- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.319
- 798
Hoşgeldin canım.4 gündür annemlerdeydik yeni geldik
Çocuklar nasıl, tatil nasıl geçiyor oğlanın, ödevler bitti mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım.4 gündür annemlerdeydik yeni geldik
İşe yarar mutlaka.1,58 boyunda 62.50 kilo ve 29 yaşındayım.
Yaza evleneceğim. 55 kiloya düşmeye çalışıyorum.
Dün spora başladım 15 dk Leslie + 600 kez ip atlama. Biraz daha kondisyon sağlayıp her gün atladığım ip sayısını 1000 e tamamlayacağım . Bacaklarımın arkası yanıyor. Dilerim işe yarar . :)
Canım telden girmiyorum evde laptoptan halaa sevmiyorum teldenEvet diyetisyen.
Bugün başlayacaksın diye aklımda kaldı.
Diyetisyen hangi testleri istedi ?
Bende önümüzdeki hafta doktor kontrolüne gidicem, Corona sonrası değerlerime bakılsın diye.
Bu arada telden kk ya girmeye alisabildin mi ?
Hadi gözün aydın canım...İyi akşamlar kızlar regl geçte olsa oldum. Test de yapmıştım 1 gün önce negatif ti stres geçince oldum
Ben de Ben deeeCok kiloyum![]()
Hoşgeldin Hadi bakalım yaza düğün var demek hayırlısı olsun..Bu cuma hepimiz başlangıç kilo bildirip başlıyoruz yarışa..Her gün de arkadaşımın dediği gibi menü bildirimi yapıyoruz..Başarılar..1,58 boyunda 62.50 kilo ve 29 yaşındayım.
Dün spora başladım 15 dk Leslie + 600 kez ip atlama. Biraz daha kondisyon sağlayıp her gün atladığım ip sayısını 1000 e tamamlayacağım . Bacaklarımın arkası yanıyor. Dilerim işe yarar . :)
İp atlamak hicbirsey yapmamaktan iyidir canim. Ben şu an hicbirsey yapmıyorum meselaKızlar daha kahvaltı yapmadim birşey sorucam yürümeye zamanım 9lmayinca ip atlamak yeterli olurmu ya sınavlar varya ondan fazla vakit ayiramayabilirim ip atlamak yeterli olursa onu rahat yaparım 15 dk da falan bitiyor 1000 ip atlama diğer adımlar hep evde koşu şeklindeydi yada 15 ip atlama yarım saat koşu şeklinde devammı edeyim
Canım sen en azından kilo verebiliyorsun istersen sende dene günlük 200 ile başla İstersen yapabilirsin ben yapıyorsamİp atlamak hicbirsey yapmamaktan iyidir canim. Ben şu an hicbirsey yapmıyorum mesela![]()
hoş geldin.1,58 boyunda 62.50 kilo ve 29 yaşındayım.
Bende verebilirmiyim yahoş geldin.
çok iyi maşallah .
ip atlama ile ilgili tüm vucut çalıştığından iyi kardiyo oluyor aslında.
düğün varmış yaza.
Allah tamamına erdirsin .
verirsin kilo merak etme. lesli ve ip atlama ile vermemen mümkün mü.
Biraz toparlanayim da bende bölgesel harekete başlamam gerek. O kadar yumuşak ki üst bacağım ve kalça.Canım sen en azından kilo verebiliyorsun istersen sende dene günlük 200 ile başla İstersen yapabilirsin ben yapıyorsamüstelik eklem rahatsızlıkları da cabası
Maşallah sabahlari güzel şeyler hazirliyorsun. Kaçta uyaniyorsun?merhaba kızlar
nasılsınız . menüler yazılmış . boy kilo vs ler .
sabah 2 dilim kek . ve çay
öğlen 1 büyük tabak tarhana çorbası 2 dilim ekmek
şimdi çay içiyorum.
bitter çikolatam var . 2 küçük eksi elmam var
bunlarla gün biter sanırım.
sabah evden çıkmadan köfteli patates yemeği. taze barbunya atmıştım buzluğa onu pişirdim . biraz yoğurtlu çorba yaptım.
İp atlasan yeterli öyle sikilasiyor ki açıdan kivrmiyorumBiraz toparlanayim da bende bölgesel harekete başlamam gerek. O kadar yumuşak ki üst bacağım ve kalça.
canım benim olsun . verirsin sonra sen derslere odaklan.Bende verebilirmiyim yanasl bukadar kilo aldm anlamadm ders yapmak iyi güzel de kilolar of
iyileş canım önce. nasılsın . öksürük bitti mi.Biraz toparlanayim da bende bölgesel harekete başlamam gerek. O kadar yumuşak ki üst bacağım ve kalça.
ip için de alan lazım. evde atlayabiliyor musun . gürültü de oluyor . denedim de .İp atlasan yeterli öyle sikilasiyor ki açıdan kivrmiyorum![]()
Banyoda dışarı çıkamam heryer buziyileş canım önce. nasılsın . öksürük bitti mi.
ip için de alan lazım. evde atlayabiliyor musun . gürültü de oluyor . denedim de .
Boğazımı asla tutamayan biriyim. Ona da yavaş yavaş çekidüzen vermeye başladım.hoş geldin.
çok iyi maşallah .
ip atlama ile ilgili tüm vucut çalıştığından iyi kardiyo oluyor aslında.
düğün varmış yaza.
Allah tamamına erdirsin .
verirsin kilo merak etme. lesli ve ip atlama ile vermemen mümkün mü.
Ben hayali bir iple zıplıyorum yerimdeiyileş canım önce. nasılsın . öksürük bitti mi.
ip için de alan lazım. evde atlayabiliyor musun . gürültü de oluyor . denedim de .
Kilo verdiriyor mu peki yoksa yalnızca sıkılaşma mı? Bir de kaç kez atlıyorsunuz ? Dinlenme gününüz oluyor mu ? Ayrıca kardiyo yapıyor musunuz ? Çok sordum kusura bakmayın :)İp atlasan yeterli öyle sikilasiyor ki açıdan kivrmiyorum![]()
Çok şükür azaldı iyice.iyileş canım önce. nasılsın . öksürük bitti mi.