sıfırlamışsın canım güzell ama okaa kiloyu verdiğimi görünce ben daha bir motive oluyorum..tabii senin fikrinde güzel ..hadi hayırlısı..gitsin kilolar..
Ben de simdi kizi uyuttum yatmaya gitcektim bi ugrayim dedim. Bugün kizlar tam9 km 90 dk 742 kalori yaktim 11.000 geckin adim attim kızlar cumaya süpriz kilolarimi vermis olarak karsinizda olcam nasip olursa mutluyum gidiyor kilolar...
Ben de simdi kizi uyuttum yatmaya gitcektim bi ugrayim dedim. Bugün kizlar tam9 km 90 dk 742 kalori yaktim 11.000 geckin adim attim kızlar cumaya süpriz kilolarimi vermis olarak karsinizda olcam nasip olursa mutluyum gidiyor kilolar...
karatay diyetini uygulayıp hangi hızda kilo vereceğimizi yaklaşık söyleyebilen var mı?mesela 6 ayda 1 kilo,1 ayda 6 kilo?
kişiye göre değişir ama uygulayıp da pratik te söyleye bilecek arkadaşları bekliyorum.
ooo çok iyi ya, 9 km mi, her gün böyle yapsana, yapabiliyorsun bence devam et. harika olur süper olur
hay maşşşşaalllaaaahhhh .....
sabah tartıldım "66" çıktım
2.öğünüm saat15.30
2 kaşık yalancı tavuk döner(kendimin yaptığı tavuk göğsünü soslu olarak üstüste koyup buzluğa koymuştum)
yoğurtlu pazı kavurma
1 kaşık kadar bakla
şalgam suyu
şimdi de çay çayy
Herkese selam canlarım
2 gündür reglyim o yüzden orucumu tutamıyorum ama midem küçülmüş hiçbirşey canım çekmiyoakşamları yürüyüşe de devam ediyoruz.yarın reglden dolayı güzel bi sonuç beklemiyorum ama haftaya süper olacak inşallah...
valla güleryüzlüm başka çarem yok ++ daydım benim bünye malum..aynı çıksam razıyım bu hafta..süpersin sersumcum dediğin gibi günü erken kapattın ben o kadar yapamıyorum valla emzirdiğimden mi artık sahura cok acıkmıs oluyorum aksam 6-7 gibi bile yesem zor sabah ediyorum bakalım yarın ne olacak bizim kilolar:)))))
Herkese selam canlarım
2 gündür reglyim o yüzden orucumu tutamıyorum ama midem küçülmüş hiçbirşey canım çekmiyoakşamları yürüyüşe de devam ediyoruz.yarın reglden dolayı güzel bi sonuç beklemiyorum ama haftaya süper olacak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?