Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kız harbi mi? Grev zor iş ya, herkes için. Kolay gelsin anacım. Bizim burda ulaşım araçları grev yapmıştı 1 haftadan fazla. Maaşları ödenmemiş, haklılar tabi. Ama maaşları ödendikten sonra da devam etmişlerdi. Herkes şaşırdıydı napacağını, benim koca okula gitmedi falan. Bi benim işime yaradı, vurdum kendimi yollara, yürü babam yürü :KK70:

Öyle miymiş, o zaman sistematik olarak silmek lazımsa demek ki.

Valla grevde hep işin yükünü biz çekerdik nefret ediyorum o yüzden. Hastane bırakırdı eylemi sıkıyorsa hastanın tedavisini bırak :KK1::KK1:

Amann ondan mıdır bilmem valla nefret ederim oldum olası. Hasta yakınlarıyla uğraş dur artık. Hepiniz birer hasta yakını olduğunuzda çektirmeyin bize beee :KK1::KK1::KK1:

Kızlar ya , 1 saat yokoldum , virvirvirvir ne çok konuşmuşunuz gene :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: Gözgezdirebildim sadece.Yürüyüş yaptım yarım saat...Annemlere gidicez bugün.Allah ne verdiyse acımam , yerim...Benimle aşık atamazsın Makbuşşşşş :KK52::KK52::KK52::KK52:

Kızlar ya , 1 saat yokoldum , virvirvirvir ne çok konuşmuşunuz gene :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: Gözgezdirebildim sadece.Yürüyüş yaptım yarım saat...Annemlere gidicez bugün.Allah ne verdiyse acımam , yerim...Benimle aşık atamazsın Makbuşşşşş :KK52::KK52::KK52::KK52:

Bırdyyyyy çeneme vurdu kulağım hassas ya evde konuşamıyorum acısını burda çıkarıyom :KK60: :KK60::KK60::KK60::KK60:

Yaptın yürüyüşleri sinsi ve derinden geldin demek he :KK23::KK23::KK23: Bende 1 mil yapim bari kıskandım seni :KK60:

Yeme kız :KK53: Muratlarda yemedin mi daha yeni sen :KK53: Yaramazlık yapma :KK60:

Valla grevde hep işin yükünü biz çekerdik nefret ediyorum o yüzden. Hastane bırakırdı eylemi sıkıyorsa hastanın tedavisini bırak :KK1::KK1:

Amann ondan mıdır bilmem valla nefret ederim oldum olası. Hasta yakınlarıyla uğraş dur artık. Hepiniz birer hasta yakını olduğunuzda çektirmeyin bize beee :KK1::KK1::KK1:

Ondan diyorum canım grev herkes için zor iş. Yapan için de, dışında kalan için de. Allah sersum'a kolaylık versin.

Menü Bildirimi

1. Öğün - 09:50 :

1 tatlı kaşığı keten tohumu + yoğurdun dibindeki yeşil su

Yarım elma
1 kk kaşar peyniri
5 siyah zeytin
Yarım muz
1 kase tarçınlı yoğurt
1 avuç dolusu ceviz-fındık

Gene bağırsaklarım çalışmayı reddediyor, ne zaman düzene girecek bunlar bilmiyom. Yoğurt suyundan ümidim var bacılar.

Menü Bildirimi

1. Öğün - 09:50 :

1 tatlı kaşığı keten tohumu + yoğurdun dibindeki yeşil su

Yarım elma
1 kk kaşar peyniri
5 siyah zeytin
Yarım muz
1 kase tarçınlı yoğurt
1 avuç dolusu ceviz-fındık

Gene bağırsaklarım çalışmayı reddediyor, ne zaman düzene girecek bunlar bilmiyom. Yoğurt suyundan ümidim var bacılar.

Yımırta :KK1: köy yımırtası olunca her gün yiyebiliyorum ben ya. Ama köy yımırtası olmayınca her gün yersem bıkıyorum. Sende bıktın heralde :KK17: Tarçınlı yoğurdun tadı nası :18: Ben alışık olmadığım tatları zorla deneyebiliyorum ya :KK76: Menün güzel canım Kaşar eski kaşar mı ?

gerçektende çok konuşmuşsunuzz :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ye birdy senin kilon ideal canım biz yemeyelim dün misafirlerim vardı yemeğe onlara bir sürü cıss yaptım ama ben yemedim yarım kase çorba 2 içli köfte o kadar

sabah
yarım yumurta 1 içli köfte:KK56::KK56::KK56: badem 2 ceviz 1 çeri domates tulum peyniri ve çayyyy
evde duramıyorum bu aralar yada gelen çok oluyor muhabbetlerinize katılamıyorum :KK14::KK14::KK14::KK14:
:KK48::KK19::KK19::KK19::KK19:
hafta sonuna kadar böyle devam edecek görünen o

Yımırta :KK1: köy yımırtası olunca her gün yiyebiliyorum ben ya. Ama köy yımırtası olmayınca her gün yersem bıkıyorum. Sende bıktın heralde :KK17: Tarçınlı yoğurdun tadı nası :18: Ben alışık olmadığım tatları zorla deneyebiliyorum ya :KK76: Menün güzel canım Kaşar eski kaşar mı ?

Bizim burada köyden gelen amcalar teyzeler küçük tezgahlar açıyorlar, dün gittim bi tane amcadan 15 tane yumurta aldım, böyle kocaman, tüyü üstündeydi. Nispet yapar gibi olmasın anam ama pek güzeldi :) Ama dün akşam öğününde yumurtalı kahvaltı yaptıydım ondan sabah teğuşuk bişe istedi canım. Tarçınlı yoğurt tatlı gibi oluyor, hele içine ceviz-badem ve kayısı incir o gün ne yemeyi planlıyorsan doğrarsan bildiğin tatlı oluyor, ben vazgeçemiyorum artık :) Bilhassa ev yoğurdu olunca, hmmmmm sürekli yiyesim geliyo. Kaşar eski kaşar değil canım, bi tane peynir bulduk bizim taze kaşara benziyo tadı ama delikli. Eski kaşar göremedim ama değişik pahalı peynirler var bazı yerlerde, isviçre kökenli falan olabilir, onlardan denemeyi düşünüyorum. Daha çok yerli taze peynirleri tüketiyoruz.

10:00 İlaç için

Ceviz kadar ezine peyniri
Bi o kadar da ekmek :KK17:

13:00

8 zeytin
2 kk ezine peynir
2 fincan yeşil çay
1 çay bardağı ceviz+ antep fıstığı karışık
2 yumurta

Akşam 18:30

2 tane Alabalık
Bol yeşil salata
1 kase Mercimek çorbası

Spor olarak da bugun kendim tereyağı yapıcam kollar baya çalışacak. :KK51: Üstüne de 2 mil Leslie patlatıciiim saat 16:00 gibi :KK51:

gerçektende çok konuşmuşsunuzz :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ye birdy senin kilon ideal canım biz yemeyelim dün misafirlerim vardı yemeğe onlara bir sürü cıss yaptım ama ben yemedim yarım kase çorba 2 içli köfte o kadar

sabah
yarım yumurta 1 içli köfte:KK56::KK56::KK56: badem 2 ceviz 1 çeri domates tulum peyniri ve çayyyy
evde duramıyorum bu aralar yada gelen çok oluyor muhabbetlerinize katılamıyorum :KK14::KK14::KK14::KK14:
:KK48::KK19::KK19::KK19::KK19:
hafta sonuna kadar böyle devam edecek görünen o

Sen iyi ol onu bilmek yeter şimdilik canım :KK16:

Bizim burada köyden gelen amcalar teyzeler küçük tezgahlar açıyorlar, dün gittim bi tane amcadan 15 tane yumurta aldım, böyle kocaman, tüyü üstündeydi. Nispet yapar gibi olmasın anam ama pek güzeldi :) Ama dün akşam öğününde yumurtalı kahvaltı yaptıydım ondan sabah teğuşuk bişe istedi canım. Tarçınlı yoğurt tatlı gibi oluyor, hele içine ceviz-badem ve kayısı incir o gün ne yemeyi planlıyorsan doğrarsan bildiğin tatlı oluyor, ben vazgeçemiyorum artık :) Bilhassa ev yoğurdu olunca, hmmmmm sürekli yiyesim geliyo. Kaşar eski kaşar değil canım, bi tane peynir bulduk bizim taze kaşara benziyo tadı ama delikli. Eski kaşar göremedim ama değişik pahalı peynirler var bazı yerlerde, isviçre kökenli falan olabilir, onlardan denemeyi düşünüyorum. Daha çok yerli taze peynirleri tüketiyoruz.

Bak çok şanslısın en azından bulabiliyorsun canım. Bende burda bir çiftlikten alıyorum. Gerçekten tadı değişik. :KK30: Onu deneyeceğim ben. Özellikle de bu ara reglyim zaten tatlı isterse canım bir öğünümde öğle falan olabilir yiccem :KK16:

10:00 İlaç için

Ceviz kadar ezine peyniri
Bi o kadar da ekmek :KK17:

13:00

8 zeytin
2 kk ezine peynir
2 fincan yeşil çay
1 çay bardağı ceviz+ antep fıstığı karışık
2 yumurta

Akşam 18:30

2 tane Alabalık
Bol yeşil salata
1 kase Mercimek çorbası

Spor olarak da bugun kendim tereyağı yapıcam kollar baya çalışacak. :KK51: Üstüne de 2 mil Leslie patlatıciiim saat 16:00 gibi :KK51:

Canım ceviz kadar ekmek için niye kendini bu kadar üzüyosun, ondan nolcek zaten ilaç için yediğin şey. Afiyet şifa olsun. Tereyağ tecrübelerini paylaş bizimle he mi? Yoğurt kaymağından mı süt kaymağından mı yapıcan yoksa başka türlü mü?

En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK ilan ediyorum seni yedek listeci başıııEn Büyük KKEn Büyük KK:KK9::KK9::KK9:

görürsün kuşum görürsün bak ben 76 yı görebileceği mi söyleseniz inanmazdım..şu nisan bitmeden 75.9 bile olsa görücem o 75 i başka yolu yok..En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK:KK47::KK47:
ya ben veremiyorum bir türlü canım. ne yapsam olmuyor bir türlü :KK50:

bu akşam eşim nöbetçi o delici bakışları olmadan buradayım duyurulur..:KK53::KK53::KK53:
hadi gözün aydn canım :KK34:

sersumum ilk sayfaya baktım da yeniden,eski yeni karışmış..hani diyorum vaktin olduğunda bu cumadan başlayarak yeni bi liste sırası mı oluştursan..daha net olmaz mı..yapan yaptı zaten şimdi 2. tur oluyo ya hani..beni sıraya yazabilirsin hangi gün olursa...çok acil bi durum olursa zaten haber veririm başka bir arkadaşla değiştiririz...

Canım ceviz kadar ekmek için niye kendini bu kadar üzüyosun, ondan nolcek zaten ilaç için yediğin şey. Afiyet şifa olsun. Tereyağ tecrübelerini paylaş bizimle he mi? Yoğurt kaymağından mı süt kaymağından mı yapıcan yoksa başka türlü mü?

Tamam şimdiden başladım çalkalamaya ama hiç değişim yok. süt ve yoğurt kaymaklarını birleştirdim ben :KK53: 2 saati bulabilir yazıyor kitapta :KK53: Annem için soğuk su ekleyip mikserle çırp demişti ama o zaman işlenmiş mi oluyo :44::44::44:

Son düzenleme:
Selam canlarım.

Dün akşam planladığım gibi balık+salata yedim. Üstüne de helva. Neden balığın üstüne helva yiyoruz acaba diye hep aklıma takılırdı. Geçen gün cevabı biryerlerde okudum: Balık öldüğünü anlasın diyeymiş:KK60::KK60::KK60:

Gece geçmiş olsuna diye "bi arkadaşlar" geldi (Muratlar değil... Muratları tanımıyorum) O yüzden uğrayamadım. Amma kaynatmışsınız be!

Fsevgi, kız o kadar sitem ettin, üzüldüm yazdım sana... Niye okumuyon bakiiim??? Hıııı??? :)))

Bu sabah 2 yumurta,8 zeytin, beyaz peynir, domates ile klasik kahvaltımı yaptım 8:30da. Birazdan da gidip yine yumurta yiycem heralde. Evde hiç bana uygun bişey yok:KK43: Üstelik şuan mis gibi cısslar pişiyor evde. Oğlumun okuluna götürücem. Karnım çok acıkıp, gözüm dönmeden bişeyler yemeliyim.

Sersum, beni de liste sırasına yaz kujum. Haftaya cuma itibarıyla listedeyim:KK54:

Selam canlarım.

Dün akşam planladığım gibi balık+salata yedim. Üstüne de helva. Neden balığın üstüne helva yiyoruz acaba diye hep aklıma takılırdı. Geçen gün cevabı biryerlerde okudum: Balık öldüğünü anlasın diyeymiş:KK60::KK60::KK60:

Bu sabah 2 yumurta,8 zeytin, beyaz peynir, domates ile klasik kahvaltımı yaptım 8:30da. Birazdan da gidip yine yumurta yiycem heralde. Evde hiç bana uygun bişey yok:KK43: Üstelik şuan mis gibi cısslar pişiyor evde. Oğlumun okuluna götürücem. Karnım çok acıkıp, gözüm dönmeden bişeyler yemeliyim.

Sersum, beni de liste sırasına yaz kujum. Haftaya cuma itibarıyla listedeyim:KK54:

Hahahaha demek balık öldüğünü anlasın diyeymiş :KK1::KK1::KK1:

Cumaya az kaldı canım cıs yok cıs :KK16:

günaydın kızlar..
2 gündür acayip hastaydım,midemi bozmuşum ishal kusma filan ayakta bile duramadım yattım,o yüzden gelemedim,
sizleri okumak istiyorum... hala biraz halsizliğim var..görüşürüz..

selam canım çok geçmiş olsun ..:KK43:

Öyle bir yağmur yağıyor ki şarıl şarıl.her yer göl halinde.yemekten sonra işe gidene kadar dizkapaklarıma kadar ıslandım.bu gidişle her gün ıslana ıslana boydan çekicem. zaten boy yok olanda elden gidecek.şimdi kendimi kalorifere yapıştırmış kurutmakla meşgulüm canlarım. akşam menümü yazayım da kendimi kurutmaya devam edeyim.

kıymalı semizotu
acılı cacık
salata

artık bahar gelsin.güneşi özledim.sabah görüşene dek kendinize iyi bakın.sakın cısları yemeyin.öpüldünüzzzzzzz

Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur
:13:

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler:KK16::KK16:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

X