Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende katılmak istiyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum bana yardım edermisiniiz

hoşgeldin aramıza..kardelen arkadaşımızın dediği gibi kurallarımız 1. sayfada..takıldığın yerlerde bizler hertürlü yardıma hazırız..başarılar

sabah kahvaltım

omlet
kuru patlıcan kavurması
yoğurt
ceviz
2 günkurusu
çay çayy

sersumum selam datlum nasılsın?10 gundur tatıldeyım gırmeye vakıt olmuyo canım.sız neler yapıyosunuz kızlar nasıl ? optum hepınızı

sersumum selam datlum nasılsın?10 gundur tatıldeyım gırmeye vakıt olmuyo canım.sız neler yapıyosunuz kızlar nasıl ? optum hepınızı

selam bebişim..geçen geldiydin ben de sevindim seni gördüğüme görmeden çıktımıştın dimeh tatildeydiin..oh oh iyice dinlenmişsindir umarım..bizde birdyle çok yoğun misafir akınına uğradın sandıydık..şekerim seni listeden çıktı yazdım ..liste yapan arkadaş soruyordu gelecekler diye..sezonda burada olursun sanırım..liste çook azaldı yazdan dolayı..yaz bitsede toplansak gene..özledik kıs..

Son düzenleme:
sersumum bende ozledım valla.okullar acılınca tekrar duzene gırecez ınsallah.lısteyede o zaman dahıl olurum.butun kıslar toplandık toplandık olacaz.)))bırdyede cok selamımı soyle

sersumum bende ozledım valla.okullar acılınca tekrar duzene gırecez ınsallah.lısteyede o zaman dahıl olurum.butun kıslar toplandık toplandık olacaz.)))bırdyede cok selamımı soyle

inşallah datlım gıymatlımAleyküm selam....tememdir...

Son düzenleme:
dünkü iftar yemeğim

3-4 çatal patates yemek yapmıştımda
kalan bamya yedim
1 hurma salata sıkılmış limonlu soda daha sonra çay
sahur ise

yufka kahvaltılık domates salatalık
1 dilim karpuz 1 kase kiraz
sahurda bazen börek falan yiyorum az da olsa
düşüncem sabah yediğimizi yakıyoruz akşama kadar çok var
fazla sıkınca ramazanda da olmuyo yaa 1 dilim 2dilim erir diye düşünüyorum
her gün yemiyorum önemli olan iftar sonrası yememek

filizcim zaten karatayın kitabında da yazıyor masum kaçamaklar olarak yufkadan börek(mesela otlu tava böreği) falan da var zaten..
önemli olan ana kuralları bozmamak ve abartmamak..afiyet olsun..

Ben geldimmmmmmmmmmmm

Uzunnnnnnn bir aradan sonra MERHABA kizceler ..
Turkiyede tatilimi yaptim.. Okulumu bitirdim .. Is icin contratimi aldim .. Karatayi Turkiye tatilde oldugum sure icerisinde unuttummm eeee birazda kilo almadim desem yalan olur ..
Yedim ictim [tadinda dozunda pisman miyim ?? Hayir ... Annecigim ile guzel ve keyifli zamanlar gecirdik .. Guzeldi . ..

Yarindan itibaren KARATAY a tam gaz devam .. Ramazanda Karatay tadindan yenmez .. Sizler ne durumdasiniz Okuyayim biraz hepinizi optummmmmmmmm

Kizlar bu arada tatilde bol bol bol yurudum iftar oldu iftardan sonra sahur oldu sahurdan sonra saatlerce yurudum.. Sonra bir tane pilates lastigi aldim kendime kolumu bacagimi biraz daha dayanakli duruma getirmek icin cok ucuz bir lastik ben orta seviyeyi aldim iste haraketleri de burda dizinizi izlerken yapiverin calistirin kollari

Pilates bandı ile çalışması kolay ve eğlenceli yer kaplamıyor çantanıza koyup istediğin yerde çalışabiliyorsunuz ayrıca bantlar kas çalışmak için çok iyi yani zayıflarken sarkmalarında oluşmasını engelleyebilirsiniz.

hoşgeldin marii..özlettin kendini..oh oh tatil dolu dolu geçmiş nekaa güzel canım..artık aramızdasın
herkesler tatil modunda okullar açılınca tam kadro oluruz muhtemelen..benim tatile de 2 hafta kaldı..kilo yine 1 aşağı 1 yukarı..önemli olan vazgeçmemek..seni de listeye ekliyorum canım 2 ağustosta listedesin cicim..öpüldün

teşekkür ederim haftaya bildirimle başlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…