• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

1,58 boyunda 62.50 kilo ve 29 yaşındayım.
Yaza evleneceğim. 55 kiloya düşmeye çalışıyorum.
Dün spora başladım 15 dk Leslie + 600 kez ip atlama. Biraz daha kondisyon sağlayıp her gün atladığım ip sayısını 1000 e tamamlayacağım . Bacaklarımın arkası yanıyor. Dilerim işe yarar . :)
İşe yarar mutlaka.
Düğün hazırlıkları var demek 😍
Kolaylıklar diliyorum.
Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz. Her gün sonunda da ne yediğimizi yazıyoruz

Evet diyetisyen.
Bugün başlayacaksın diye aklımda kaldı.
Diyetisyen hangi testleri istedi ?
Bende önümüzdeki hafta doktor kontrolüne gidicem, Corona sonrası değerlerime bakılsın diye.

Bu arada telden kk ya girmeye alisabildin mi ?
Canım telden girmiyorum evde laptoptan halaa sevmiyorum telden:confused:
Bu testleri istedi canım
tahlil.webp
Biz eşimle göğüse ve kardiyolojiye gitmiştik canım..Umarım bir sorun çıkmaz..Ama nefesle ilgili problem yaşarsan göğüse git..Önemli..
İyi akşamlar kızlar regl geçte olsa oldum. Test de yapmıştım 1 gün önce negatif ti stres geçince oldum
Hadi gözün aydın canım...
Ben de Ben deee:kızgın::kızgın:
Dün spora başladım 15 dk Leslie + 600 kez ip atlama. Biraz daha kondisyon sağlayıp her gün atladığım ip sayısını 1000 e tamamlayacağım . Bacaklarımın arkası yanıyor. Dilerim işe yarar . :)
Hoşgeldin Hadi bakalım yaza düğün var demek hayırlısı olsun..Bu cuma hepimiz başlangıç kilo bildirip başlıyoruz yarışa..Her gün de arkadaşımın dediği gibi menü bildirimi yapıyoruz..Başarılar..

Kızlar daha kahvaltı yapmadim birşey sorucam yürümeye zamanım 9lmayinca ip atlamak yeterli olurmu ya sınavlar varya ondan fazla vakit ayiramayabilirim ip atlamak yeterli olursa onu rahat yaparım 15 dk da falan bitiyor 1000 ip atlama diğer adımlar hep evde koşu şeklindeydi yada 15 ip atlama yarım saat koşu şeklinde devammı edeyim

Kızlar daha kahvaltı yapmadim birşey sorucam yürümeye zamanım 9lmayinca ip atlamak yeterli olurmu ya sınavlar varya ondan fazla vakit ayiramayabilirim ip atlamak yeterli olursa onu rahat yaparım 15 dk da falan bitiyor 1000 ip atlama diğer adımlar hep evde koşu şeklindeydi yada 15 ip atlama yarım saat koşu şeklinde devammı edeyim
İp atlamak hicbirsey yapmamaktan iyidir canim. Ben şu an hicbirsey yapmıyorum mesela :(

merhaba kızlar
nasılsınız . menüler yazılmış . boy kilo vs ler .
sabah 2 dilim kek . ve çay

öğlen 1 büyük tabak tarhana çorbası 2 dilim ekmek

şimdi çay içiyorum.
bitter çikolatam var . 2 küçük eksi elmam var

bunlarla gün biter sanırım.
sabah evden çıkmadan köfteli patates yemeği. taze barbunya atmıştım buzluğa onu pişirdim . biraz yoğurtlu çorba yaptım.

hoş geldin.
çok iyi maşallah .
ip atlama ile ilgili tüm vucut çalıştığından iyi kardiyo oluyor aslında.
düğün varmış yaza.
Allah tamamına erdirsin .
verirsin kilo merak etme. lesli ve ip atlama ile vermemen mümkün mü.

hoş geldin.
çok iyi maşallah .
düğün varmış yaza.
Bende verebilirmiyim ya 😭nasl bukadar kilo aldm anlamadm ders yapmak iyi güzel de kilolar of

Kahvaltı
3 kaşık menemen
10 adet zeytin
Bir parça ekmek
Çay
Bir çatal bal kızı uyutunca ip atliycam ama karnım ağrıyor birgün ara vereyim en iyisi regli ağrısı biraz fazla 😔

merhaba kızlar
nasılsınız . menüler yazılmış . boy kilo vs ler .
sabah 2 dilim kek . ve çay

öğlen 1 büyük tabak tarhana çorbası 2 dilim ekmek

şimdi çay içiyorum.
bitter çikolatam var . 2 küçük eksi elmam var

bunlarla gün biter sanırım.
sabah evden çıkmadan köfteli patates yemeği. taze barbunya atmıştım buzluğa onu pişirdim . biraz yoğurtlu çorba yaptım.
Maşallah sabahlari güzel şeyler hazirliyorsun. Kaçta uyaniyorsun?

hoş geldin.
çok iyi maşallah .
düğün varmış yaza.
Boğazımı asla tutamayan biriyim. Ona da yavaş yavaş çekidüzen vermeye başladım.
Çok teşekkür ederim.
İki gündür ip atlıyorum öyle bir hamlık var ki inanın yürüyemiyorum

iyileş canım önce. nasılsın . öksürük bitti mi.

ip için de alan lazım. evde atlayabiliyor musun . gürültü de oluyor . denedim de .
Çok şükür azaldı iyice.
Öksürükten hep sırt üstü yatıyordum 2 yastıkla, dün ilk defa yan yatabildim, bu bile o kadar büyük ninetmis ki, şükürler olsun.

Back