• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun .
meyve her gün yediriyor musun safrancım .

eğer meyve yememişse limonata yapıyorum kahvaltıya.
büyük oğlanın suyuna yarım limon sıkıyorum . o öyle içmeyi seviyor.
küçükler meyve yiyor zaten şükür . kışın günlük 1 porsiyon mutlaka yemelerine özen gösteriyorum .
Evet canım yer.
Beslenmesine bir tane koyuyorum mutlaka. Evde de akşamları yiyor.
Bağışıklık güçlendirici ilaçta kullanıyorum ama hasta oluyor işte.
Ateş yok çok şükür . Enfeksiyon yok vücut ta

Bugün bende menü yazıcam 🙂😅gaza geldim
Sabah aç karnına b12 vitamini kahvaltı 1,5 dilim ekmek
Bir dilim peynir
9 adet zeytin
Çok az salatalık domates
1 saat önce kayısılı form çayı

Taze fasulye yapıyorum ondan yerim yaninada bulgur pilavı yapıcam yoğurtla yerim artık birazda salata yapmaya Zaman kalırsa iyi olur iki öğün yiyorum zaten birkacgundur yemeye bile vakit yok

Bir dilim peynir
9 adet zeytin
Çok az salatalık domates

Taze fasulye yapıyorum ondan yerim yaninada bulgur pilavı yapıcam yoğurtla yerim artık birazda salata yapmaya Zaman kalırsa iyi olur iki öğün yiyorum zaten birkacgundur yemeye bile vakit yok
afiyet olsun canım .

7 bin adım çok iyi hareket
Adım 10bini buluyor cnm diyete de başlasam iyi kilo veririm
Günaydın

Kahvaltim
2 yumurtalı omlet
1 dilim kaşar
1 dilim ekmek
8 zeytin

Kızım hasta. Burun akıntısı vardı ilaç kullanıyordum. Şimdi de öksürük başladı. Tereyağ pekmez veriyorum. Okuldan önce dra da götürsem iyi olacak
Tereyağ pekmezi ısıtıyormusun safrancım gerçekten iyi geliyormu köyden pekmez yollamış halam
Geçmiş olsun canım okula gönderme dinlensin bence

Bizde tüm okuldaki velilere çocukların burun akıntısı, ateş, öksürük, ishal durumunda okula göndermeyecegimizi dair kağıt imzalattilar sizde var mi böyle prosedür?
Bizde ana sınıfında imzaladık bu sene gözlem yaparak göndermiyoruz
Anasinifinda imzalatmislardi, ama bu sene imzalanmadi.
Bunların birinde gindermesek sınıf boşalır, çünkü sınıfta baya burnu akan var.

Okuldan önce doktora götürdüm kızı, ilaç yazmaya luzum görmedi, tereyağ pekmez, ballı süt içsin dedi. Bende okula bıraktım.
Geçmiş olsun canım bizde göndermiyoruz ilerleme olup olnadığını gözlemlemek için

Bir dilim peynir
9 adet zeytin
Çok az salatalık domates

Canim sen bir çay almıştın ya, onun yararı oldu mu ? Komşum almış, bana sordu tecrübem olup olmadigini, bende bir arakadas kullanmıştı ona sorayım dedim. Kalıcı kilo kaybı oldu mu ?

Tereyağ pekmezi ısıtıyormusun safrancım gerçekten iyi geliyormu köyden pekmez yollamış halam

Geçmiş olsun canım bizde göndermiyoruz ilerleme olup olnadığını gözlemlemek için
Canim tereyağı isitiyorum, kavruluyor yani yanmadan, sonra altını kapatıp pekmez ekliyorum.

Küçüklüğümden bu yana annem yapar bize öksürük ve boğaz ağrısında. Şahsen faydasını görüyorum. Bunu bilen çok aslında cevremdekiler de hep yapar.

Evdeki adımlarını da mı sayiyorsun ?

Canim sen bir çay almıştın ya, onun yararı oldu mu ? Komşum almış, bana sordu tecrübem olup olmadigini, bende bir arakadas kullanmıştı ona sorayım dedim. Kalıcı kilo kaybı oldu mu ?
Oldu zaten bağırsak temizliği yapıyor güzel ödem atıyor şuan 60 üstüne çıkmıyorum şükür ama dikkat etmezsem çikarm tabiki bol su içmesi lazm aç karnına çayla beraber iki bardak mutlaka içmeli yoksa işe yaramaz birde beslenmesine dikkat edip Spor yaparsa benden daha çok verir ben 6 kilo vermiştim ama devam etmedim ya vitamin falan kullanıyorum şuan bağırsağın çok çalışsın istemiyorum vitamin dengem yerine gelmeden

çok şükür daha salgın ile ilgili bir sıkıntı yaşanmadı sınıflarımızda.
ama okul genelinde duyduk . karantina sınıfı var .
3 çocukta da olmadı şükür sınıf karantinası . İyi gidiyor eğitim öğretim . salgın da biterse inşallah . tadından yenmez

akşam ne yiyeceksiniz kızlar?
buzluktan balık çıkardım . eşimin yazın vurduklarından.
2 büyük barbun vardı. 1 de levrek .
salata yaparım.
sabah ezogelin çorba yapmıştım . bi de o var .

salata yaparım.
Bende tavuklu nohutlu pilav
Tarhana çorba var menude.

Benim menüleri akşamları görüyorsunuz zaten ☺️

Bu sene bir kaç saat yalnız kalabiliyorsun o zan :KK66:
O arada da evi temizle, sil süpür, yemek yapla geçiyor tam da üzerine denk geldi söyledin madem; kaç gündür saçımı kestirip boyatacagim ama yapamıyorum vaktim yok evden,cocuklardan bana zaman kalmıyor bu duruma canım çok sıkılıyor, mutsuz oluyorum.

Canim tereyağı isitiyorum, kavruluyor yani yanmadan, sonra altını kapatıp pekmez ekliyorum.

Küçüklüğümden bu yana annem yapar bize öksürük ve boğaz ağrısında. Şahsen faydasını görüyorum. Bunu bilen çok aslında cevremdekiler de hep yapar.
Duydum cnm çok ama denemedim eltim veriyordu çocuklara küçükken aklımda kalmamış yarayıp yaramadığı
Evdeki adımlarını da mı sayiyorsun ?
Samsungun bilekliğini almıştım ya geçen sene o takip ediyor uykumu, adımlarımı hatta reglimi
çok şükür daha salgın ile ilgili bir sıkıntı yaşanmadı sınıflarımızda.
ama okul genelinde duyduk . karantina sınıfı var .
3 çocukta da olmadı şükür sınıf karantinası . İyi gidiyor eğitim öğretim . salgın da biterse inşallah . tadından yenmez
Ay amannn çok korkuyorum maşallah bizdede yok çok şükür
salata yaparım.
Geç gördüm ama yazayım cnm belki yarına fikir olur
Mercimek köftesi, lavaş ekmeği, turşu, domates çayıda boş içmiyoruz fıstık, burçak, çekirdek meyve dolu dolu değil atıştırmalık

Back
X