off maşallah canım sanaSelamün aleyküm kızlar ben geld bugün menüm garipçeama kacgûndur egzersiz yapıyorum dün ve ondan önceki gün ipte atlamaya başladm derslerdan başımı kaldırıp her yerim aciyor 500 ile başladm 7000 de adım atıyorum bugün ara verdim heryerim aciyor ya akşam
yemeğini paylaşayım
köfte patates
iki kaşık pilav
yoğurt 2 kaşık
salata
Şimdide çay içiyorum
Erken yiyorum yemegimi
Evet yurt dışından gorumcemler de dedi, pozitif çıktığımızda hastanede de pozitif çıktık hep hep dediler.burundan sürüntü alıyorsun .
sen daha önce yaptığında hep negatif çıkıyordu. gerçekten hasta olduğunda ise pozitif çıktı. gerçeklik payı var demek ki safran . gayet başarılı.
Azaldi çok şükür. Çok az oluyor ama karın kaslarim mi yırtıldı ne oldu, o az öksürükte bile, hani sezeryanlliyken oksurunce acayip bir ağrı olur ya, aynen öyleyim.öksürük azaldı mı canım.
afiyet olsun . kaçta yiyorsun yemeğini . baya kuvvetli menu. kalori olarak.
İnşallah öyle olur yaoff maşallah canım sana
ip atlamak çok kalori yaktırıyormuş . süpersin.
Patates azdı pilavda hiç yemiyorum diye iki kasıt yemek kaşığıyla koydum tadına bakmak için gerisi zaten salataydıAfiyet olsun kızlar
Menüler aynı
Hem patates hem pilav olmasa iyimis
Yok canım daha başlamadım..Cumartesi başlıyor..Diyetisyenden bahsediyorsun değil mi...sersum cugum ne yaptın, ilk günündu bugün sanırım. Nasıl geçti ?
Evet diyetisyen.Yok canım daha başlamadım..Cumartesi başlıyor..Diyetisyenden bahsediyorsun değil mi...
Bugün dışarıdaydık..Tahlil verdim sabah diyetisyenim istemişti..Yarından itibaren toparlamam lazım çok fena kaçırdım bu hafta..Bir de regl geldi..
Tabiki.Merhaba :)
Katılabiliyor muyuz
Canimcumadan önce kilonu Merak ettim, kaç kilosun bu sıralar ?Akşam ki menüm
Patatesli köfte
3 kaşık yoğurt
Bir porsiyon salata
Çay
1000 ip atlama
5000 de adım atıldı
Cok kiloyumCanimcumadan önce kilonu Merak ettim, kaç kilosun bu sıralar ?
Bugün regli oldum 66 idim ondan önce ama şuan bilmem kilo bildirmedim dimiCanimcumadan önce kilonu Merak ettim, kaç kilosun bu sıralar ?
1,58 boyunda 62.50 kilo ve 29 yaşındayım.Tabiki.
Boyunuz kilonuz yaşınız, kendinizden bahseder misiniz ?
Cuma bildirim yaparız canim.Bugün regli oldum 66 idim ondan önce ama şuan bilmem kilo bildirmedim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?