nasılsın leylakcım beni bu hafta bi gaza getirdin valla 90 dk 90 dk yürür oldum motive ettin beni kilolar da gitti bi bicim sayende....3 kilo yapamasak da idare ederiz senin rekor geçemedik bakam
kızlar az önce gardolaptaki pantolonlarımı bi deneyim dedim bi ne göreyim 40 bedeniniçine girdim cokkkk mutluyummmm 2ay öncesine kdar yine denemiştim baldırımdan yukarı cıkmamıstı pantolon oleyyy be biraz göbek fıskırdı oda zamanla gitcek daha yenidogum yaptık olcak o kadar dimi kızlarrrr.... spora devam karataya devam durmak yok yola devammmm
aksam yemeğim(18:30)
tere yağlı taze fasulye haşlama
kıymalı bulgurlu kabak yemeği
yogurt
uzuuun bir aradan sonra 2 mil leslie yaptım..özlemişim bee.
bugün liste efsanurda ama 1 haftadır gelmiyor özelden mesaj attım dönmedi daha sonra ihyada sıra o gelmezse ihyaya rica ettim özelden..ama o da 1 haftadır yok elifçe82 liste dışı kalacak muhtemelen 3 haftadır yok çıkarıyorum onu..sıra enson serppciğim sana geliyor sıra saat 3 e kadar bekleyip ikisi de gelmezse sen yapabilirmisin canım listeyii..ben yaprım diyecem ama işteyim anca 6 gibi gelirim çok geç olur..ihya gelir umarım..:44:
sersummm, bana uyar canım ben yapabılırım. işteyim ama sorun olmazsaat 3 de bı bakarım topıge gelen gıden yoksa yaparım ok?
merhana kızlar , nasılsınız bakalım ?
valla ben pişmanıııımmm,pişmanım ama baska carem yoktuuu...
dun ıftara davetlıydık ve arkadas mantı yapmıs yanına kofte ve corba...
baska yemek yoktu anlayacagınız hıc sorun degıl aslında yemesemde olurdu
amaaa ısrar ustune ısrar , ayıp olacaktı yemek zorunda kaldım
uzerınede kabak tatlısı getırmezmııııı:18::18::18:
bır tabak yogurtlu mantı yedım ama bır ıkı dılımden baska kabak yemedım .pişmanıııımmm pişmanıııımmmm:2::2::2:
gram gram da olsa kılo vermeye baslamısken bu davetler hıc ıyı olmadı yahuuu..zaten sporada gıdemıyrz ramazandan dolayı
neysee... sızınle paylasınca bıraz olsun rahatladım. sucluluk ıc gudusu işte :26::26:
bu arada dun ıftar oncesı eve ugrayamadıgım ıcın bır gun oncekı tartılmamı yazsam olur heraldeayrıca reglım 4 gun gecıktııı onun verdıgı sıskınlıkte malumm:26:
olan olmuş artık şekerim üzülmek yok..benim bi lafım vardır ..naapıyoruz vazgeçmiyoruz vee önümüzdeki maçlara bakıyoruz..
Sabah gelemeyebilirim o yüzden bildirimi şimdiden yapıyorum kolay gelsin
rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03. 2013
baş.kilo:90.5 kg
geçen hafta kilo:76.5 kg
bu hafta kilo:75.2 kg
fark:1.300 gr
yüzde:% 1.699
toplam fark:15.3 kg
beden:42-44
spor:yok
bunada şükür sporsuz bide spor yapabilsem
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:74.7 kg
bu hafta kilo: 74.5 kg
haftalık yüzde:--%0.267
haftalık fark:--200gr
toplam fark:10.5 kg
beden:bilmiyorum
spor:her gün enaz 3km yürüyüş
herkese başarılar dilerim..umarım güzel sonuçlar alırsınız..
efsanur canım liste için kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?