Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım sen listeye katılacak mısın hatırlamıyorum ne dediğini:44::44:

yumurta 2 tane canım..yiyemeyenler 1 diyor..ben bazen akşamla beraber 4 tane bile yiyorum..o durdurmaz kilo verişini..

katılırım demıstım sersum sende benı 13 eylul 2013 e yazmıssın teşekkurler ozamana kadar ınsallah ıyıce ogrenırız bu lıste ıslerını ıyı olmus ama kılo bıldırımınde bulunmamız gerekıyormu Cuma gunu onu bılmıyorum

canım sağlıkçılara şiddete hayır grevi bu..geçen yıl öldürülen 30 yaşında gencecik bir doktorun anısına..acil ve yoğun bakım tabii çalışıyor..1 hasta çektim geldim..yarını düşünemiyorum:18::18:

buarada sen bizim listeden çıkmıştın değil mi..öyle yazdın diye hatırlıyorum..:KK34:

Canım be valla duyuyorum doktor tanıdıklardan, çok şaşırıyorum. Doktorluk zaten çok kıymetli bir meslektir, başımızın üstündedir, hele ki bizim kültürümüzde. Nereden çıkıyor bunlar anlam veremiyorum. Allah yardımcınız olsun. Ve Allah doğru dürüst doktorlardan razı olsun.
Canım ben liste için birşey dememiştim. Ama hala tartım yok, şimdilik listeye girmemin pek anlamı olmaz heralde.
Püüüüüüüüüüüüüüü bana yaaaaa. Bilgisayara daldım tereyagı yaptığım kavanozu 10 dakka diye buzluğa koydum 1.5 saattir orda bekliyo :KK53::KK53::KK53:

Hemen çıkardım ama olur mu ki ya öfffff salak kafam salak :KK53:

Kız deli, kendi kendine niye sövüyosun, olur öyle, hep başıma gelen şey :) E nasıl olmuş bari, meraktayım?

katılırım demıstım sersum sende benı 13 eylul 2013 e yazmıssın teşekkurler ozamana kadar ınsallah ıyıce ogrenırız bu lıste ıslerını ıyı olmus ama kılo bıldırımınde bulunmamız gerekıyormu Cuma gunu onu bılmıyorum

unutmuşum canım kafam karıştı tahmin edersin çıkanlar falan derken.. canım sen de bu hafta kilo bildiriminde bulunacaksın..2 hafta
menü bildirimin doldu senin..:KK34::KK34: 4 nisanda başlamışsın..:KK34::KK34: evet 13 eylül eklemişim ben seni..dedim ya kafam karıştı:KK9::KK9::KK9:

selam kızlar.teftişim güzel geçti çok şükür.bugün öğlen 1 tabak barbunya ve küçük bir kase yoğurt+1 avuç çiğ badem yedim.
akşam ise ıspanak ve fırında kabak,salata,yoğurt
şimdide çayımı hüpleticem

Püüüüüüüüüüüüüüü bana yaaaaa. Bilgisayara daldım tereyagı yaptığım kavanozu 10 dakka diye buzluğa koydum 1.5 saattir orda bekliyo :KK53::KK53::KK53:

Hemen çıkardım ama olur mu ki ya öfffff salak kafam salak :KK53:
:KK9::KK9::KK9: aboww inşallah olur :26::26:
Canım be valla duyuyorum doktor tanıdıklardan, çok şaşırıyorum. Doktorluk zaten çok kıymetli bir meslektir, başımızın üstündedir, hele ki bizim kültürümüzde. Nereden çıkıyor bunlar anlam veremiyorum. Allah yardımcınız olsun. Ve Allah doğru dürüst doktorlardan razı olsun.
Canım ben liste için birşey dememiştim. Ama hala tartım yok, şimdilik listeye girmemin pek anlamı olmaz heralde.
?

amin canım..:KK16::KK16:

tamamdır tartı alınca kararını verirsin artık..:KK34::KK34:

Son düzenleme:
öğlen 3 kaşık kısır yedim

akşam
:KK56::KK56:
1 çipura
1 levrek
koca bir salata tabağı domatesli semizotu salatası
:KK56::KK56:

selam kızlar.teftişim güzel geçti çok şükür.bugün öğlen 1 tabak barbunya ve küçük bir kase yoğurt+1 avuç çiğ badem yedim.
akşam ise ıspanak ve fırında kabak,salata,yoğurt
şimdide çayımı hüpleticem

sevindim canım teftişinin iyi geçmesine..gözünaydın..menüler harika:KK34::KK16:

[sıze=3][ı]unutmuşum canım kafam karıştı tahmin edersin çıkanlar falan derken.. Canım sen de bu hafta kilo bildiriminde bulunacaksın..2 hafta
menü bildirimin doldu senin..:KK34::KK34: 4 nisanda başlamışsın..:KK34::KK34: Evet 13 eylül eklemişim ben seni..dedim ya kafam karıştı:KK9::KK9::KK9: [/ı]
[/sıze]

hadi bakalım hayırlısı :KK9::KK9::KK9:

Kız deli, kendi kendine niye sövüyosun, olur öyle, hep başıma gelen şey :) E nasıl olmuş bari, meraktayım?

Öfffff hala buzu çözülmedi :83: Daha yapamadım akşam gelip bildiricem olursa tabi :KK22: Omegalara başlasam iyi olacak ya da b vitaminlerine iyice unutkanlığım oldu :KK14:

:KK9::KK9::KK9: aboww inşallah olur :26::26:

İnşallah yaa :44: O kadar bekledim narin narin biriktirdim onları :KK5:

Dinledim muhtarım hatta kocamla dinledik de çok güldük fakat ben artık yaşlı bir kadın olduğum için unuttum sana söylemeyi yawwww...Kayınço mangal yapıyo , selam söylüyoooo...Böyle miydi kısss? Havanın düzelmesini bekliyorum.İlk fırsatta annemleri de kapıp mangal yapmaya gidicez , o zaman kayınço-mangal ikilisi gerçek hayatta da vücut bulmuş olacak.Resim yollarım :KK52::KK52::KK52:

Kızlar annemlere gittik-geldik.Sofrada ne var ne yok süpürdüm doğal olarak...Bizim annemlerle klasikleşti artık ; saat 14.00 gibi toplaşıyoruz birimizde.Simit-çay , kahvaltılık , bir-iki kısır veya sarma falan gibi şeyler...Böyle yiyoruz , hoşumuza gidiyo...Üstüne de bir tatlı (keşkül gibi yapmıştı :18::18::18::18:). Ordan geldik , dondurucuda son bir yaprağım kalmıştı , etli karışık dolma yaptım , pişiyo şuanda.Buyrun gelin , hep beraber yiyelim , koca tencere oldu ...Bi de buğday haşlıyorum , ondan da ya çorba ya da salata yaparım.Bunlar yarın için.O kadar çok yedik ki akşam anca çorba falan gibi bişey yeriz.Sebze çorbası var dünden.Bi de yılın ilk fasulyesini pişirdim z.yağlı...Böyle işte canlarım...Becerebilirsem gece bi yarım saat daha yürümek istiyorum.Yarın da yoga var....Hayırlısı...
Siz neler yaptınız bakalım?

Sersum benide listeye ekleyebilirsin burdan devam ediyorum bende.
Bu hafta ufak tefekler hariç hiç kaçamak yapmadım. Bugün ayran detoksu yapayım dedim ama sanırım 2 gün yapamıcam. Bugün ayran içmekten böğğğ geldi. Yarın protein yapıcam.
Bu ara menü bildiriminde bulunamıyorum pek. Kızım tam bir cep telefonu ve bilgisayar manyağı oldu. Elime aldığım an almak için çıldırıyor. O uyurken yada görmeden ancak geçmişi okuyabiliyorum.

Bırdyyyyy çeneme vurdu kulağım hassas ya evde konuşamıyorum acısını burda çıkarıyom :KK60: :KK60::KK60::KK60::KK60:

Yaptın yürüyüşleri sinsi ve derinden geldin demek he :KK23::KK23::KK23: Bende 1 mil yapim bari kıskandım seni :KK60:

Yeme kız :KK53: Muratlarda yemedin mi daha yeni sen :KK53: Yaramazlık yapma :KK60:

gerçektende çok konuşmuşsunuzz :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ye birdy senin kilon ideal canım biz yemeyelim dün misafirlerim vardı yemeğe onlara bir sürü cıss yaptım ama ben yemedim yarım kase çorba 2 içli köfte o kadar

sabah
yarım yumurta 1 içli köfte:KK56::KK56::KK56: badem 2 ceviz 1 çeri domates tulum peyniri ve çayyyy
evde duramıyorum bu aralar yada gelen çok oluyor muhabbetlerinize katılamıyorum :KK14::KK14::KK14::KK14:
:KK48::KK19::KK19::KK19::KK19:
hafta sonuna kadar böyle devam edecek görünen o

Çiğdem çenene değil eline vurmuş kıssss:KK9::KK9::KK9: Ama ööle oluyo ya , bazan benim de çok muhabbet edesim oluyo , geliyorum buraya , kim var kim yok hepsine laf yetiştiriyorum :KK53::KK53::KK53: Kulak nasıl yavrucum ? Ya annemlerde benim kocanın kulağı bi tuttu.Kapattı kulakları , surat oldu kıpkırmızı , gözleri dikti bana , "gidelim" demek istiyo anlıyorum ama anlamazdan geldim tabe :KK53::KK53::KK53: Sonra üzüldüm yazık , dedim kocamın kulakları çınlıyo , bize müsaade ...Muratlarda yiyip de annede yemezsen ayıp olur diye düşündüm ve annemin "yesene evladım" demesine bile fırsat vermeden yumuldum valla ...Cuma günü hiç gelmese diyorum :KK14::KK14::KK14::KK14:
Kardelinimmm , istediğin gibi oldu , yedim canımcım :18::18::18: Yalnız ben bu topiğe geldim geleli ilk kiloma bi daha hiç dönemedim.Karatay mıdır yanlış olan yoksa ben miyim :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

makbuleee kıss gelip gelip bakıyon gizliden ve sinsice.:KK53::KK53:.git saçlarını kurut bakiiim hasta olucan:KK20::KK20::KK1::KK1:
valla canım seviyom ben burayı ya muhabbet çok güzel bugün geleedim döktürmüşsünüz yine :KK9::KK9::KK9::KK16::KK16::KK16:
Onun hakkında konuşuyo muyuz diye bakıyo bence :KK52::KK52::KK52:
:KK23::KK23::KK23::KK23:

selamlar,
gece gece anca girdim. ama bugun dediğimi de yaptım 3 mil :)
aksam da yediklerim:
kayısılı ceviz ve kaymaktan yedim :) :KK22::KK22::KK22::KK22:
gözüm dönmüştü hatırlamıyorum.
yemek olarak ta 1 bardak süt içtim..

Egzersizle de erittim birazını sanırım. Umarım cuma bunlar bana yol su elektrik olarak geri dönmez :)
:KK66::KK66::KK66:
canım kaysılı tatlılar yasak değil ama gündüzse tabi geceyse :KK30::KK30::KK30::KK30:

enemmm bi oynayasım geldi sabah sabah:KK76::KK76:..kızlar bu şarkı neyin nesi diyebilirsiniz..bu alem fm nihat sırdarın müthiş repertuarından alıntıdır.:KK53:.lakin izmirde işe giderken direksiyon başında bu ve bunun gibi şarkılarla çook göbek atmışlığım ve milletin bu karı nası araba kullanıyor deli mi ne bakışlarına maruz kaldığım olmuştur...:KK60::KK60::KK60::KK60:

Eki Görüntüle 687710

teyzeleri gördüğünüz üzre terelerim başlarını çıkardı yanında tatlı kıl biberlerim ve menekşelerim hala toprak altında..:KK52::KK52:
sanırım haftaya onlar da gün yüzüne çıkarlar..ilk fotolarını paylaşayım dedim..:KK9::KK9:
maşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar:
Party verelim o gün herkes ayran detoksu yapsın ve 5 mil leslie :KK60: :KK60::KK60::KK60::KK60:
kaldırın ayran bardaklarını tokuşturuyoruz :nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

sözü mü tuttum ve 3 kaşık yedim:KK52::KK52::KK52::KK52:

bravossss :nazar::nazar::nazar:
bide espri vardı balık öldüğünü anlasın diye :KK9::KK9::KK9::KK53::KK53:

Dinledim muhtarım hatta kocamla dinledik de çok güldük fakat ben artık yaşlı bir kadın olduğum için unuttum sana söylemeyi yawwww...Kayınço mangal yapıyo , selam söylüyoooo...Böyle miydi kısss? Havanın düzelmesini bekliyorum.İlk fırsatta annemleri de kapıp mangal yapmaya gidicez , o zaman kayınço-mangal ikilisi gerçek hayatta da vücut bulmuş olacak.Resim yollarım :KK52::KK52::KK52:
kayıınçoo yakmış yine mangalını selam veriyor banaa:KK24::KK24::KK9::KK9::KK9:

he ben de küstüydüm seni irezil etmek için sahildeki dondurmayı da yollayacaktım yırttın..:KK53::KK53::KK1::KK1:

resimleri bekliyom:KK52::KK52:

Sersum benide listeye ekleyebilirsin burdan devam ediyorum bende.
Bu hafta ufak tefekler hariç hiç kaçamak yapmadım. Bugün ayran detoksu yapayım dedim ama sanırım 2 gün yapamıcam. Bugün ayran içmekten böğğğ geldi. Yarın protein yapıcam.
Bu ara menü bildiriminde bulunamıyorum pek. Kızım tam bir cep telefonu ve bilgisayar manyağı oldu. Elime aldığım an almak için çıldırıyor. O uyurken yada görmeden ancak geçmişi okuyabiliyorum.
canım özelden de yazdım sana cevap almayınca muallakta kaldı..tamam eklerim seni de..:KK34:

ayran detoksunu benim de gözüm yemiyor artık..en iyisi protein..:KK34::KK34:

Kızlar annemlere gittik-geldik.Sofrada ne var ne yok süpürdüm doğal olarak...Bizim annemlerle klasikleşti artık ; saat 14.00 gibi toplaşıyoruz birimizde.Simit-çay , kahvaltılık , bir-iki kısır veya sarma falan gibi şeyler...Böyle yiyoruz , hoşumuza gidiyo...Üstüne de bir tatlı (keşkül gibi yapmıştı :18::18::18::18:). Ordan geldik , dondurucuda son bir yaprağım kalmıştı , etli karışık dolma yaptım , pişiyo şuanda.Buyrun gelin , hep beraber yiyelim , koca tencere oldu ...Bi de buğday haşlıyorum , ondan da ya çorba ya da salata yaparım.Bunlar yarın için.O kadar çok yedik ki akşam anca çorba falan gibi bişey yeriz.Sebze çorbası var dünden.Bi de yılın ilk fasulyesini pişirdim z.yağlı...Böyle işte canlarım...Becerebilirsem gece bi yarım saat daha yürümek istiyorum.Yarın da yoga var....Hayırlısı...
Siz neler yaptınız bakalım?
ohhh bakıyorum koltuk sevdası ağır basmış kalmam diyosun..gidişatın onu gösteriyor..muratlardan sonra:KK53::KK53:

ohhh mis gibi fasulyeyi de afiyetle yiyin bebemm:KK16::KK16:

Çiğdem çenene değil eline vurmuş kıssss:KK9::KK9::KK9: Ama ööle oluyo ya , bazan benim de çok muhabbet edesim oluyo , geliyorum buraya , kim var kim yok hepsine laf yetiştiriyorum :KK53::KK53::KK53: Kulak nasıl yavrucum ? Ya annemlerde benim kocanın kulağı bi tuttu.Kapattı kulakları , surat oldu kıpkırmızı , gözleri dikti bana , "gidelim" demek istiyo anlıyorum ama anlamazdan geldim tabe :KK53::KK53::KK53: Sonra üzüldüm yazık , dedim kocamın kulakları çınlıyo , bize müsaade ...Muratlarda yiyip de annede yemezsen ayıp olur diye düşündüm ve annemin "yesene evladım" demesine bile fırsat vermeden yumuldum valla ...Cuma günü hiç gelmese diyorum :KK14::KK14::KK14::KK14:
Kardelinimmm , istediğin gibi oldu , yedim canımcım :18::18::18: Yalnız ben bu topiğe geldim geleli ilk kiloma bi daha hiç dönemedim.Karatay mıdır yanlış olan yoksa ben miyim :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

yazık adama kıss..neyse acımışsın sonunda :KK9::KK9:

önünüze bakıınnn hiçbirşey yokmuş gibi yapıınnn:KK51::KK51::KK51::KK51:

$532097_558599300851135_957331184_n.png

:KK60::KK60::KK60::KK60:

kızlar merabalar geçmişi okudum geldim döktürmüşünüz yine
benim için bu gün bomba gibiydi günün ilk güzel şeyi okulda oldu geçen hafta bi öğrencim sıraları düzenlerken bana yardım etmişti hüseyin sen de olmasan ne yapcam demiştim çocuk çok etkilenmiş okula annesi geldi benimle görüşmek istedi bana tşk etti ilk defa çocuğum bi öğretmeni
ni bu kadr seviyor okula olan ilgisi arttı sürekli sizi anlatıyor falan diye annesine yalvarmış o öğretmenimle görüş ben nasıl biriyim sor diye bende vallahi pırlanta gibi dedim çok mutlu oldum size anlatamam
:KK24::KK24::KK24:
neyse o gazla çıktım okuldan eve geldim ev arkadaşım aradı yds açıklanmış dedi tabi benim hiç ümidim yok ösymnin sayfasını açtım baktım ve 53.75 almışım baraj 50 :KK30::KK30:nasıl sevindim anlatamam çığlık atmişım telefonda :KK53::KK53: kıza da ayıp oldu o geçememiş :KK5::KK5: işte böyle kızlar artıkın bu gazla hemen alese çalışmaya başlıyorum
:KK8::KK8::KK8::KK8:

valla canım seviyom ben burayı ya muhabbet çok güzel bugün geleedim döktürmüşsünüz yine
maşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar:
kaldırın ayran bardaklarını tokuşturuyoruz :nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

bravossss :nazar::nazar::nazar:
bide espri vardı balık öldüğünü anlasın diye :KK9::KK9::KK9::KK53::KK53:
bizde seni seviyoss..:KK19::KK19:

güzeller di mi teyzesii:KK52::KK52:

he bak 1/4 kk helva da yediydim onu iyi hatırlattın ..balıklar anlamıştır öldüğünü herhal..:KK9::KK9:

Öfffff hala buzu çözülmedi :83: Daha yapamadım akşam gelip bildiricem olursa tabi :KK22: Omegalara başlasam iyi olacak ya da b vitaminlerine iyice unutkanlığım oldu :KK14:

İnşallah yaa :44: O kadar bekledim narin narin biriktirdim onları :KK5:
:26::26::26: inşallah olur kıss..:KK5::KK5:

kızlar merabalar geçmişi okudum geldim döktürmüşünüz yine
benim için bu gün bomba gibiydi günün ilk güzel şeyi okulda oldu geçen hafta bi öğrencim sıraları düzenlerken bana yardım etmişti hüseyin sen de olmasan ne yapcam demiştim çocuk çok etkilenmiş okula annesi geldi benimle görüşmek istedi bana tşk etti ilk defa çocuğum bi öğretmeni
ni bu kadr seviyor okula olan ilgisi arttı sürekli sizi anlatıyor falan diye annesine yalvarmış o öğretmenimle görüş ben nasıl biriyim sor diye bende vallahi pırlanta gibi dedim çok mutlu oldum size anlatamam
:KK24::KK24::KK24:
neyse o gazla çıktım okuldan eve geldim ev arkadaşım aradı yds açıklanmış dedi tabi benim hiç ümidim yok ösymnin sayfasını açtım baktım ve 53.75 almışım baraj 50 :KK30::KK30:nasıl sevindim anlatamam çığlık atmişım telefonda :KK53::KK53: kıza da ayıp oldu o geçememiş :KK5::KK5: işte böyle kızlar artıkın bu gazla hemen alese çalışmaya başlıyorum
:KK8::KK8::KK8::KK8:

ne güzel canım bir öğrencinin senin sayende okula bağlanması..bravo ..:KK16:

ayrıca asıl bravo yds ..tebrikler...:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar:

X