Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım menün güzelmiş .
bu sabah hiç bir şey pişirmeden işe geldim.

ama aklımda hiç bir şey de yok .
mercimek köfteyi yarın yapabilirim . iyi fikir oldu kuzum . sağ ol .

her gün ne pişirsem . uzum süre aynı şeyleri dönüp dolaşıp pişirdiğimi farkediyorum .
o yüzden internete de bakıyorum . değişik şeyler pişirenler oluyor . özellikle yine veganların harika şeyleri oluyor . nohuttan kabaklı köfteler yapmıştı biri. bol baharatlı . onu yazdım aklıma.
ediz nohut yemiyor . ona da yedirmiş olurum . hahaha.

patlıcan mücverini yaptığımda çocukların üçü de yedi. anlamadılar . ihihihi.
kabak mücverini de iyi yiyorlar . soğan rendeliyorum . un yumurta baharat ve kabartma tozu olunca . böreğimsi bi şey oluyor . yediriyor kendini.

günayyydın

bu sabah 2 yumurta tavada
yarım dilim ekmek . yetişip tamamını yiyemedim .

bir kaç fındık attım ağzıma. her akşam eşim ayıklıyor 1 kase yiyor cocuklar da.

öğlen için .
1 kase kavun . bol peynir ama süzme peynir
zeytin .
o kadar . yine yetiştirip yanına bi şey ekleyemedim . ekmek ekleyecektim . onu da atamadım çantama. geç kalıyordum .
arabamım faturasını dün kestiler . geri kalan ücreti eşim de yatırmış . sanıyorum 4-5 güne artık gelir . ama yine de şu araba piyasasının durumunu duydukça emin olamıyorum .
dün haberlerde arkadaş okumuş . toyotaaa türkiye fabrikasını kapatmış . bakım onarım vs çalışmaları nedeniyle diye haber ama . onlarda da araç yoktu biliyorum . hundaiii de de yoktu. çünkü çok istedim aracım hundaiii olsun .
hiç bir firmada araç yok . toyotaaa içcilerine önce izin kullandırıyor. sonra ücretsiz izne çıkarıyordu.

dün çocuklara lcccw dan şort aldım . 4 tane ortancaya . 1 tane büyük oğlana.
ortancanın çok küçüldüydü . abiden kalanlar da yırtıldı soldu vs .
indirimde baya . almaya bakın siz de.
yazlık ürünlerde baya indirim oldu

kızçeme de alacaktım ama ona daha yeni alışveriş yapmıştım yine lcww dan .
çok güzel taytları çok uygun fiyata almıştım .
yaz gelirken kışlıkları alıyorum . kış gelirken yazlıkları alıyorum . çok çok ucuza geliyor .
hiç beden sıkıntısı da yaşanmıyor . belki siz de öyle yapıyorsunuz bilmiyorum .

Hafta sonu babalarına bırak canim
Kendine vakit ayoramayinca muzsuz olunca ev halkına da yansıyor bu..

Şu mücveri bir beceremiyorum ya çok yağlı yada içi hamur gibi oluyor benimkiler
Kış geliyor ya bende ne yapıcamı şaşırıyorum valla bugünde karışık kızartma domates soslu yapıcam patlıcan almıştım el kadar mini mini patates kızartması biber hatta şimdiden hazırlık yapıyım boşken

Hayırlı olsun şimdiden bende honda yı okudum haberler de Türkiye deki fabrikasını kapatmış ithalle gelecekmiş artık bence korkma reno nun ne parça sıkıntısı olur nede pahalı olur çok kullanılan marka zaten sıfır aldın rabbim kaza bela vermesin inşallah on yıl temiz kullanırsın sen fiyat 200civarıydı dolu paket sorması ayıp kaça mal oldu
Güle güle kullansın kuzular bende bakıyım uygulaması vardı telde sağol

Kollarım çok genişledi sanki kol egzersizine başladım haftalık bugün itibariyle 36cm bakalım etkisi olucakmı o tince göbek sırt bölge bölge bıkmazsam çalışıcam inşallah

ihtiyaç varsa al canım lcww dan . ihtiyaç fazlası ekstra çekmecelere yük . sana yük . genelde senin de ihtiyacındır . oğlan da büyüyor . kız da senin .

evet ben tooyaataa yı duydum .
hundaaai aramıştım çok bayi. 5 tane ayrı il bayisini aradım . araç alabilmek için . demek kapatmışlar.

pamuk cum atlamışım .
aracı alalı 1 ayı geçti.
şu ay itibariyle araç fiyatları artmış .
eşim görüştü. dün fatura kesti. bugün fiyata 8 bin fark geliyormuy yoksa
ama öyle olsaydı eşim almaktan vazgececektim dedi
çünkü 1 ayı geçkin süre önce sattığımız aracın üzerine bir miktar daha ekleyip adama yollamıştık . sanıyorum 75 binini
yani şimdi fiyat farkı demesi saçma olurdu ama olur mu olur yani.

1-2 güne gelirmiş demiş adam .
bakalım inşallah

sadede geleyim . çok uzattım . biz aracı 165 bine aldık .
en düşük motor gücü ve en uygun olan modeli bu .
2021 model ful paket . inşallah yani. daha aracı görmedik . bakalım .

Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canim.

Fiyatlar uçuk sahibinden de sürekli bakıyorum iç tasarımlarına falan evde bakıyorum sürekli kaydettiklerim var soru sordum ilanlarla ilgili dönüş yapan yok ev konusunda da uzman görüşü eski meski demeyin alın 2 yıla daha çok uçacakmış kira vermiyoruz şükür ama küçük ev sığamıyoruz artık

Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom:62.6
Bu haftaki kilom: 62.3
Aradaki fark: ---300 gr

Gr gr gidiyor valla alırken kilo kilo alıyorum ama

adilemir canım araban hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah

adilemir sen Emire sanırım akıllı saat almıştın. Memnun kaldınız mı ? Hala kullanıyor musunuz ? Bende yeğenim için doğum gününe almak istiyorum.

canım eviniz kendinizindi değil mi.
fiyatlar ucuk.
sahibindende araç fiyatları sıfır araçlara yakın .dikkatimi çekti benim de . ara ara baktım bi dönem geçen ay .
market fiyatları her şey çok çok yuksek.
ev nasıl geçinecek. tencere nasıl kaynayacak evlerde . Allah yardımcımız olsun.

Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canim.
amin canımmm.
adilemir sen Emire sanırım akıllı saat almıştın. Memnun kaldınız mı ? Hala kullanıyor musunuz ? Bende yeğenim için doğum gününe almak istiyorum.
ediz için almıştık . 2. sınıfın ortasındaydı sanıyorum .
çok pahalı almıştım ama ilk ay hemen kavga çıkarılar . saat kırıldı. o şekilde de 1 yıl çalıştı. kordonu çekiştirdiler . koptu. tek bi kafa ile bile 1 yıl ççalışması mucize. içinden sim kardı görünüyordu artık . bizimkiler canavar .
bi kez makinaya atmıştım . yeni alındığında. çocuğun formasının cebinde kalmış. bulamadım saati aradım . baktım çamaşır makinasından geliyor ses .
durdurdum . baktım su geçirmemiş .
3 yıl önce 850 tl ye almıştım.
şimdi ipek için bakıyorum. aynı markanın saati olmuş 1.500
bizimki bu aşağıdaki.
ipek e daha ucuz bi şey almak istiyorum tabi ki.
200 tl ye var . ama onlarda da yorumlara bakınca . pil kısmı alır almaz şişti diyenler çok . bilemedim .
alcatel aldıydı kardeşim . çok da memnun ama o da model değiştirmiş . yeni modeli aynı şekilde çok yüksek fiyatta.

Ev kv nin bize vermez cnm kızlarına zimmetli çünkü biz hiçiz onun için

kızlar kızım için bakıcı aradık .
2 saatliğine . babası dükkana götürüyor okul açıldı açılalı .çok da memnun kızından .

ama kış geliyor . dedim biri alsın okuldan . saat 14.30 da
16.00 ya da 16.30 da evime bıraksın . yakın komşum var başka blokta. daha önce ortancayı baktı.
yani bakacağı saat 1 buçuk saat ya da 2 saat .kendi bilir diye düşünüyordum.
ama evime bırakamadı . köpekler oluyor yollarda. gidemem dedi. tamam dedim . ama bu kez benim işten çıkışım oluyor kızın ondan alınma saati.
o zaman da saat 3 saat oluyor.
ben 1 buçuk ya da 2 saate 520 dedim.
neyse
dün mesaj yazmış . 3 saate 700 e bakarım.

kabul etmedim .
babası işe götür getir yapacak.
başka biri oluncaya kadar.

Ablam sadece parka gittiğinde camdan görünmüyor diye, saatle ulaşmak istiyor. Ondan çok pahalı birşey olmasın dedi. Ama bakıyorum 300 ki fiyatları olanlar yorumları iyi değil, dogerlerin fiyatı da 900 den başlıyor.

Bakalım nnasil birşey alacaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…