Hafif tokluk vardı
Cnm geçmiş olsun inşallah negatif olurKaynanamlarin yanında çokta dikkat etmedi, bazen maskeli durdu bazen maskesiz.
Karantina da 7 gün, benim bugün bitiyor, negatife döndüm mu emin değilim. Negatife donmesem de bulaşıcı değilimdir artık öyle değil mi ?
Mercimek çorba, ekşili köfte
Evde nohut yemeğiyle bulgur pilavı var ama benim canım fırında kabak havuç kırmızı biber üstüne yoğurt istiyoMercimek çorba, ekşili köfte
İkinci tercihEvde nohut yemeğiyle bulgur pilavı var ama benim canım fırında kabak havuç kırmızı biber üstüne yoğurt istiyonapsam ki
memurum . yemeklerimi kendim getiririm her zaman .Sen nerde çalışıyorsun? Yemekleri evden götürüyorsun yA ondan sordum
Kahvaltımı yaptım
Ispanaklı yumurta
Çok az peynir
1 bardak çay
2 dilim çavdar ekmeği yedim bimde satılan kare olanlardan
bakma canım boş ver . uzak dur hepsinden . ben de acıkırım bakınca.Kızlar gece yatınca öyle bi açlık basıyoki sürekli nefisyemektarifleri sayfasında geziniyorum
ben de her gün tartılırdım . artık bıraktım .Bu arada ben her sabah tartılıyorum, uzmanlar ne kadar haftada 1 tartılın dese de ben hergün tartıldığımda daha motive gidiyorum, günlerce tartılmazsam hızlıca kilo aldığımı görüyorum
hoş geldin canım .İyi akşamlar kızlar gelemiyorum kusura bakmayın hiç vaktim olmuyor eşimden dolayı aynı anda kalkıp aynı anda uyuyoruz teli elime alamıyorum gözü bende
Neyse herba kullandım 5 gün ya 1 kilo vermiştim pek şaşmayan adet düzenimi bozdu 7 gündür olmadım adet söktürücü aldırdım 2 gündür kullanıyorum 3 gün daha kullanıcam olmazsam
spiral le gebe kalan yoktur inşallah bana denk gelmez 3 4 ay öncede gecikmiştim 2 3 gün sonra olmuştu bu sefer kesinlikle herba shake e bağlıyorum araştırdım hormonları bozuyormuş
Afiyet olsun şimdidenmemurum . yemeklerimi kendim getiririm her zaman .
afiyet olsun . menüler her zamanki gibi çok güzel . acıktım zaten . kahvaltı yapmadan geldim . 2 yeşil elma var . çay içiyorum . acıktım .
bugün tarhana çorbası ve 2 dilim ekmek getrdim.
bitter çikolatam ve işte 2 elmam var .
işte onlar yokAfiyet olsun şimdidenElmanın yanında leblebi yersen veya ayran içersen uzun süre acıkmıyorsun
ne yiyeceksin kahvaltıya . var mı planın.Afiyet olsun şimdidenElmanın yanında leblebi yersen veya ayran içersen uzun süre acıkmıyorsun
Aksamlari protein ağırlıklı yersen daha az açıkirsin.Kızlar gece yatınca öyle bi açlık basıyoki sürekli nefisyemektarifleri sayfasında geziniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?