- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
canım sağlıkçılara şiddete hayır grevi bu..geçen yıl öldürülen 30 yaşında gencecik bir doktorun anısına..acil ve yoğun bakım tabii çalışıyor..1 hasta çektim geldim..yarını düşünemiyorum:18::18:Kız harbi mi? Grev zor iş ya, herkes için. Kolay gelsin anacım. Bizim burda ulaşım araçları grev yapmıştı 1 haftadan fazla. Maaşları ödenmemiş, haklılar tabi. Ama maaşları ödendikten sonra da devam etmişlerdi. Herkes şaşırdıydı napacağını, benim koca okula gitmedi falan. Bi benim işime yaradı, vurdum kendimi yollara, yürü babam yürü
.
buarada sen bizim listeden çıkmıştın değil mi..öyle yazdın diye hatırlıyorum..
çok küstüm sana ..gönderdiğim parçayı bugünde dinlemedin..bak çok kızarsam sahildeki dondurma adlı parçayı ithaf ederim sana rezil olursunKızlar ya , 1 saat yokoldum , virvirvirvir ne çok konuşmuşunuz gene Gözgezdirebildim sadece.Yürüyüş yaptım yarım saat...Annemlere gidicez bugün.Allah ne verdiyse acımam , yerim...Benimle aşık atamazsın Makbuşşşşş
omega3 alıyon mu canım birde onu al dene bakalım hızlanır belki metabolizmanya ben veremiyorum bir türlü canım. ne yapsam olmuyor bir türlü
canım zaten bugün ve dün yazdım listeyi düzenliyorum kısslar diye..sen hastasın ya cicim gözünen kaçmış..eklerim senide..yeni sıra oluşturuyom..sersumum ilk sayfaya baktım da yeniden,eski yeni karışmış..hani diyorum vaktin olduğunda bu cumadan başlayarak yeni bi liste sırası mı oluştursan..daha net olmaz mı..yapan yaptı zaten şimdi 2. tur oluyo ya hani..beni sıraya yazabilirsin hangi gün olursa...çok acil bi durum olursa zaten haber veririm başka bir arkadaşla değiştiririz...
alla sen gelir gelmez işedim altıma gülmekten..balık öldüğünü anlasın hee..ben de bugün yiyecem helvasını da yiyeyim garibin..Selam canlarım.
Dün akşam planladığım gibi balık+salata yedim. Üstüne de helva. Neden balığın üstüne helva yiyoruz acaba diye hep aklıma takılırdı. Geçen gün cevabı biryerlerde okudum: Balık öldüğünü anlasın diyeymiş
Gece geçmiş olsuna diye "bi arkadaşlar" geldi (Muratlar değil... Muratları tanımıyorum) O yüzden uğrayamadım. Amma kaynatmışsınız be!
Fsevgi, kız o kadar sitem ettin, üzüldüm yazdım sana... Niye okumuyon bakiiim??? Hıııı??? :)))
Bu sabah 2 yumurta,8 zeytin, beyaz peynir, domates ile klasik kahvaltımı yaptım 8:30da. Birazdan da gidip yine yumurta yiycem heralde. Evde hiç bana uygun bişey yok Üstelik şuan mis gibi cısslar pişiyor evde. Oğlumun okuluna götürücem. Karnım çok acıkıp, gözüm dönmeden bişeyler yemeliyim.
Sersum, beni de liste sırasına yaz kujum. Haftaya cuma itibarıyla listedeyim
ekliyom seni de kujjj..
Öyle bir yağmur yağıyor ki şarıl şarıl.her yer göl halinde.yemekten sonra işe gidene kadar dizkapaklarıma kadar ıslandım.bu gidişle her gün ıslana ıslana boydan çekicem. zaten boy yok olanda elden gidecek.şimdi kendimi kalorifere yapıştırmış kurutmakla meşgulüm canlarım. akşam menümü yazayım da kendimi kurutmaya devam edeyim.
kıymalı semizotu
acılı cacık
salata
artık bahar gelsin.güneşi özledim.sabah görüşene dek kendinize iyi bakın.sakın cısları yemeyin.öpüldünüzzzzzzz
ne kar ne yağmur hiçbirini sevmiyom benn...offf gelsin artıkın yazz..burda da yağmur var..çok sıkıcı çokkk