bende katılmak istiyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum bana yardım edermisiniiz
hoşgeldin 1 ci sayfayı okumalısın 2 hafta bildirim yapınca listeye girersin
bende katılmak istiyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum bana yardım edermisiniiz
sersumum selam datlum nasılsın?10 gundur tatıldeyım gırmeye vakıt olmuyo canım.sız neler yapıyosunuz kızlar nasıl ? optum hepınızı
sersumum bende ozledım valla.okullar acılınca tekrar duzene gırecez ınsallah.lısteyede o zaman dahıl olurum.butun kıslar toplandık toplandık olacaz.)))bırdyede cok selamımı soyle
dünkü iftar yemeğim
3-4 çatal patates yemek yapmıştımda
kalan bamya yedim
1 hurma salata sıkılmış limonlu soda daha sonra çay
sahur ise
yufka kahvaltılık domates salatalık
1 dilim karpuz 1 kase kiraz
sahurda bazen börek falan yiyorum az da olsa
düşüncem sabah yediğimizi yakıyoruz akşama kadar çok var
fazla sıkınca ramazanda da olmuyo yaa 1 dilim 2dilim erir diye düşünüyorum
her gün yemiyorum önemli olan iftar sonrası yememek
hoşgeldin aramıza..kardelen arkadaşımızın dediği gibi kurallarımız 1. sayfada..takıldığın yerlerde bizler hertürlü yardıma hazırız ..başarılar
Ben geldimmmmmmmmmmmm
Uzunnnnnnn bir aradan sonra MERHABA kizceler ..
Turkiyede tatilimi yaptim.. Okulumu bitirdim .. Is icin contratimi aldim .. Karatayi Turkiye tatilde oldugum sure icerisinde unuttummm eeee birazda kilo almadim desem yalan olur ..
Yedim ictim [tadinda dozunda pisman miyim ?? Hayir ... Annecigim ile guzel ve keyifli zamanlar gecirdik .. Guzeldi . ..
Yarindan itibaren KARATAY a tam gaz devam .. Ramazanda Karatay tadindan yenmez .. Sizler ne durumdasiniz Okuyayim biraz hepinizi optummmmmmmmm
teşekkür ederim haftaya bildirimle başlıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?