Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

off maşallah canım sana
ip atlamak çok kalori yaktırıyormuş . süpersin.

burundan sürüntü alıyorsun .
sen daha önce yaptığında hep negatif çıkıyordu. gerçekten hasta olduğunda ise pozitif çıktı. gerçeklik payı var demek ki safran . gayet başarılı.
Evet yurt dışından gorumcemler de dedi, pozitif çıktığımızda hastanede de pozitif çıktık hep hep dediler.

öksürük azaldı mı canım.

afiyet olsun . kaçta yiyorsun yemeğini . baya kuvvetli menu. kalori olarak.
Azaldi çok şükür. Çok az oluyor ama karın kaslarim mi yırtıldı ne oldu, o az öksürükte bile, hani sezeryanlliyken oksurunce acayip bir ağrı olur ya, aynen öyleyim.

Kahvaltı
1 yumurtalı kıymalı menemen
2 çatal peynir, 2 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
1 portakal
Bir parmak cevizli sucuk

Akşam
Yarım yufka ekmek arası tavuk döner (evde yaptım, ekmeği az tutmaya çalıştım)
2 bardak ayran

sersum cugum ne yaptın, ilk günündu bugün sanırım. Nasıl geçti ?
Yok canım daha başlamadım..Cumartesi başlıyor..Diyetisyenden bahsediyorsun değil mi...
Bugün dışarıdaydık..Tahlil verdim sabah diyetisyenim istemişti..Yarından itibaren toparlamam lazım çok fena kaçırdım bu hafta..Bir de regl geldi..

Evet diyetisyen.
Bugün başlayacaksın diye aklımda kaldı.
Diyetisyen hangi testleri istedi ?
Bende önümüzdeki hafta doktor kontrolüne gidicem, Corona sonrası değerlerime bakılsın diye.

Bu arada telden kk ya girmeye alisabildin mi ?

Tabiki.
Boyunuz kilonuz yaşınız, kendinizden bahseder misiniz ?
1,58 boyunda 62.50 kilo ve 29 yaşındayım.
Yaza evleneceğim. 55 kiloya düşmeye çalışıyorum.
Dün spora başladım 15 dk Leslie + 600 kez ip atlama. Biraz daha kondisyon sağlayıp her gün atladığım ip sayısını 1000 e tamamlayacağım . Bacaklarımın arkası yanıyor. Dilerim işe yarar . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…