- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.321
- 798
Çok pahalı demiş.kızlar kızım için bakıcı aradık .
2 saatliğine . babası dükkana götürüyor okul açıldı açılalı .çok da memnun kızından .
ama kış geliyor . dedim biri alsın okuldan . saat 14.30 da
16.00 ya da 16.30 da evime bıraksın . yakın komşum var başka blokta. daha önce ortancayı baktı.
yani bakacağı saat 1 buçuk saat ya da 2 saat .kendi bilir diye düşünüyordum.
ama evime bırakamadı . köpekler oluyor yollarda. gidemem dedi. tamam dedim . ama bu kez benim işten çıkışım oluyor kızın ondan alınma saati.
o zaman da saat 3 saat oluyor.
ben 1 buçuk ya da 2 saate 520 dedim.
neyse
dün mesaj yazmış . 3 saate 700 e bakarım.
kabul etmedim .
babası işe götür getir yapacak.
başka biri oluncaya kadar.
8 5 arası 1200 çok iyi bence kaldi mı o fiyatlar??Çok pahalı demiş.
Ablam 8-5 baktiritor, ama bakicinin kendi evinde, 1200 lira küçüğe.
Kızı da okul çıkışında vermek istedi, 2.5 ta çıkıyor 3 ye evde olacak, günde 2 saat yani.
Kadın mirin kırın etti. İstemiyormuş gibi yapıp olacaksa 600 lira olur dedi.
Ablam da sinirlendi küçüğü bile almak istedi ama 4 aylıktan bu yana bakıyor, çok alışık onlara.
Derken kızın kursu çıktı haftada 3 gün, okulda kalıyor, diğer 2 gün de babasının dersi bitmiş oluyor o alıyor derken gerek kalmadı.
Eve gelip bakan bakicilar için daha yüksek fiyat. Bu evinde bakıyor.8 5 arası 1200 çok iyi bence kaldi mı o fiyatlar??
Yengem yakın arkadaşının çocuklarına bakıyor onun evinde sabahtan akşama kadar işini yemeğinide yapıyor kadın istemese de arkadaş diye 1500 alıyor 2 çocuk ikiside ilkokul onları okula bırakıyor alıyor kadın gerçekten çok istemiş yakınımda olsan ücretsiz bakardım inankızlar kızım için bakıcı aradık .
2 saatliğine . babası dükkana götürüyor okul açıldı açılalı .çok da memnun kızından .
ama kış geliyor . dedim biri alsın okuldan . saat 14.30 da
16.00 ya da 16.30 da evime bıraksın . yakın komşum var başka blokta. daha önce ortancayı baktı.
yani bakacağı saat 1 buçuk saat ya da 2 saat .kendi bilir diye düşünüyordum.
ama evime bırakamadı . köpekler oluyor yollarda. gidemem dedi. tamam dedim . ama bu kez benim işten çıkışım oluyor kızın ondan alınma saati.
o zaman da saat 3 saat oluyor.
ben 1 buçuk ya da 2 saate 520 dedim.
neyse
dün mesaj yazmış . 3 saate 700 e bakarım.
kabul etmedim .
babası işe götür getir yapacak.
başka biri oluncaya kadar.
Güle güle kullan canım kazasız belasızarabam geldi kızlar çok şükür . 3 gün oluyor .
Allah herkese kazasız binmeyi nasip etsin . bana da inşallah .
Rabbim kazasız belasız kullanmanı nasip etsin inşallah cnmarabam geldi kızlar çok şükür . 3 gün oluyor .
Allah herkese kazasız binmeyi nasip etsin . bana da inşallah .
Cnm ben evde leslie, uygulamadan 30 günlük spor, youtu.be dan bölgesel çalıştım daimi olmadı ama yinede etkiliArkadaşlar evde ne gibi sporlar yapabiliriz?
Teşekkür ederim canım bende youtu.beden zumba falan başliyim bariRabbim kazasız belasız kullanmanı nasip etsin inşallah cnm
Cnm ben evde leslie, uygulamadan 30 günlük spor, youtu.be dan bölgesel çalıştım daimi olmadı ama yinede etkili
Ben 1 haftadır arkadaşımla yürüyorum 1 ayın sonunda bakıcaz kilo verme, sıkılaşma varmı diye günlük arkadaşla 7bin atıyoruz o yoruluyor ben evde devam edip yatana kadar 13-15 bine tamamlıyorumTeşekkür ederim canım bende youtu.beden zumba falan başliyim bari
Kollarım 36 cm miş 1.5 cm incelmiş şükürŞu mücveri bir beceremiyorum ya çok yağlı yada içi hamur gibi oluyor benimkiler
Kış geliyor ya bende ne yapıcamı şaşırıyorum valla bugünde karışık kızartma domates soslu yapıcam patlıcan almıştım el kadar mini mini patates kızartması biber hatta şimdiden hazırlık yapıyım boşken
Hayırlı olsun şimdiden bende honda yı okudum haberler de Türkiye deki fabrikasını kapatmış ithalle gelecekmiş artık bence korkma reno nun ne parça sıkıntısı olur nede pahalı olur çok kullanılan marka zaten sıfır aldın rabbim kaza bela vermesin inşallah on yıl temiz kullanırsın sen fiyat 200civarıydı dolu paket sorması ayıp kaça mal oldu
Güle güle kullansın kuzular bende bakıyım uygulaması vardı telde sağol
Kollarım çok genişledi sanki kol egzersizine başladım haftalık bugün itibariyle 36cm bakalım etkisi olucakmı o tince göbek sırt bölge bölge bıkmazsam çalışıcam inşallah
İnşallah sana da bulasmamistir canım evham yapma ama dikkat etamin sağ olun kızlar . arabam için iyi dileklerinize.
işe geldim .
3 kişiyiz odada. bi kişi pozitif dün.
bugün odamdaki diğer arkadaş da yakın temaslı diye gelmedi. ama o da hasta muhtemelen. dün negatif çıktı ama .
inşallah yine negatiftir .
ben geldim bi ama ben de bilemiyorum .riskliyim şu an .
inşallah bulaşmamıştır.
inşallah canım. şu an iyiyim . bi belirti sıkıntı yok.İnşallah sana da bulasmamistir canım evham yapma ama dikkat et
yataktan çık . dışarıya da çık. çalışmıyorsun sanıyorum . baya almışsın 1 iki sene içinde.Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım uzun zamandır çok fazla kilom var bndan 1 2 sene onceye kadar 60 kiloydum simdi ise 75 leri gördüm ne yapsamda kilo veremiyorum diyet yapımca 3 gün daha çok yemeye başlayıp kilo aliyorum bu aralarda yataktan çıkmıyorum ve gün geçtikçe kilo aliyorum ne yapaacğımı bilmiyorum yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?