- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.321
- 798
Oda arkadaşların nasıl canim ? Kaynastiniz mi ?acıktım . öğlen oldu yemeğimi yemeyi planlıyorm ama şu an odada biri var . fotokopi mak. ayarlıyor .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda arkadaşların nasıl canim ? Kaynastiniz mi ?acıktım . öğlen oldu yemeğimi yemeyi planlıyorm ama şu an odada biri var . fotokopi mak. ayarlıyor .
AraDün bol kacamakli bir gün oldu.
Komşularla bahçede oturduk, yaptıklari mamalardan yedim.
Bugün kahvaltim
Bizim toplantı da hala yapılmadı, ne zaman yapılır bilmem.Bizim bugün toplantı vardı oğlanı babaya verdim evdeydi toplantı özetini yazdık bir arkadaşla sınıf annesi seçildi hiç bulaşmak istemedim eşim sıkıntı yapar diye iyiydi genel olarak kaynak kitap ismi verdi kırtasiye ye sipariş vericez 80 tlmiş müdür yeni gelmiş bu sene menü listesi önermedi geçen sene uymamışlarmış benim için iyi aslında ne varsa uygun koyarım
Çok doğru hazır yiyeceğe hatta hazır meyvesuyunada karşı öğretmen bu konuda çok hassas olduğunu tek tek kontrol ettiğini söyledi icetea gönderen bile varmışBizim toplantı da hala yapılmadı, ne zaman yapılır bilmem.
Beslenme benim de gözünü korkutuyordu, liste olsa ne koyacağımi.bilirim daha iyi olur diyordum ama kolay hazırladım şimdilik.
Ama liste olması ve herkesin buna uyması daha sağlıklı olurdu herkes için. Daha ilk günden eline simit bisküvi meyvesuyu verilip poşetle geldiler sınıfa.
Ablamın kızının öğretmeni çok otoriter bu konuda, gruba hatırlatma yapıp duruyormuş, hazır yiyecek gondemeyin diye.
Canim ben poğaça, kek, sandviç ekmeği koydum buzluğaÇok doğru hazır yiyeceğe hatta hazır meyvesuyunada karşı öğretmen bu konuda çok hassas olduğunu tek tek kontrol ettiğini söyledi icetea gönderen bile varmış
Hazır poğaça simit sağlıklı olup olmadığı tartışılırken fiyatıda ekmekle yarışıyor evde yapmak hem sağlıklı hemde bereketli sizin orada makbul varmı bilmiyorum ama ordan susam aldım hazır paket gibi değil çok güzel kızarıyor hamur işlerinde
kaynaşıyorduk ama bu hafta beni başka bir yere verdiler . izin almış aniden .Oda arkadaşların nasıl canim ? Kaynastiniz mi ?
bugun muz doğradım . 1 mor erik . çekirdek çıkardım . ikiye böldümBizim toplantı da hala yapılmadı, ne zaman yapılır bilmem.
Beslenme benim de gözünü korkutuyordu, liste olsa ne koyacağımi.bilirim daha iyi olur diyordum ama kolay hazırladım şimdilik.
Ama liste olması ve herkesin buna uyması daha sağlıklı olurdu herkes için. Daha ilk günden eline simit bisküvi meyvesuyu verilip poşetle geldiler sınıfa.
Ablamın kızının öğretmeni çok otoriter bu konuda, gruba hatırlatma yapıp duruyormuş, hazır yiyecek gondemeyin diye.
İnşallah cnm bakalım deneme aşamasında kek kokmazsa poğaça, kurabiye, kalem böreği de yapar atarımCanim ben poğaça, kek, sandviç ekmeği koydum buzluğa
Bunların yanına da meyve ceviz, findik ekliyorum.
Biz eve hiç hazır meyve suyu almayız, kızımin da damak tadı oluşmamış bu yönde, dışarıda ikram edilince de icemiyor.
1- pugaca
2- kek , süt
3- sandviç
4- pankek
5- kahvaltılık
Öğretmen bir liste vermezse bu şekilde her haftayı kapatmayı planlıyorum şimdilik.
İnşallah senin buzluğa koyduklarin da kokmaz da, bundan sonra sende yapar koyarsın, çok büyük kolaylık olur.
Bizim 2 sayfa fotokopi çizgi çalışması boyama dün bizede ödev verdi çocukları anlatan mektup yazdıkkaynaşıyorduk ama bu hafta beni başka bir yere verdiler . izin almış aniden .
pazartesi yine yerime geçiyorum .
odamda olan ayşe hanımın da annesi vefat etti geçtiğimiz hafta sonu . o da yok .
odada bi tek bi bayan var . öğleğn yemeğinde geçiyorum asıl yerime.
çünkü enstitü müdürü sekreteryasındayım.
orası kalabalık .
böyle bi hafta geçiyor işte.
şükür güzel yani . bı sıkıntı yok .
işlerimiz yoğundu . bugün duruldu.
haftaya yine bi sınav dönemi var . o zaman da bi hareketleniriz . öyle işte.
ipek in ödevleri geliyor .
genelde çizme boyama şeklinde
5-6 yaprak şeklinde
sizlerin nasıl gidiyor 1. sınıf
Çalışan anne olarak iyi koymuşsun cnm beslenme yi sen pankekte çok yapardın müsait olunca tarif yazarmısın cnm krepin tatlı olanı dimi şeker oranı nasılbugun muz doğradım . 1 mor erik . çekirdek çıkardım . ikiye böldüm
tereyağlı sandiviç
2 ceviz
1 çilekli süt
beslenme kutusu çok bölmeli.
çatalı üstünde . bimden almıştım .
bizim böyle.
arada 3 adet bisküvi koyuyorum .
ama dün çikolata getirmiş biri.
uyarmış . getirme bir daha .
haftaya liste verecek yiyecek için .
Bizimde ödevler 3-5 sıra çizgi daire güzel yazı defterine, ilk okuma kitabındaki baştaki boyamalar felan.kaynaşıyorduk ama bu hafta beni başka bir yere verdiler . izin almış aniden .
pazartesi yine yerime geçiyorum .
odamda olan ayşe hanımın da annesi vefat etti geçtiğimiz hafta sonu . o da yok .
odada bi tek bi bayan var . öğleğn yemeğinde geçiyorum asıl yerime.
çünkü enstitü müdürü sekreteryasındayım.
orası kalabalık .
böyle bi hafta geçiyor işte.
şükür güzel yani . bı sıkıntı yok .
işlerimiz yoğundu . bugün duruldu.
haftaya yine bi sınav dönemi var . o zaman da bi hareketleniriz . öyle işte.
ipek in ödevleri geliyor .
genelde çizme boyama şeklinde
5-6 yaprak şeklinde
sizlerin nasıl gidiyor 1. sınıf
Kaynak kitaplar elimize ulaşmadı bizim hala. Kırtasiyeye ödeme yaptık, onlar bırakacaktı sınıfa. Kitaplar elimize ulaşınca bizim de yoğun ödevler başlar sanırımÖdevler
️bi***n kaynak hazırlık kitabı
37,38,39,40,41
bizim bugün ödevler bunlar . akşama yaparız ancak .
Benim tarifİnşallah cnm bakalım deneme aşamasında kek kokmazsa poğaça, kurabiye, kalem böreği de yapar atarım
Senin liste de iyi sağol fikir için
Bizim 2 sayfa fotokopi çizgi çalışması boyama dün bizede ödev verdi çocukları anlatan mektup yazdık
Çalışan anne olarak iyi koymuşsun cnm beslenme yi sen pankekte çok yapardın müsait olunca tarif yazarmısın cnm krepin tatlı olanı dimi şeker oranı nasıl
Güle güle kullansın kuzucuk cok tatlıymışBizimde ödevler 3-5 sıra çizgi daire güzel yazı defterine, ilk okuma kitabındaki baştaki boyamalar felan.
Yarın veli toplantısı varmış, bakalım neler konuşulacak.
Kıza okul çantası araken zorlandım baya, üzerlerinde hep çizgi film karekteri var çantalarda. Sonra internette bunu bulup begenmistik, kızım yeşil rengi çok sever. Sonra çanta almaya kırtasiyeleri dolasacaktik, beğendiğiniz başka model olmazsa internetten bunu sipariş verecektim derken gittiğimizde kirtasiyede de bu çantadan vardı, çok beğendi indiremeyince elinden aldık.
Tüm okul pembe çanta bir bizimki yeşil![]()
Canim senin kızın sınıf mevcudu kaçmış ?Güle güle kullansın kuzucuk cok tatlıymış
24 dü yanılmıyorsam bizim toplantı haftaya ÇarşambaCanim senin kızın sınıf mevcudu kaçmış ?
Yarın veli toplantısı var, bende yarın öğreneceğim sınıf mevcudunu
Canim kızın nasıl, yeni ortama çabuk alıştı mi ?24 dü yanılmıyorsam bizim toplantı haftaya Çarşamba
Alıştı gibi bazı şeyler değişik geliyor çocuğa dün öğretmenine burda akıllı tahta yok mu demiş ogretmen de bizim tahtalar daha akillanmadı falan demişCanim kızın nasıl, yeni ortama çabuk alıştı mi ?