- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Hoşbuldukhoş geldin .
sen de tanıt kendini. kaç yaşındasın . kaç kilosun . boy . hedef kilon vs gibi.
Yaşım 36, kilom 53 boyum 1.69, hedef kilom 49
2 çocuğum var biri 4 yaşında diğeri 20aylık, geçen yıl emzirmeyi bıraktığımda sıkı diyetle 28 günde 64 kilodan 56 kiloya indim(eşim 28 günlüğüne şehirdışına göreve gitmişti) korumaya geçtiğimde de hedefimi 50 yaptım ve birkaç ay içinde diyet yapmadan hedefim olan 49kiloyu gördüm, sonrasında diyetsiz 51deydim hep ancak yılbaşı 1 ocak 2022de bir başladım gece gündüz yemeye 20 gün tartılmadımda ve 3 gün önce 53.3 gördüm, çarşamba sabah 53.3 ile başladım diyete, dün sabah 52.8 idim, dün tüm gün diyettim ancak akşam yemeğinde tatlı krizine girdim ve çoook tatlı yedim bu sabah 52.7idim. Bugün çok iyi başladım kahvaltı 1 domates ve 5 zeytin ara türk kahvesi akşam 2 kepçe tarhana ve 1 pors etsiz mantar yemeği yedim, az önce de yeşilçayla günü kapattım.
Hedefim 16 şubatta 49kg olmak(eşim 16 şubata kadar yine şehirdışında görevde ben başka şehirde ailemde kalıyorum)
Ancak ben buradayım diye pzartesi günü şehirdışından kardeşim gelicek ve 4 gün kalıcak, ona her akşama bi menü çıkarıcam börek çörek psta vs 4 gün kalıcak o sürede ben de diyet yapmıycam(en azından akşam yemeğinden sonra yemek istemiyorum ama pek güvenmiyorum kendime) ama 4 şubatta tekrar sıkı diyete giricem ve 16şubatta 49görücem inşallah