Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Omega
kromkopilat(gibi bi yazilimi war)
D vitamini
Colojen

Son paramla bunlari aldim zayiflamada metobolizmaya yarfimci vitaminlermis.vucudda dengeyi sagliyormus omega we krom ozellikle seker dengelemesi we yag parcalamada insuline destekmis. Napim cips cukalata rimel alcagima son patami bunlara yatirdim onlarin hatrina pes etmemeliyim

Omega
D vitamini
Colojen

Son paramla bunlari aldim zayiflamada metobolizmaya yarfimci vitaminlermis.vucudda dengeyi sagliyormus omega we krom ozellikle seker dengelemesi we yag parcalamada insuline destekmis. Napim cips cukalata rimel alcagima son patami bunlara yatirdim onlarin hatrina pes etmemeliyim
Hadi bakalım denede işe yararsa bizede tavsiye edersin

Hosbuldum 54 kilo goruyorum altinda mahasallah neye borcluyuz bunu
hareketlilik
heyecanlı yapı vs vs

Omega
D vitamini
Colojen

hiç duymamıştım .
en son tahlilde d vitamini yazdı doktor . ama hiç kullanmıyorum diyebilirim
colojen aldım ama daha 1 kez kullandım . 5 ay önce aldıydım .
diğerlerini almadım .

hareketlilik
heyecanlı yapı vs vs

hiç duymamıştım .
diğerlerini almadım .
hareketlilik
heyecanlı yapı vs vs

hiç duymamıştım .
diğerlerini almadım .
Cok etkilimis d witamini zaten kilo kontrolunde diyetisyenim wermisti ampul 2 kere kullandim.ama bu sefer hapini aldim ampulu cok zor yuttum midem bulandi.

Omega da cok faydali onu da eskiden beri biliorum

Krom polikat ilk defa duydum onu da deniyim dedim bakalim

Masallah cok guzel kilon memnunmusun peki nasil beslenmeye calisiyorsun

Iyi walla sizler nasilsiniz suan neler paylasiyorsunuz liste dewam mi :KK39:
Hosgeldin cnm ben korumaya gectim adilemirle birlikte artik verdim cok sukur safransari da cok verdi o da korumada sayilir yani istese gecer ama zayifladikca zayifliyor zeze ve yeni gelen arkadasimiz da baya kilo verdi simdi bazilarmiz tatilde yine guncel kilo ve menu ve liste devam ediyor

Kizlar nasilsiniz ben tatil modundayim cok şükür detoks um bitiyor cuma gunu sabah insallah simdiden siskinlugin 75 kiloya cikmistim siskinlikten suan 71.50 yim evde tarti yoktu yakin eczaneden cekildim bol bol yuruyusteyim spor etkinliklerinde😁😁😁😁😁

Kizlar nasilsiniz ben tatil modundayim cok şükür detoks um bitiyor cuma gunu sabah insallah simdiden siskinlugin 75 kiloya cikmistim siskinlikten suan 71.50 yim evde tarti yoktu yakin eczaneden cekildim bol bol yuruyusteyim spor etkinliklerinde😁😁😁😁😁
Evdeki tartiya ne oldu?

1622693454553.webp

Günaydın kızlar nasılsınız oooo tatiller gelmiş @sarfansari E Eftalios A aaadddaaa iyi tatiller kızlar, adilemir adilemir canım sen ne zaman gidiyorsun, Z zeze_35 sende tatil planı var mı, hayal_hatun hayal_hatun canım sen nasılsın

Demeden edemedim seviyorum sizleri❤️

Back
X