- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.321
- 798
Evet canım yer.geçmiş olsun .
meyve her gün yediriyor musun safrancım .
eğer meyve yememişse limonata yapıyorum kahvaltıya.
büyük oğlanın suyuna yarım limon sıkıyorum . o öyle içmeyi seviyor.
küçükler meyve yiyor zaten şükür . kışın günlük 1 porsiyon mutlaka yemelerine özen gösteriyorum .
afiyet olsun canım .Bugün bende menü yazıcamgaza geldim
Sabah aç karnına b12 vitamini kahvaltı 1,5 dilim ekmek
Bir dilim peynir
9 adet zeytin
Çok az salatalık domates
1 saat önce kayısılı form çayı
Taze fasulye yapıyorum ondan yerim yaninada bulgur pilavı yapıcam yoğurtla yerim artık birazda salata yapmaya Zaman kalırsa iyi olur iki öğün yiyorum zaten birkacgundur yemeye bile vakit yok
Adım 10bini buluyor cnm diyete de başlasam iyi kilo veririm7 bin adım çok iyi hareket
Tereyağ pekmezi ısıtıyormusun safrancım gerçekten iyi geliyormu köyden pekmez yollamış halamGünaydın
Kahvaltim
2 yumurtalı omlet
1 dilim kaşar
1 dilim ekmek
8 zeytin
Kızım hasta. Burun akıntısı vardı ilaç kullanıyordum. Şimdi de öksürük başladı. Tereyağ pekmez veriyorum. Okuldan önce dra da götürsem iyi olacak
Bizde ana sınıfında imzaladık bu sene gözlem yaparak göndermiyoruzGeçmiş olsun canım okula gönderme dinlensin bence
Bizde tüm okuldaki velilere çocukların burun akıntısı, ateş, öksürük, ishal durumunda okula göndermeyecegimizi dair kağıt imzalattilar sizde var mi böyle prosedür?
Geçmiş olsun canım bizde göndermiyoruz ilerleme olup olnadığını gözlemlemek içinAnasinifinda imzalatmislardi, ama bu sene imzalanmadi.
Bunların birinde gindermesek sınıf boşalır, çünkü sınıfta baya burnu akan var.
Okuldan önce doktora götürdüm kızı, ilaç yazmaya luzum görmedi, tereyağ pekmez, ballı süt içsin dedi. Bende okula bıraktım.
Canim sen bir çay almıştın ya, onun yararı oldu mu ? Komşum almış, bana sordu tecrübem olup olmadigini, bende bir arakadas kullanmıştı ona sorayım dedim. Kalıcı kilo kaybı oldu mu ?Bugün bende menü yazıcamgaza geldim
Sabah aç karnına b12 vitamini kahvaltı 1,5 dilim ekmek
Bir dilim peynir
9 adet zeytin
Çok az salatalık domates
1 saat önce kayısılı form çayı
Taze fasulye yapıyorum ondan yerim yaninada bulgur pilavı yapıcam yoğurtla yerim artık birazda salata yapmaya Zaman kalırsa iyi olur iki öğün yiyorum zaten birkacgundur yemeye bile vakit yok
Canim tereyağı isitiyorum, kavruluyor yani yanmadan, sonra altını kapatıp pekmez ekliyorum.Adım 10bini buluyor cnm diyete de başlasam iyi kilo veririm
Tereyağ pekmezi ısıtıyormusun safrancım gerçekten iyi geliyormu köyden pekmez yollamış halam
Bizde ana sınıfında imzaladık bu sene gözlem yaparak göndermiyoruz
Geçmiş olsun canım bizde göndermiyoruz ilerleme olup olnadığını gözlemlemek için
Evdeki adımlarını da mı sayiyorsun ?Adım 10bini buluyor cnm diyete de başlasam iyi kilo veririm
Tereyağ pekmezi ısıtıyormusun safrancım gerçekten iyi geliyormu köyden pekmez yollamış halam
Bizde ana sınıfında imzaladık bu sene gözlem yaparak göndermiyoruz
Geçmiş olsun canım bizde göndermiyoruz ilerleme olup olnadığını gözlemlemek için
Oldu zaten bağırsak temizliği yapıyor güzel ödem atıyor şuan 60 üstüne çıkmıyorum şükür ama dikkat etmezsem çikarm tabiki bol su içmesi lazm aç karnına çayla beraber iki bardak mutlaka içmeli yoksa işe yaramaz birde beslenmesine dikkat edip Spor yaparsa benden daha çok verir ben 6 kilo vermiştim ama devam etmedim ya vitamin falan kullanıyorum şuan bağırsağın çok çalışsın istemiyorum vitamin dengem yerine gelmedenCanim sen bir çay almıştın ya, onun yararı oldu mu ? Komşum almış, bana sordu tecrübem olup olmadigini, bende bir arakadas kullanmıştı ona sorayım dedim. Kalıcı kilo kaybı oldu mu ?
Biz de burnu aksa bile göndermememiz söylendi yani burun akıntısı, ateş, ishal, öksürük bunlardan biri dahi varsa gönderilmesin dendi canımevet zeze cim . bizim de ilkokul . ortaokul kağıt gönderdi eve . imzaladık yolladık . ateşliyken göndermeyeceğimize dair.
hele ishal . rezil olsun mu çocuk . kıyamam . Allah korusun.Biz de burnu aksa bile göndermememiz söylendi yani burun akıntısı, ateş, ishal, öksürük bunlardan biri dahi varsa gönderilmesin dendi canım
Bende tavuklu nohutlu pilavakşam ne yiyeceksiniz kızlar?
buzluktan balık çıkardım . eşimin yazın vurduklarından.
2 büyük barbun vardı. 1 de levrek .
salata yaparım.
sabah ezogelin çorba yapmıştım . bi de o var .
Canim senin oğlan gidiyor mu olula bu sene ? Ana sınıfı felan ?Bizim akşam menüsü
Karnıyarık
Pirinc pilavı
Salata
Yoğurt
Çayın yanında elmalı kurabiye
Oğlan anasinifina gidiyor, kız 2. sınıf canımCanim senin oğlan gidiyor mu olula bu sene ? Ana sınıfı felan ?
Bu sene bir kaç saat yalnız kalabiliyorsun o zanOğlan anasinifina gidiyor, kız 2. sınıf canım
O arada da evi temizle, sil süpür, yemek yapla geçiyor tam da üzerine denk geldi söyledin madem; kaç gündür saçımı kestirip boyatacagim ama yapamıyorum vaktim yok evden,cocuklardan bana zaman kalmıyor bu duruma canım çok sıkılıyor, mutsuz oluyorum.Bu sene bir kaç saat yalnız kalabiliyorsun o zan
Duydum cnm çok ama denemedim eltim veriyordu çocuklara küçükken aklımda kalmamış yarayıp yaramadığıCanim tereyağı isitiyorum, kavruluyor yani yanmadan, sonra altını kapatıp pekmez ekliyorum.
Küçüklüğümden bu yana annem yapar bize öksürük ve boğaz ağrısında. Şahsen faydasını görüyorum. Bunu bilen çok aslında cevremdekiler de hep yapar.
Samsungun bilekliğini almıştım ya geçen sene o takip ediyor uykumu, adımlarımı hatta reglimiEvdeki adımlarını da mı sayiyorsun ?
Ay amannn çok korkuyorum maşallah bizdede yok çok şükürçok şükür daha salgın ile ilgili bir sıkıntı yaşanmadı sınıflarımızda.
ama okul genelinde duyduk . karantina sınıfı var .
3 çocukta da olmadı şükür sınıf karantinası . İyi gidiyor eğitim öğretim . salgın da biterse inşallah . tadından yenmez
Geç gördüm ama yazayım cnm belki yarına fikir olurakşam ne yiyeceksiniz kızlar?
buzluktan balık çıkardım . eşimin yazın vurduklarından.
2 büyük barbun vardı. 1 de levrek .
salata yaparım.
sabah ezogelin çorba yapmıştım . bi de o var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?