- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
Hosbuldum 54 kilo goruyorum altinda mahasallah neye borcluyuz bunuhoş geldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum 54 kilo goruyorum altinda mahasallah neye borcluyuz bunuhoş geldin
Hadi bakalım denede işe yararsa bizede tavsiye edersinOmega
kromkopilat(gibi bi yazilimi war)
D vitamini
Colojen
Son paramla bunlari aldim zayiflamada metobolizmaya yarfimci vitaminlermis.vucudda dengeyi sagliyormus omega we krom ozellikle seker dengelemesi we yag parcalamada insuline destekmis. Napim cips cukalata rimel alcagima son patami bunlara yatirdim onlarin hatrina pes etmemeliyim
Hoşbulduk cnm
hareketlilikHosbuldum 54 kilo goruyorum altinda mahasallah neye borcluyuz bunu
hiç duymamıştım .Omega
kromkopilat(gibi bi yazilimi war)
D vitamini
Colojen
Son paramla bunlari aldim zayiflamada metobolizmaya yarfimci vitaminlermis.vucudda dengeyi sagliyormus omega we krom ozellikle seker dengelemesi we yag parcalamada insuline destekmis. Napim cips cukalata rimel alcagima son patami bunlara yatirdim onlarin hatrina pes etmemeliyim
hareketlilik
heyecanlı yapı vs vs
hiç duymamıştım .
en son tahlilde d vitamini yazdı doktor . ama hiç kullanmıyorum diyebilirim
colojen aldım ama daha 1 kez kullandım . 5 ay önce aldıydım .
diğerlerini almadım .
Cok etkilimis d witamini zaten kilo kontrolunde diyetisyenim wermisti ampul 2 kere kullandim.ama bu sefer hapini aldim ampulu cok zor yuttum midem bulandi.hareketlilik
heyecanlı yapı vs vs
hiç duymamıştım .
en son tahlilde d vitamini yazdı doktor . ama hiç kullanmıyorum diyebilirim
colojen aldım ama daha 1 kez kullandım . 5 ay önce aldıydım .
diğerlerini almadım .
Hosgeldin cnm ben korumaya gectim adilemirle birlikte artik verdim cok sukur safransari da cok verdi o da korumada sayilir yani istese gecer ama zayifladikca zayifliyor zeze ve yeni gelen arkadasimiz da baya kilo verdi simdi bazilarmiz tatilde yine guncel kilo ve menu ve liste devam ediyorIyi walla sizler nasilsiniz suan neler paylasiyorsunuz liste dewam mi![]()
HosgeldininizAynen oyle sabahlari ne enerjim ne halim war mahwolfuk resmen
Hosbuldum canim
Bestekiz nasilsin bu sayfayi bastan okurdum hep takip ederdim seni o zamanlar uye degildim tabi gizli takipciydim sonra kayboldunEe kimse yok liste paylasanda yok galiba
Evdeki tartiya ne oldu?Kizlar nasilsiniz ben tatil modundayim cok şükür detoks um bitiyor cuma gunu sabah insallah simdiden siskinlugin 75 kiloya cikmistim siskinlikten suan 71.50 yim evde tarti yoktu yakin eczaneden cekildim bol bol yuruyusteyim spor etkinliklerinde![]()
Yazlikdayim ben canim tatildeyim cuma günü dönecemEvdeki tartiya ne oldu?
Iyi tatiller canımYazlikdayim ben canim tatildeyim cuma günü dönecem
Saol canim benim cumaya kilo bildirimi yapicam bakalim kac olmusum meraktan catlayacam.Iyi tatiller canım
Görüntüye bayildimmmEki Görüntüle 2863111
Günaydın kızlar nasılsınız oooo tatiller gelmiş @sarfansari E Eftalios A aaadddaaa iyi tatiller kızlar,adilemir canım sen ne zaman gidiyorsun, Z zeze_35 sende tatil planı var mı,
hayal_hatun canım sen nasılsın
Demeden edemedim seviyorum sizleri![]()
Sağol canım benim, hamd olsun...Eki Görüntüle 2863111
Günaydın kızlar nasılsınız oooo tatiller gelmiş @sarfansari E Eftalios A aaadddaaa iyi tatiller kızlar,adilemir canım sen ne zaman gidiyorsun, Z zeze_35 sende tatil planı var mı,
Tesekkur ederim canim ama maalesef bu gece dönücez .Eki Görüntüle 2863111