- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
enemm kıss milleti davet mi ediyon kaçırmak mı istiyon..hem ayran detoksu hem de 5 mil leslie..
Kaçamak falan yok O günün şerefine ayranları içip içip Leslie yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
enemm kıss milleti davet mi ediyon kaçırmak mı istiyon..hem ayran detoksu hem de 5 mil leslie..
ortam o kadar güzel ki ne kadar sıcak insanlarsınız herkes başka başka yerlerden olduğu halde sanki bir aile gibi herşeyi paylaşıyoruz burada olduğum için çok şanslıyım.çok tatlısınız kıslarrrr....
bu arada öğle yemeğinde
et sote
salata ve yoğurt yemeye karar verdim
akşamı sonra yazarım
canım herşey karşılıklı samimiyetten kaynaklanıyor..insan paylaştıkça konuştukça rahatlıyor..ee üstüne bir de kilo veriliyor daha ne olsun cicimortam o kadar güzel ki ne kadar sıcak insanlarsınız herkes başka başka yerlerden olduğu halde sanki bir aile gibi herşeyi paylaşıyoruz burada olduğum için çok şanslıyım.çok tatlısınız kıslarrrr....
bu arada öğle yemeğinde
et sote
salata ve yoğurt yemeye karar verdim
akşamı sonra yazarım
yaa bacım kaçamak yok onda anlaştık ayran detoksu olmasın barii..Kaçamak falan yok O günün şerefine ayranları içip içip Leslie yapalım
Menü güzel. Birde canım niyet güzel niyet ondan böyle sıcak bir ortam var.
tamamdır canım. yedek listeci başı oldum desene
walla ayran detoksu mu yapcaz ne yapcaksak yapalım. ne kdr zaman oldu ne yapsam ne etsem de 67yi göremedm ne zamandır
canım herşey karşılıklı samimiyetten kaynaklanıyor..insan paylaştıkça konuştukça rahatlıyor..ee üstüne bir de kilo veriliyor daha ne olsun cicim
yaa bacım kaçamak yok onda anlaştık ayran detoksu olmasın barii..
tamam buldum detokssuz ayran içelim ortada anlaşalım..
ilan ediyorum seni yedek listeci başııı
görürsün kuşum görürsün bak ben 76 yı görebileceği mi söyleseniz inanmazdım..şu nisan bitmeden 75.9 bile olsa görücem o 75 i başka yolu yok..
:13::13::13::13:Tamam 5 mil leslie detokssuz ayran Evim şahane pazarlığı gibi oldu bu da ortada anlaştı k
Wuhuuuu kim tutar sersumu
Yahu benimde her ay 5 kilo sözüm var kendime kardeşim geldi diye kaçamak yaptım ama kendimi affettiğimi sanmayın. Şuam reglim en yoğun günlerindeyim ammaaaa kaçamak yok 5 Mayısa kadar 63 olmam lazım Hadi 4.5 kilo vermiş olayım bari. İyice ipin ucunu kaçırdım. Neyseki geçen haftadan daha azım şuanda ve regl olmama rağmen. Sıkı bir spor yapardım da malum dengem şaştı Daha iyiyim ama şükürler olsun yarabbime
:13::13::13::13:
hedefin büyük valla ben gr lara 1-2 kiloya razıyım ayda 5 kilo hayal benim için..eee yaş 38
ben de regl yim ve bu sabah baktım 400 gr daha gitmiş hafta sonu ++1100 gr ın üstünden .ama şimdi işyerinde kısır var umarım çok kaçırmam..:18::18:.
Yeme sersum sakın yeme hemen git ordan uzaklaş Vericez birlikte. Azmettinmi olur. Ya 5 diyim 3 veriyim ona da razıyım çaktırma beyin yıkıyoruz şurda 5 vericem ben
az yiycem söz..ama hiç yemem diyemem kokar kıss biyerlerim şişer sonra..
zaten karnım tok sadece tadına bakıcam söz..
vericez başka yoluyok..gözüme bakkkk
Ben bilmem söz verdin. Gözünü kaşını oynatma
Tamam hadi 3 kaşıkcık ye En nihayetinde bulgur var yani mehveşciğim
Ye-me yedikçe sı-ra sa-na ge-le-cek Listenin son sırası
Yemiciiz kilocuklarımızdan kurtulacağız sağlıklı hayatlar yaşayacağız
ya kıslar omega 3 ü aç karnına mı tok karnına mı alıyorsunuz.tok karnına alınınca kilo yapıyor diye duymuştum.acele cevappp
kızlar sersum kaçar..işyerinde grev var dinlenicez bugün ama yarın nooluruz bilmem..:18::18:
akşama görüşürüz anacım
Çiğdemooo posta kutun dolmuş anacım, haberin var mı? :)
kızlar sersum kaçar..işyerinde grev var dinlenicez bugün ama yarın nooluruz bilmem..:18::18:
akşama görüşürüz anacım
Gevezeliktendir Boşalttım canım. Amaaaaan 5-10 mesajda doluyor be