- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.319
- 798
afiyet olsun . karatinan bitti mi. nasılsın canım.Günaydın
Kahvaltim
Kıymalı 1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
2 lokma kuymak
Canım böyle bir durumda tarçınlı süt ya da ayran iç toparlıyor durumu..Regl den önce bende de oluyor bu sıralar..Bugün oldum da kurtuldum..Kızlar gece yatınca öyle bi açlık basıyoki sürekli nefisyemektarifleri sayfasında geziniyorum
Dün karantinam bitti, odadan çıktım artık.afiyet olsun . karatinan bitti mi. nasılsın canım.
kv ve anneanne sendeler mi.
kızçe napıyor . okumaya devam mı hikayeleri.
Biberli yumurta yaptımne yiyeceksin kahvaltıya . var mı planın.
canım ya. ateş hala çıkıyor mu. kıyamam . dikkat et . halsizlik de yapar ateşDün karantinam bitti, odadan çıktım artık.
Anane ve kaynanam dün gittiler. Kayinbabam ve görümcem başka eve gectiler, kaynanamlarda birşey yok şimdilik ama bir kaç günlüğüne karantinaya girecekler.
Kızımın da tatil başında basladigimiz programi uygulamaya başladık artık. Kitap, ödev, kuran, bilsem soruları, günlük yazma rutini başladı. İlk 1 hafta yapamadı bu hafta bari programli yapalım.
Benim de ateşim ara ara çıkıyor ateş düşürücü alıyorum. Öksürüğüm azaldı şükür. Ama karın kaslarim çok ağrıyor hafif öksürükle bile.
Kuru dut kürüne başlıyorum, kaynattip suyunu icicem. Antibiyotik bitti ama hala ateşim çıkıyor. Dut kuru enfeksiyonlara iyi geliyor diye içeceğim, şifa olur inşallah.
Dün kızıma da test yaptım, evdeki testlerden, pozitif çıktı oda. Ama onda birşey yok şükür.
afiyet olsun canım .Biberli yumurta yaptım
4 zeytin
1.5 dilim çavdar ekmeği
1 dilimini yumurtayla diğer yarısını çikolatayla yedim
2 bardak çay içtimm
amann diyetisyenin cezası . eyvah sersum.Selam kızlar...
Dün ailecek lahmacunsadık ve lahmacun yedim ..
2 adet
Bu sabah
2 dilim kızarmış tb ekmek üzeri tereyağ
peynir zeytin çeri
Öğlen de karşıki çorbacıdan kelle paça çorbası alacak kocişim...
Dedim ya bu cumaya kadar saldım ama en azından 1 öğün dikkat ediyorum ki iyice artmasın kilom..Diyetisyenim fırtına gibi girecek biliyorum çünküCezası çok pistir
Dün gece çok kar yağdı..Ama yollar açık gibi..
Bende öyleafiyet olsun canım .
güzel menu. biberli yumurtayı çok severim. yumurtayı her türlü severim gerçi.
Eşim cuma günü test yaptı, oda pozitif çıktı.simdi oda karantinada. Grip gibi geçiriyor eşimde. Halsizlik ve burun akıntısı var.canım ya. ateş hala çıkıyor mu. kıyamam . dikkat et . halsizlik de yapar ateş
öksürük azalmış şükür
inşallah şifa olsun kuru dut .
kızçe pozitf demek . ama semptom göstermiyor maşalllah
eşine de test yapsan ya . o nasıl çıkacak.
Allah acil şifalar versin hepinize deEşim cuma günü test yaptı, oda pozitif çıktı.simdi oda karantinada. Grip gibi geçiriyor eşimde. Halsizlik ve burun akıntısı var.
Canım kızçene de geçmiş olsun..Birşey soracağım canım test kiti nasıl bi resmini yollar mısın..Kanla mı yoksa tükürükle mi bakılıyor..Acaba bizde de satılma ihtimali var mı olsa alırım valla ama bizde satışı yasak diye biliyorum..Dün karantinam bitti, odadan çıktım artık.
Anane ve kaynanam dün gittiler. Kayinbabam ve görümcem başka eve gectiler, kaynanamlarda birşey yok şimdilik ama bir kaç günlüğüne karantinaya girecekler.
Kızımın da tatil başında basladigimiz programi uygulamaya başladık artık. Kitap, ödev, kuran, bilsem soruları, günlük yazma rutini başladı. İlk 1 hafta yapamadı bu hafta bari programli yapalım.
Benim de ateşim ara ara çıkıyor ateş düşürücü alıyorum. Öksürüğüm azaldı şükür. Ama karın kaslarim çok ağrıyor hafif öksürükle bile.
Kuru dut kürüne başlıyorum, kaynattip suyunu icicem. Antibiyotik bitti ama hala ateşim çıkıyor. Dut kuru enfeksiyonlara iyi geliyor diye içeceğim, şifa olur inşallah.
Dün kızıma da test yaptım, evdeki testlerden, pozitif çıktı oda. Ama onda birşey yok şükür.
Cumartesileri olacak canım ölçüm yine online..Bakalım görüciizz..amann diyetisyenin cezası . eyvah sersum.
cuma günü mü diyetisyene gidiyorsun .
haber ve bakalım ne durumda kilocuklar.
Test bu.Canım kızçene de geçmiş olsun..Birşey soracağım canım test kiti nasıl bi resmini yollar mısın..Kanla mı yoksa tükürükle mi bakılıyor..Acaba bizde de satılma ihtimali var mı olsa alırım valla ama bizde satışı yasak diye biliyorum..
Cumartesileri olacak canım ölçüm yine online..Bakalım görüciizz..
AraGünaydın
Kahvaltim
Kıymalı 1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
2 lokma kuymak
Afiyet olsun kızlarSelamün aleyküm kızlar ben geld bugün menüm garipçeama kacgûndur egzersiz yapıyorum dün ve ondan önceki gün ipte atlamaya başladm derslerdan başımı kaldırıp her yerim aciyor 500 ile başladm 7000 de adım atıyorum bugün ara verdim heryerim aciyor ya akşam
yemeğini paylaşayım
köfte patates
iki kaşık pilav
yoğurt 2 kaşık
salata
Şimdide çay içiyorum
Erken yiyorum yemegimi
burundan sürüntü alıyorsun .Test bu.
Avusturya da ücretsiz dağıtılan bir testmis.
Burundan alınıyor örnek sadece.
Çorana nin ilk başlarında bu testlerin satışı yasaktı Türkiye'de. Doğruluk payı yüksek değil diye. Ama şimdi satiliyor testler. Geçen insta da takip ettiğim biri almıştı ordan biliyorum. Tabi doğruluk payı hangi markanın ki iyi onu bilmiyorum.
öksürük azaldı mı canım.Ara
1 bardak suda yarım avuç dut kurusu kaynatıp içtim
Akşam
6 tane mercimekli kofte
1 bardak ayran
Biraz turşu, marul
afiyet olsun . kaçta yiyorsun yemeğini . baya kuvvetli menu. kalori olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?