü dikkatli tutuyormuş gibi.
akşam cozutuyorum hatta.
tahinler ballar
sarma. yemek . karbonhidrat . hiç dikkat etmiyorum .
gündüz iş yerinde bunlara ulaşamadığmdan akşam saldırıyorum sanırım.
bugün leblebi . elma. barbunya yemeği. ve yağlı gevrek getirdim. çay ile yerim diye. bitter de var çekmecemde.
Arzum tostcu aldım. Yaklaşık 700 lira. Benim eski basit bir makineydi, çok daha hızlı yapıyordu, bu biraz yavaş gibi geldi. Granit olduğundan sanırım. Ama eskisine göre kibar baya. Kullanicam artıkzamanla geçecektir . ilk başta çok olur kas ağrın vs yorgunluğun
aslında o da olur bence. bi yerde o da hareketli bi aktivite. bi dönem denemiştim de çok yorucu gelmişti o bile.
misafirlikler öyle yemeden olmuyor . ben de dayanamam . lesli ip atlama vs . çok iyi devam . maşallah
beğendin mi canım makineni. nasıl.
safran bi şey denedim ve çokkk sevdim.
tahin içine az bal karıştırdım . her gün yiyorum . az yemeye çalışsam da günlük 3-4 yemek kaşığı oluyor .
afiyet olsun .
su böreğini sabah yiyebilirsen daha iyi olur galiba. gerçi gündüz az yemişşisn . su böreğini kaydırabilirsen sabah kahvaltına kaydır .
Yarın kilo bildirimi bekliyorum sendenben de saldım kendimi.
askzor arkadaşıma dedim ama ben sanki akşam öğünümü dikkatli tutuyormuş gibi.
akşam cozutuyorum hatta.
tahinler ballar
sarma. yemek . karbonhidrat . hiç dikkat etmiyorum .
gündüz iş yerinde bunlara ulaşamadığmdan akşam saldırıyorum sanırım.
bugün leblebi . elma. barbunya yemeği. ve yağlı gevrek getirdim. çay ile yerim diye. bitter de var çekmecemde.
Bir buçuk hafta olacak verdiyordur umarım sınavlarım var ders yapıyorum ondan dolayı en fazla 7 bin adım atabiliyorumektradan başka birşey yok bin tane atlıyorum ilk hafta 3 gün 500 atladm sonra artırdım dün yapmadm reglinin ilk gubu ağrım var diye bugün devam eksiye düştüm gibiKilo verdiriyor mu peki yoksa yalnızca sıkılaşma mı? Bir de kaç kez atlıyorsunuz ? Dinlenme gününüz oluyor mu ? Ayrıca kardiyo yapıyor musunuz ? Çok sordum kusura bakmayın :)
canım günaydın . hayırlı olsun arzumm tostçunArzum tostcu aldım. Yaklaşık 700 lira. Benim eski basit bir makineydi, çok daha hızlı yapıyordu, bu biraz yavaş gibi geldi. Granit olduğundan sanırım. Ama eskisine göre kibar baya. Kullanicam artık
Yarın kilo bildirimi bekliyorum senden
bu nasıl güzel bir çorbadır böyle. eline sağlık.Kahvaltı
2 tam buğday arası kaşarlı sucuklu tost
4 zeytin
ara
1 parmak kadar şekerli sucuk
1 elma
1 kare bitter
aksam
1 tabak yalancı yuvalama çorba (yemek görselini ekledim)
bugun 2 tepsi poğaça ve kek yaptım. Ama tadına bile bakmadım. Yarın tartidan sonra yiyeceğim inşallah.
canım bir yerde bir şeyi azaltman gerekiyor ama ne . ya porsiyon küçülteceksin .-100
Çıvdırıcammmmmm
Ya boyuna göre ideal kilondasin aslında.canım günaydın . hayırlı olsun arzumm tostçun
benim de makinam o
16 yıldır kullanıyorum . taş gibi hala.
ayvalık tostunu ancak bu makina yapabiliyordu o zaman . o nedenle aldım
yüksek watt olduğundan ızgara kestane vs rahatça pişiriyor.
kilom canım en son 60,02 olmuştum .
inan tartılmadım ama diyet yapmadığımdan da verdiğimi düşünmüyorum.
şöyle ki.
bu kilo hayatımı zorlaştırıyor. sabah erken kalkıp koşturma açısından vucudumu kaldırmak yataktan daha zor. ağırlaştı vucut.
o yüzden kilo vermem lazım.
ama diğer yandan çok dolu dolu güzel bi fucuğdum oldu.
aynen totomu kaldırıp biraz karın çalışsam süper olacak da .Ya boyuna göre ideal kilondasin aslında.
Belki yağ oranı artmıştır, kas ile bu kiloda olsan daha iyi hissedersin kendini. .
Ama bu kiloda da çok güzelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?